Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, tot asa se face si la noi
voi faceti cadou educatoarelor de Mos?

Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis am uitat sa-ti zic ceva. Cand eu am terminat facultatea si m-am angajat prima data, vreo 2 ani am lucrat ff mult 12-15 ore/zi, fara mese regulate, fara somn suficient. Atunci mi-a aparut o alergie la polen...n-am avut-o pana atunci. Cum ieseam afara din cladire cum imi curgea nasul si lacrimile si incepea tusea, initial nu am stiut ce e asa ca am mers la medic... rezultatul: sunt alegica la polen! Cum am schimbat locul de munca si am intrat intr-un ritm de viata mai normal n-am mai avut nicio problema. Am si uitat de ea. Acum zic ca a fost clar pe o imunitate scazuta! Tot in acea perioada mi-a aparut ca o ciuperca pe picioare la degete( scuze pt. detali). Eram disperata, diverse tratamente, nu puteam incalta decat sandale inchise in fata ca era inestetic, mancarimi.... A durat cam 5 ani. Dupa multi dermatologi vizitati, unul s-a gandit sa-mi faca testul de alergi... Tin minte ca mi-au pus pe spate vreo 18 substante si nu puteam purta sutien. Rezultat: alergica la plastic, cauciuc inclusiv la ciorapii de lycra, nu era ciuperca cum credeau toti. Am trecut la incaltaminte din piele, inclusv talpa, neimblanit, sosete bumbac.... nu puteam purta fuste ca nu puteam purta ciorapi... o adevarata nebunie. A trecut si asta, de la sine ... fara tratamente. Acum pot sa port orice. Desi am tras vreo 5 ani! Sa nu va spun ce mi-au zis: ca-mi poate aparea si pe maini de la pix, mouse, taste, volan.... si prin alte parti daca folosesc p......Eu clar le-am facut pe imunitate scazuta! Stiu ca te sperie faptul ca trebuie sa umbli cu dexametazona dupa tine, dar cred ca vor trece avand in vedere ca e mica!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

de medici nu mai zic...

conferentiarul de la iomc care a vazut--o pe Alessia m-a intrebat la un mom dat daca sunt cadru medical, de am atatea informatii...
insa m-au ajutat f mult dr de salon(Navrea) si dr noastra (Avram)- in care am in continuare incredere;
observ ca dr in varta nu recomanda aerosolii, desi am inteles ca din 2000 sunt folositi pe scara larga in romania si sunt laudati prin congrese...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Ai fost la Cernatescu, sa inteleg.
Uite, nu vreau sa ma repet, o sa atasez topicul unde gasesti mai multe detalii. Chiar daca suna scary, iti recomand sa citesti.
Paza buna trece primejdia rea !

La un moment dat se dicuta si de dermatita, treci peste, nu e cazul nici la voi si nici la noi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142876&whichpage=1

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

anca, tot asa se face si la noi
voi faceti cadou educatoarelor de Mos?

Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007)

asta chiar nu stiu ca se ocupa socrela de treaba asta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ellis Eu clar le-am facut pe imunitate scazuta! Stiu ca te sperie faptul ca trebuie sa umbli cu dexametazona dupa tine, dar cred ca vor trece avand in vedere ca e mica!

DOAMNE AJUTA!

Ai facut pe fondul imunitatii scazute dar definitoriu este fondul alergic mostenit (atopic). Important e ca ai scapat de ea.
La noi in familie nu e nimeni alergic, si inca nu sunt convinsa daca Diana e alergica sau nu. Vom vedea la testele cutanate, dar mai avem de asteptat un an. Testele de sange nu indica alergie si le-am repetat de vre-o 3 ori la diferente de timp.

Printesele tale au avut vreodata dermatita ?

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

in sfarsit am putin timp sa citesc si sa scriu... mi-am trimis micul taifun la bunici pana duminica...

Adela, ingrozitor...nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ati trecut... mi s-a ridicat parul pe mine... nu cunosc mai nimic despre alergii, desi cica si eu as fi alergica la mucegai de mica...insa chiar n-am avut nici o reactie urata la nimic pana acum...

cat despre incompetenta unor medici, din pacate prea multi,...utie unde se ajunge...si sufera saracii copilasi...doamne fereste...

cum mai sunteti? sper ca spre bine...sanatate multa va doresc...si putere multa tie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Anca, adorabila Mariuca ta...si f trendy...

Bianca, imi pare rau de faza prin care treceti...nu stiu ce ar putea cauza reactiile ei...nu cred ca e vorba de frustrare, de ce ar fi???

poate petreci prea putin timp cu ea, iar asta sa fie modalitatea ei de a-ti atrage atentia, de a te face sa stai mai mult pe langa ea? nu stiu, zic...

Paula, cum sunteti? ce draguta faza cu periuta de ghete...mi-i si imaginez, dragii de ei...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

cu intarziere,din motive intemeiate, dar sper ca e bineprimit...

LA MULTI ANISORI RADUCU DE CRISTINA!!! SA CRESTI MARE, SANATOS, SA AI O VIATA MINUNATA PLINA DE IMPLINIRI!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

multumesc, ADELA!

VICTO - de luni trebuie neaparat sa incep serviciu, intre timp, prin hotarare de guvren, institutul nostru s-a unit cu altul si va incepe nebunia...cu tot ce inseamna acte...disponibilizari...mi-e teama si pt locul de munca...sotul va putea sta acasa parte din sapt viitoare, eu as vrea sa stea toata saptamana, sunt convinsa ca A e slabita si nu vreau sa o duc curand la gradi; ieri am sunat sa anulez participarea la serbare, cu participarea se poate renunta, dar banii tot ii dau, ca au facut costumele
frumoasa ideea cu peria...o pun si eu pe A sa isi perie ghetutele

PUSSI - tu ai dreptate,, dar noi suntem adulti stranutam, tusim...ne revenim noi, la copii e altceva din punct de vedere al reactiilor la diferitii agenti alergogeni: ceea ce m-a speriat pe mine a fost cand iam cerut dr dupa o noapte de internare sa ne dea drumul acasa ca stam la 5 min de spital, a zis ca nu, va ramane sub monitorizare, ca de la umflatul ocholor la copii, pana la blocarea cailor respiratorii, uneori si 5 min e fff mult...de asta trebuie sa port dexa la mine...pt reactii exagerate si rapide, cat este copil...mai tarziu sigur ca pot trece alergiile - cum eu nu mai am respectivele alergii, sau pot sa nu treaca - ta-su e inca alergic la vinete, castraveti...de mai bine de 15 ani...

SOFTURELA merci; citisem topicul tau, de acum vreo luna si de atunci am fost muuult mai atenta la manifestari; A a facut dermatita atopica la 4 luni si acum a facut ceva bubite pe picioare in spital si tot dermatita au zis ca e... de conferentiar...nu stiu cum il cheama...am uitat complet...dar cred ca nu e singurul din iomc?! parca sunt doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SOFTURELA - sa stii ca am avut o strangere de inima cand ne-a dat dr flixotide pt aerosoli...

Mergi la inceput