Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
helloo
sherri felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
eni, multa sanatate iuliei!
anco, e superba maria!!! daaaaaa eu vreau sa scrii cantecele si poezii...dar sa fie usoare..nu de liceu....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ancadragoman spune:
Scriu poezi sau cantece pe care le stie Maria,deci sunt usoare![]()
Am o papusica mica
e bolnava mititica.
ii dau ceai nu vrea sa bea,
doctori nu vrea sa ia.
Ei ii place ciocolataaa,prajituriiii si inghetataaaa
dar decat sa-i faca rau ,
mai bine le mananc eu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Vasari spune:
Shery, felicitari !! Sunt niste vesti minunate ! Sarcina usoara !
Anca, dar niste poezii cu mancare sanatoasa ??![]()
Mihaela, asta a fost o avanpremiera. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
schimba si tu cu niste legume care sa rimeze ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
g24hit spune:
hello
slaba activitate pe aici.
BB , mersi.
Iulia tuseste tare rau, azi mi-a facut putina febra....inca nu ii dau antibiotic, mai astept, maine reevaluam starea.
o saptamana mi-a mancat si ea bine si acum iarasi mai nimic, noroc cu laptele de seara si dimineata.
cam de o luna face si ea la olita.mai punem pampers cand plecam undeva la drum, la somnicul de pranz si noaptea.
noapte buna.
ellis spune:
LA MULTI ANI, ANDRA SI ERIC! SA FITI SANATOSI SI MEREU VESELI SI BUNI!
despre noi va spunem pe scurt ca avem viroza+otita bilaterala+gat rosu...confirmate si prin analize de sange...mai avem si alte analize facute la care asteptam rez sapt viitoare; a facut febra pana la 39.2 in spital, a fost pusa la perfuzii 5 ore, pe langa antibiotic, pic de urechi si nas, dam antitermice la 4 ore macar azi si maine(nu reusesc sa scad febra sub 38.1)...mi-a vomat in spital, a scazut in greutate de la 12kg la 11.400...desi as crede ca nici nu a avut 12...la plamani cica s-a vindecat...acum am luat alta;
ne tot gandim cum sa ne impartim luna asta ca sa nu o mai ducem deloc la gradi, cred ca vom apela la bona cumnatei...ca nepotica pleaca la bunici..alta varianta nu gasesc...trebuie sa terminam cu boala si sa incepem broncho vaxom si septilin sa o pun pe picioare, ca ne-a bagat in sperieti...asta pe scurt...dar sunt disperata...
mai stau cateva min si citesc un pic din urma...
ellis spune:
VALI - pupp, iubita, imi pare rau ca nici timp sa te sun nu am mai avut...
IULI-ANA - nu aveai de ce sa ma supeir, iti multumesc mult, am notat de imunostimulator, deocamdata nu ii pot da ca tre a facem a treia doza de broncho-vaxom si am inceput cu septilin; vad din ianuarie cum e si incerc si colostrum; multumesc mult, inca o data; eu novocalmin i-am mai administrat pana acum, chiar si azi, stii tu, parerile sunt impartite; i-am administrat numai cand, intre dozele de antitermice a facut febra peste 38.5; pup.
SHERY - FELICITARI DIN SUFLET!!!!!!!!!!!!!!!!! SUUUUPER! SARCINA USOARA!
MIHA - votat si validat!
ANCO - frumoasa craciunita ai, si te pricepi si ta photoshop?!![]()

poezia o stim si noi, si mai cantam impreuna si prima strofa din mos Craciun...in plus, de la poezia cu papusica i-a ramas expresia"mica mititica" , asa imi cere cand vrea o bucatica mica de paine, sau pernuta mica(ii zice "nani mica mititica")![]()
MULTA SANATATE IULIA(DE ENI)!!!!!!!!!
mihuta spune:
Of Ellis, numai de belele aveti parte... Imi pare rau si sper sa isi revina micuta Alessia cat de curand. Eu personal ma indoiesc ca diagnosticul de pneumonie a fost chiar corect. In rest, in provincie e tara lui "Gentamicina"...
Eu i-am dat la sfatul pediatrei Isoprinosine care e un antiviral , din pacate acum la tura a 2a, n-am mai reusit sa ii dau complet, ca l-a simtit in toate cele (e cam amar).
Anca, multumim de poezie, dar vorba ALinei, n-o pot folosi din cauza de alimentatie rationala, si asa o aud la cateva zile pe Sophia vorbind singura sau cu jucariile "Am mancat pagitua cu cicoata, ce buna e !" desi n-a mancat decat de cateva ori in viata, si atunci din cea neagra...

17.10.2007 si