Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecyly

Rusine! Dupa ce nu este un regulament clar, in care sa scrie cand se termina acest concurs, in ultima zi se anunta ca de fapt, nu exista nici votul juriului. Deci castiga, ca si la concursurile cu voturi, cine triseaza mai bine. Ma dezamagiti, da, asta e.

fa o diferenta... te rog, intre dezorganizare si trisat.

cine a trisat?! si cum?!

referitor la dezorganizare, lipsa regulilor am acceptat-o tacit, fiecare, la inscriere... plus ca nimeni n-a stiut ca se va ingheta clasamentul.
personal am incercat sa am cat mai mult din acel 40% dat de votul publicului... ce e rau in asta?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecyly spune:

Asa cum se triseaza deobicei la concursurile cu voturi, nu stiu ca eu nu trisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

moama cate probleme a generat acest concurs unora

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

cecyly draga mea, ai 6 mesaje scrise si cred ca toate aici unde aduci acuze. din moment ce nu pot vota decat userii DC si nu cei 'nascuti' peste noapte, cum se poate trisa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecyly

Asa cum se triseaza deobicei la concursurile cu voturi, nu stiu ca eu nu trisez.

sa-ti explic cum se triseaza, daca tot nu stii:

varianta 1: apasa pe butonul de mai jos si voteaza.

in general sistemul asta de vot te lasa sa votezi odata, dupa ip. ca sa trisezi, iti trb un modem care de reseteaza si genereaza alt ip, un programel de generat ip-uri, sau chestii mai destepte, de logat prin proxy si votat.

varianta 2, identica cu prima

... dar mai desteapta, adica creeaza un cookie pe calculatorul de pe care s-a votat, nu mai poti vota a doua oara decat daca stergi cooki-ul si generezi alt ip.

varianta 3, vot cu user si parola.

si... nu poti trisa. pt ca banuiesc ca parola de la baza de date a membrilor DC nu e publica si, odata ce de pe userul X s-a inregistrat un vot, nu mai ai dreptul sa votezi inca odata.
ca sa introduci un vot nou, trb alt user, alta parola, dar oricum nu e valabil, pentru ca userii noi de pe DC nu aveau drept de vot.

iar daca tot vrei sa acuzi unul dintre cele mai bune sisteme de vot la ora actuala, da clic in dreptul fiecaruia si vezi ce useri DC i-a votat pe fiecare. le poti trimite PM, ii intrebi frumos daca au votat la acest concurs, sau cineva le stie parola de cont si a votat in locul lor...

repet, nu confunda trisatul cu dezorganizarea!

chiar ma enerveaza cumplit sa se strige hotul degeaba!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi nu am rugat pe nimeni sa ne voteze (nici macar pe sora mea care are cont aici) si am obtinut 14 voturi. Mai terminati cu isteria asta cu aranjamentele ca e jignitor si fara sens. De abia v-ati inscris pe forumul asta, nu cunoasteti pe nimeni dar sariti sa aruncati cu mizerii doar pentru ca nu v-au apreciat si altii lucrarile copiilor asa cum ati facut-o voi. Daca voi lacrimati emotionate la ce fac ei, e normal, daca altii nu rezoneaza cu voi, nu-s automat aranjamente, hotii etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Noi consideram ca votarea la concursurile DC una dintre cele mai corecte de pe internetul romanesc. Si cred ca, cei care sunt membri vechi - stiu ca aici concursurile sunt foarte be bune si foarte corecte.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Cum v-ati obisnuit, mai am o intrebare, pe care am mai pus-o, dar nu am primit raspuns. Cine a castigat premiul special, sedinta foto ?
Care au fost criteriile de acordare, in afara ca trebuie sa fie din Bucuresti ?
Astept raspunsul.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Din cate vad eu aici: http://craciun.desprecopii.com/info.asp?id=1891
sedinta foto este unul din premiile locului 2.

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Multumesc.
Am vazut ce scrie, dar tot nu este clar, castigatorul locului 2 castiga carticelele si premiul special ?
Acolo este specificat ca premiu special pt.castigatorii din Bucuresti, nu ca premiu suplimentar acordat locului doi.Este trecut la locul doi, dar nu se intelege daca este tot pt.locul 2.
Pur si simplu intreb, caci nu mi se pare clar.

Mergi la inceput