Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)
Raspunsuri - Pagina 15
Natasa spune:
Rasfoieste un pic forumul sa vezi cite lucruri interesante se discuta. Si daca nu ai chef de discutii pe alte teme, intra la umanitare, schimba un pic obsesia asta cu concursul asta...
01milupa24 spune:
Multumesc Natasa.
Ma intreb oare, voi cand aveti o nelamurire, nu vreti sa o clarificati ?
Nicio intrebare din care am pus-o de-a lungul concursului, sau dupa, nu isi avea raspunsul in regulament.Daca totul era clar, nu as fi intrebat. Si daca mi s-ar fi raspuns de prima data, nu as fi repetat intrebarea.
Eu, asa am avut parerea despre forum, ca se pot lamuri anumite lucruri, indiferent daca e vorba de concursuri, scoli,gradinite sau lapte uht.
Natasa spune:
Milupa, atitea mesaje pe un subiect atit de necombativ eu n-am mai vazut. Evident ca e treaba ta cite mesaje scrii, dar iti imaginezi ca nu sta cineva sa-ti raspunda la toate detaliile si nimicurile, oricit de incredibil ti s-ar parea. Ai intrebat de zece ori cind apare scrisoarea fetitei tale, te asteptai sa-ti raspunda cineva "miine la ora 10" :) Scrisoarea a aparut, concursul a fost corect, hai sa mergem mai departe, ce zici? :)
kid spune:
Si eu consider modalitatea de votare la concursurile DC foarte corecta. Intr-adevar, sunt avantajati membrii care isi fac "reclama" la fotografiile din concurs, dar nu se poate trisa.
01milupa, dupa ce am citit topicul, am spus ca nu votez lucrarea pe care ai trimis-o, dar apoi am zis ca nu votez pentru tine, ci pentru talentul copilului. E primul concurs pe un forum la care participati, ca altfel nu inteleg inversunarea cu care contesti totul?
Felicitari castigatorilor!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
01milupa24 spune:
Kid, multmesc pt.aprecieri. Dar eu nu am contestat nimci, nu m-am indoit de corectitudinea votarii. Doar am pus intrebari de genul: cand apare srisoarea?, cand incepe votarea?,cand se termina votarea?,care sunt criteriile de acordare a premiului special( in afara ca tb sa fie persoana din Bucurest)? Daca erau specificate in regulament, nu as mai fi intrebat. Am mai participat la concursuri, dar la toate la care am participat erau specificate mai multe detalii, a.i.nu mai erau nelamuriri.
Indiferent de cate comentarii au putut isca intrebarile mele, a fost o experienta interesanta .
katalyna spune:
buna seara!
am intrat in posesia premiului foarte frumoasa papusica Nadia
multumim mult pentru voturi si pentru premiu!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
elyanne spune:
Am primit si noi premiul... Sarbatoarea Craciunului de la editura Corint si 3 carticele de la editura Grama. Copiii sunt f. incantati.
Multumim frumos
cristinamh spune:
si la noi au ajuns carticelele, copiii sunt incantati. multumim editurilor care au sustinut acest concurs.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete