Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

irinusha, cum sa fie fara suparare daca acuzi ca s-a mers cu cersitul?

crede-ma ca sunt persoane care ne-au votat cu care nu am schimbat 2 vorbe niciodata si cum s-a cersit? la ce te referi?

ca fapt divers chiar am primit un mp in care cineva imi spunea ca scrisoarea este foarte frumoasa si se mira ca a scris-o un copil de doar 6 ani. eu ma bucur sa stiu ca este apreciata.

pentru faptul ca am indrumat prin mesajul de la semnatura inseamna ca am obligat pe cineva sa o faca?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Pacat ca acest concurs frumos a dus la aceste certuri intre fetele de pe DC. Sunt si eu una dintre participante si nu am castigat dar este doar un concurs unde nu pot castiga toti. Cum a spus cineva va ramane o amintire frumoasa. Felicitari castigatorior !
Fetelor

Mergi la inceput

rody eu nu m-am certat cu nimeni
este un simplu concurs unde unii castiga si altii pierd, nu s-a castigat o vila, o masina. e un concurs cu copii, mai are rost sa comentam? pentru orice mama copilul ei este cel mai frumos si cel mai destept. aici a fost doar o parte din copilasii nostri si e pacat sa credem ca daca nu au castigat nu sunt la fel de buni sau ca s-au facut alte mojicii.
si eu am mai participat la concursuri si nu am castigat, asta nu inseamna ca am fost nedreptatita, pur si simplu asa a fost sa fie
multumesc pentru felicitari

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Felicitari castigatorilor ! Felicitari tuturor copiilor participanti !
Fiecare este unic in felul lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

s-a incheiat... am vazut si eu acum.

in primul rand, multumim pentru felcitari. ai apoi multumim celor pe care nu-i cunoastem, si ne-au votat.

apropo de cersit voturi... normal ca am postat la subiectul dedicat grupei de varsta... doar de aceea se cheama concurs de popularitate. si, la genul acesta de concurs, cu vot, acesta e sistemul pe net. spread the words... si strangi puncte.

imi pare insa rau, si trebuie s-o spun, ca s-a renuntat la partea a doua. pentru ca a fost motivul pentru care am inscris desele noastre. nu-mi plac concursurile de popularitate, pentru ca nu conteaza aproape deloc ce realizeaza copilul, ci cati prieteni ai. dar nu pot sa nu ma bucur pentru premiu. ador cartile...

poate pe viitor termenii de participare vor fi mai clari. chiar daca este concurs cu circuit intern. si, daca tot permitea sistemul de vot ca participantii sa acorde un "numar" de stelute, poate nu era rau ca sa existe si obligatia de a le acorda pe toate... sa alegi, ca participant, 10 lucrari, pe care sa le punctezi, in ordine...
imi dau si eu cu parerea.

oricum, multumim pentru premiu!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Cristina, am apreciat mult comentariile tale si obiectivitatea ta, in ceea ce priveste votarea.
Meriti multe felicitari.

Mergi la inceput

Cum v-ati obisnuit, mai am o intrebare, pe care am mai pus-o, dar nu am primit raspuns. Cine a castigat premiul special, sedinta foto ?
Care au fost criteriile de acordare, in afara ca trebuie sa fie din Bucuresti ?

Mergi la inceput

am trimis si eu mesaj, ce trebuie sa fac mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecyly spune:

Rusine! Dupa ce nu este un regulament clar, in care sa scrie cand se termina acest concurs, in ultima zi se anunta ca de fapt, nu exista nici votul juriului. Deci castiga, ca si la concursurile cu voturi, cine triseaza mai bine. Ma dezamagiti, da, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecyly

Rusine! Dupa ce nu este un regulament clar, in care sa scrie cand se termina acest concurs, in ultima zi se anunta ca de fapt, nu exista nici votul juriului. Deci castiga, ca si la concursurile cu voturi, cine triseaza mai bine. Ma dezamagiti, da, asta e.

ai vreo dovada pentru ce sustii in postul tau?

Roxana

Mergi la inceput