Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Aseara am cantarit-o si eu pe Adelina 13 kg, de masurat mai greu ca nu sta deloc.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fug si eu la treburile mele casnice, azi e cam urat afara iesim un pic la plimbare si atat.
O zi buna va doresc!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ieri si noi am fost la Medlife, Olivia de ieri o tot tinea cu febra(38-39), si cu ocazia asta ne-an cantarit si masurat, si avem 93 cm si 12 kg.
Tati a fericit-o cu boala, ca e de luni bolnav si el.

Noi ieri am facut rezervare ptr vacanta de Craciun. Plecam in Austria, 4 nopti la Viena si 4 nopti la Salzburg, si mai vrem sa tragem si o mica fuga pana la Munchen.Plecam pe 20...abia astept.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, programul meu incepe la 9, teoretic am o ora de pauza. Cat despre tata, sper sa il conving, deocamdata e in negare, dar nu il las eu. Aaa, sa nu uit. Si daca iti ziceam ca e greu cu copiii pe masura ce cresc, tot ai fi facut o delfinasa. Asa ca bucura-te de ei, si om vedea noi cum trecem toate etapele.

Eu am norocul de program flexibil, in sensul ca e recomandat sa fii la birou intre 10 si 16 (pentru eventuale sedinte), dar daca vin la 6 si stau cele 7,5 ore, la 13:30 pot pleca acasa, chiar chiuli de la unele sedinte. Eu lucrez de obicei de la 8 la 4, si fac 10-15 minute pe jos pana acasa, deci serile le am pentru Tudor aproape in exclusivitate (uneori sunt harnica si mai gatesc cate ceva). Si niciodata nu imi poate cere nimeni sa raman peste program. Daca vor peste program, trebuie sa plateasca ore suplimentare si s-au potolit de mult timp. Uneori stau eu mai mult, o jumatate de ora sau o ora in plus, ca sa pot pleca devreme vinerea.
As vrea sa fie si in tara mai relaxati si mai corecti. Eu nu inteleg cum de managerii din Romania nu realizeaza ca trebuie sa existe un echilibru intre munca si viata privata, daca chiar vor productivitate.
Tin pumnii strasi sa-l convingi pe tatal tau. Vezi cum preagtesti discursul, cu cat de mult il iubiti si aveti nevoie de el sanatos...stii tu, santaj de asta...plangi, daca trebuie!
Cred ca tot as fi facut Bebedoi, ca asa era planul initial. Dar chiar am tras de mine pentru Bebedoi, ca e greu sa cresti copii fara niciun ajutor. Ne-om descurca noi cumva. Daca nu, trimit copii la tine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:

Hai mai cumatra ca Andrei a fost pasnic, nu s-a dat la "Atuna".

Nuuuu...deloc! A chemat-o doar nitel in pat! Sa se joace de-a doctorii. Pasnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Prisi, sa ti se indeplineasca dorinta!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
vad ca se mentine pe la 12kg, dar are zile cand mananca si are zile cand ne muncim pt fiecare firmiturica pe care o baga in gurita aia care nu-i tace nici o secunda .

Ieri ma uitam cu Puppi pe cartea electronica si ii spun ca aia e cioara, iar ea-mi spune "Ich hab' auch (si eu am) ceara" si-mi arata cu degetul in ureche!

Eu zic sa nu va mai tot stresati atat. Tudor mananca bine, fara ifose, dar nu avea azi dimineata decat 11,7 kg. IMBRACAT! Si la gradinita cica mananca bine, deci tine de cum e construit fiecare. Fetele voastre nu mananca, dar au greutate ok, deci zic sa le lasati in pace!

Bravo, Puppi! Esti tare!

Cat mai aveti, fetelor, pana la vacanta? Ati rezolvat cu scaunul de masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Greyeras, Alina

Miru are si ea 13 kg si 93 cm , am facut saptamana trecuta masuratorile de buna voie , de obicei ne chinuiam sa o facem sa stea pe cantar, acum cand am fost la Medicover nu am stresat copilul ca si asa era cam suparata, dar la plecare a cerut ea sa fie cantarita

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Hai mai cumatra ca Andrei a fost pasnic, nu s-a dat la "Atuna".

Nuuuu...deloc! A chemat-o doar nitel in pat! Sa se joace de-a doctorii. Pasnic!

chiar pasnic,e asa dulce piticul

poze

Mergi la inceput

eu am o dilema , nu stiu ce sa cumpar pentru sot de mos Nicolae, daca la copil am f multe optiuni pt el nici o idee macar si treb sa rezolv neaparat maine problema ....

poze

Mergi la inceput