Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)
Raspunsuri - Pagina 4
ni-na spune:
Chiar si la acest subiect trebuie aruncata samanta de scandal?Eu am un copil mai mare si ii stiu cum gandesc..........iar la scoala se face asezarea in pagina .Ma uit cu drag la scrisorelile copiilor mititei,pline de candoare si spontaneitate.Eu am gasit acasa vre-o trei pagini rupte pana a reusit sa scrie una care sa il multumeasca.
szivarvany spune:
Multumim, a aparut si capodopera noastra
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Laura25 spune:
Toate pozele o sa apara in album. Chiar daca nu apar pana la data-limita, important e sa fie trimise pana la sfarsitul concursului, nu sa apara in album pana la data respectiva. Toate mailurile care participa la concurs sunt verificate, apoi puse in album de userul desprecopii. Avand in vedere perioada de sarbatori, hadeti sa fim un pic intelegatori ca Mirela are probabil multe de facut in perioada asta. De altfel, la toate concursurile pozele chiar daca au aparut mai tarziu, dar au aparut toate. Deci stati linistiti, o sa apara in album toate scrisorile trimise.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
katalyna spune:
a aparut
-------------------------------------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea adresata de David lui Mos Craciun www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg