Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)

Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS) | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

E linistea acelei seri de decembrie, a acelei lungi seri calme si calde, care miroase a portocale. In care si noi, parintii, maturii de azi am mai dori sa mai credem...

E acea nevinovatie unica a copilariei, e acea privire a copilului care ne indoaie sufletul de dragoste, sunt acele mesaje pe care le trimite in gand Mosului...visand la dimineata din prima zi de Craciun.

Haideti sa intram deja in atmosfera Craciunului. Copiii simt deja ca Mosul e pe aproape. Cu elfi, cu trenulete, cu jucarii, cu cozonaci, cu colinde si fericire.
Aici puteti intra in atmosfera de Craciun.

E despre acel sentiment, Concursul nostru.
Haideti sa adunam scrisorile copiilor catre Mos Craciun. Intr-o seara ca aceea, magica, de decembrie, rugati-i sa scrie o scrisoare pentru Mos Craciun.
Apoi, trimiteti-ne scanul scrisoricii la adresa: scrisoarepentrumosul@gmail.com
Cu tot cu scrisul lor stangaci, liniile oblice ale randurilor de cuvinte, nevinovatia gandului.

Premiile sunt frumoase. Le cititi aici:

Aici, cititi regulamentulconcursului. Haideti, va asteptam cu drag,

P.S. Cine stie, poate citind acele scrisorici, Mosul va indeplini unele dorinte...

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Intrebare: copilul care "scrie" scrisoarea catre Mos Craciun poate fi ajutat de unul din parinti? Avand in vedere ca are 2 ani si nu stie sa scrie? Sau poate sa deseneze (tot ajutat) ceea ce doreste? Exista vreo limita de varsta a participantilor (copiilor)?

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

abramburika :))
Mda, pe la 2 ani nu prea stiu ei sa scrie scrisori inteligibile, dar ar putea sa faca un desen cu mesaj pentru Mosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Desprecopii - eu mi-as permite o sugestie: acest concurs sa fie pe grupe de varste. Exact asa cum bine spune abramburika - sub 8 anisori nu potzi cere unui copilas sa scrie (cu sau fara ajutor...). Si bineintzeles ca "creatzia literara" a unui copilas de 8 ani nu sa fie la fel cu cea a celui de 12 ani...

Mergi la inceput

lorela, este o idee buna - haideti insa sa vedem cati participanti avem si apoi vom imparti pe grupe de varste.

asteptam scrisorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Desprecopii, si daca locul I va fi castigat de un baietel, tot papusa Nadia i-o dati? Ma gandesc ca baieteii vor fi incantati si motivati de altceva, oricat de deosebita e acea papusa.
Oircum, o idee extraordinara, sunt curioasa sa va scrisoricile piticilor.

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Mergi la inceput

elle - da, si eu m-am gandit la asta, te asigur ca gasim ceva frumos - am sa schimb la premii - am sa pun si un lego - daca e baietel.

asteptam scrisorelele magice :)

Mergi la inceput

Mosul mi-a transmis ca au inceput sa curga scrisorile.

Va asteptam cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am trimis scrisoarea.........ce faina a fost adresa,fiul meu a analizat-o si a dat ok-ul:"Ai trimis-o mosului real!!!"........de,in clasa a2-a stie cu ce se "mananca" internetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am fotografiat "scrisoarea" pentru ca e pe coala de bloc de desen. E ok ?
M-am lamurit si am trimis

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am trimis si eu...bafta tuturor...abia astept sa citesc scrisorelele...

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput