Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

A aparut scrisoarea fetitei mele.
Super!
Sunt sigura ca o sa va placa si o sa o votati.
Dar chiar, cum se face votarea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Mod de votare:

Votarea se desfasoara in doua etape.

Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.

Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

“A day without laughter is a day wasted.” Charlie Chaplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

A aparut si a noastra pe site.
Foarte frumoase toate scrisorile si emotionante.
Juriul va avea o munca grea.

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda08

Mod de votare:
Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.

lamuriti-ma sa inteleg, caci ma depaseste, sincer!

deci, voi anunta fetele ca avem o scrisoare la concurs, sa intre sa voteze. vor intra, vor face trafic, si... daca nu au 2500 de mesaje, se vor uita ca magaru la poarta noua dupa un buton de vot care nu exista.
inteleg ca e greu sa gestionezi un vot free, ca dai de votare de pe proxi, generare falsa de ip-uri. dar cand votezi cu useru de DC, cum sa votezi de mai multe ori!? ca doar iti apare cine a votat... nu?

asadar, eu am intrat, n-am vazut decat posibilitatea de a pune comentarii. atat.

mi se pare extrem de frustrant. puneti macar acolo, useri care n-au 5 ani vechime si 3000 de mesaje nu sunt invitati la concurs...

inca astept sa anunt si eu ca avem opera de arta expusa, dar nu o pot face daca nu stiu exact ce sa comunic.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Se pare ca faza cu votarea m-ati pierdut.Am cateva prietene de pe forum in lista de mess,insa sa ma pici cu ceara daca macar le voi sugera ca scrisorica lui X e de fapt a fiului meu.Mai bine o tragere la sorti filmata si pus link-ul,ca toate scrisorelele sunt superbe!

Editez,nu ca nu vreau sa castig,acesta este scopul pentru care am participat,insa imi plac toate,absolut toate scrisorile,fiecare copil e unic si merita sa castige!

Mergi la inceput

Eu nu cunosc pe nimeni pe forum, sunt nou venita, asta inseamna ca nu avem nicio sansa ?
Ar trebui sa-mi sun cunostintele ca sa-mi voteze scrisoarea?
Nu cred ca este cinstit asa.
Eu oricum cred ca scrisoarea fetitei are sanse, asa pe cinstite, caci este frumoasa.

Mergi la inceput

Cand incepe votarea si cat timp dureaza ?
Se va afisa punctajul obtinut de fiecare scrisoare pe parcursul votarii ?
Succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tragerea la sorti e o idee minunata...

nimic despre grupele de varsta? caci nu poti compara totusi o scrisoare de scoala cu una de grupa mica...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Pana la urma se voteaza sau se trage la sorti ?
Daca a ramas votarea cand incepe, sau a incaput ?
Daca se trage la sorti, cand se va face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...rabdare,rabdare nici nu au fost afisate toate "scrisorile" catre Mos

Cand se va incepe votarea ...veti sti caci se va anunta Aici.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput