Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

SHERI,felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara,sa fii sanatoasa si sa aveti parte in continuare doar de surprize frumoase de la viata!

ENI,sanatate multa Iuliei,sa va aduca Mos Craciun sanatate fara limite!
Tuturor puiutilor sa le puna multa sanatate,un strop de noroc si zile tot mai frumoase!

ELLIS...ce sa mai zic...fii tare in continuare!O pupam pe A si ii dorim sa se faca bine cat mai repede si pt cat mai mult timp!Daca tu crezi ca te pot ajuta cumva,spune-mi!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Vai Adela prin ce treceti si voi ,putere mama ca fata asta a ta se tine de glume
Mihuta asa e mama poezia acum ce vrei sa ii fac ?Dar voi chiar nu le dati niciun fel de dulciuri?
Anco mai incapi dupa canapea?Ai facut tu ceva ca prea ai lipsit ...esti gravi?
Eni sanatate si pentru voi
LA MULTI ANI Alexiss si Eric!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

La multi ani Alexiss si Eric!!!!

Shericutilor felicitari din suflet!!! sarcina usoara si bebici sanatosi!
eni multa sanatate iuliei si felicitari pt. olita!
ellis Sa dea DD sa treaca! Alessiei multa sanatate si tie mami, multa putere!
ancuta D eu nu sunt de acord cu dulciurile, dar e inevitabil din cauza celor ce ne inconjoara! Asa ca am facut reguli: 1 ou kinder si 1 bobo pe bat/sapt(daca apar alte dulciuri jonglam sa ramanem tot la 2 pe sapt). Praji facuta in casa, biscuiti au voie dar nu inainte de masa.
ankule ce faceti?

eu ma agit cu cumparaturile pt. Mos. Mai am un cadou de cumparat, bradul si echipamentul Mosului. O sa avem vreo 8 copilasi in Ajunul Craciunului acasa, asa ca am luat cadouri pt. toti si le-am impachetat frumos! isi asteapta stapanii.... Inca nu m-am hotarat la meniul de ajun... Sincer nu prea stiu ce sa gatesc pt. 20 de pers. Sa arate si bine, sa fie si diversificat! Astept idei....Daca nu vin atunci o sa comand platouri!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, multumesc..oricum, inca nu ma simt la fel de rau ca si la Stefan..sa nu vorbesc intr-un ceas rau..dar vomit cam la 2 zile..maxim de 2 ori pe zi..ceea ce pt mine e ok totusi :)
ieri am facut chiar un pic de curatenie.

cu dulciurile..nici eu nu prea i-am dat. ciocolata acum mananca pt prima oara, ca le-a dat mosu de la gradinita si na, e cadoul lui, n/am ce face...si asa era de flet bietu de el..ca vroia sa manance cu hartie cu tot(sunt asa cioco mici mici, in staniol)...a doua oara, s/a prins..faa hatie..:):)

La multi Ani Eric! sa cresti mare si voios!

Paula 9+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

adela, imi pare extrem d erau ca pitica e tot bolnavioara! te cred ca esti la limita rezistentei...ufff..fa cumva si n-o mai du la cresa pana prin ianuarie macar.
noi facem cura cu septilin, nu s/a mai imbolnavit grav de la episoadele de atunci din oct...dar muci tot are cate un pic si mai tuseste de 2-3 ori pe zi..respira greu la somn,adica doarme cu gura deschisa si tare mi-i ca de fapt are pb cu polipii..
in dec o sa merg cu el sa il mai vada drita, in speranta ca vom putea face prevenarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!

Sheri, Felicitari si sarcina usoara! Imi imaginez cat de fericita esti!! Ma bucur mult pentru voi!
Ellis, tot nu e mai bine Alessia?? Pai cum??...Offf...nici nu mai stiu ce sa mai zic!
De septilin am auzit si eu, pentru imunitate. Cica face si pofta de mancare Noi folosim Viusid inca. Suntem bine, mai bagam cate un Oscillo preventiv. Multumesc lui D-zeu, asa mica cum e, e bine!
Imbratisam cu drag mamicile si puii mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco mai incapi dupa canapea?Ai facut tu ceva ca prea ai lipsit ...esti gravi?

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

deci??????????

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

ADE..S/AR PUTEA SA AI DREPTATE CU pofta de mancare de la septilin..al meu le-a ingrozit pe educ..cere si de 3 ori supliment..iar acasa cd vine, incepe..mi/e fomita..veau mancaie..eu le suspectam ca nu ii dau ele sa manance, dar cred ca ii dau, ca s/a rotunjit f mult, de la 10,7 kg cat avea la sf lui oct, acum are 12,3.
aseara cd am ajuns era sg copil care era la masa..ceilalti se jucau, el manca linistit :)

Mergi la inceput

Paula pai simte ca se ingroasa gluma si in curand o sa aiba concurenta...se antreneaza baiatul

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput