Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Acum serios, nu puteti accepta ca nu ati castigat niciun premiu ?
Nici noi, pur si simplu am participat pt ca eu consider ca fie`mea e cea mai cea si n-am anuntat nicaieri participarea, cum spune Natasa, am primit voturile de la cine a considerat si sunt foarte fericita pt ca simt ca cine a votat a votat intr-adevar desenul, nu userul cu zeci de mii de mesaje.
Desprecopii, nu aveti ceva premiu de consolare ?
Imi cer scuze, dar atata disperare n-am vazut niciodata la vreun concurs
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
01milupa24 spune:
Si eu sunt super multumita de cate voturi am primit.
Ma amuza faptul sa vad ca daca am pus intrebari in timpul concursului s-a considerat "presiune", daca intreb dupa, se considera "disperare"?
Atunci de ce este forum ? Nu sa raspundem la intrebari si sa lamurim unele lucruri ?
Daca ar fi clare nu as intreba.
Cred ca trebuie raspuns la intrebare, nu de presupus altceva.
szivarvany spune:
Mie 50 de mesaje la un singur subiect - despre un concurs - imi suna a disperare.
Si au fost cateva concursuri pe aici si este un forum cu foarte, foarte multe alte subiecte
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Cristina_C spune:
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!
Pentru fetele mai "vechi" : voi ati observat ca anul asta nu s-a mai organizat concursul de poze "2009 in imagini" asa cum a fost in ultimii ani? Oare de ce?
01milupa24 spune:
Fiecare cu opinia lui.
Dar vad ca nu ai raspuns la ce am intrebat.
Probabil,tie iti place mai mult sa faci comentarii pe baza mesajelor scrise.
ni-na spune:
Cata insistenta.
Mirela,scuze ca ma adresez direct,raspunde-i te rog ,sa vedem daca va mai fi pe forum si dupa ce va constata ca nu are nimic de primit.
Si ca sa fiu corecta ma voi raporta la moderator pentru ca am cedat exasperarii!
01milupa24 spune:
Nu inteleg de ce deranjeaza intrebarile mele. Nu am jicnit pe nimeni.
Sunt intrebari strict legate de concurs.
Sunt de parere ca daca am nelamuriri sa intreb. Ni-na, te-am deranjat cu ceva, de raspunzi pe tonul asta dispretuitor ?
ni-na spune:
Nu-i dispret,doar exasperare si dorinta de a percepe acest forum asa cum este nu doar un generator de premii.Nu te obosi sa-mi raspunzi.
01milupa24 spune:
Nicio oboseala din partea mea . Eu pun intrebari despre concurs, asa cum ai vazut.Nu stiu de ce vorbesti de generetoare de premii, concursul e de cateva zile incheiat si castigatorii au primit felicitarile mele.Sau e "interzis"sa mai pui intrebari despre concurs, dupa incheierea lui ?