Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sunt acasa.
da cu mare grija....va dati eama ca e greu. Gh inca doarme, nu m-a vazut, da sofia ma vrea nonstop si se supara cand obosesc....
am trimis-o sa scrie lista lui mos craciun

va pup tare si va multumesc mult, mult de ganduri, imbratisari si urari, va mai scriu eu amanunte mai incolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Multam Erina, mi-ai adus aminte de Avene Trixera, in sarcina am folosit pentru ceva asemanator.
Cat despre cadouri da este cam dificil, initial am spus ca ii luam Thomas si un plus Mickey Mouse, dar intre timp a primit Mickey si Winnie Pooh si de trenulet nu mai este incantata, de fapt nu prea e incantata de nici o jucarie, ea e mai mult cu cartile si puzzle-urile. I-am luat si cartile cu puzzle si le face si le desface toata ziulica. Oricum orice ar fi trebuie sa fie surpriza.
Ma oftic un pic ca nu-i place deloc sa se joace cu papusile, asa aveam multe idei. In carucior nu plimba de cat jucariile de plus si din astea avem casa plina.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Nici Daria nu e cu papusile, are o Sbrodolina Bollicina si alte doua papusi si se mai joaca cu prima, ca ii place sa o puna sa mearga. De plusuri e un pic incintata de Winnie si prietenii. Laptopuri cum sunt acum nu stiu daca i-ar placea, Thomas mare nu ii iau ca tot are tractorase si trenulete care merg...Si ea e cu cartile, cred ca asta si dulciuri va primi de Mos Nicolae.
Vad ca acum se uita cu atentie la reclama cu Alba ca Zapada si piticii.
Deocamdata i-am luat asta: http://www.jucariidinlemn.com/product/zig-zag_57425.aspx si daca mai gasesc trusa si poate piticii sau altceva.
De ziua ei a primit un joc cu magnet de la Noriel-Imbraca papusa cu care se joaca f mult la Piatra Neamt.

Asteptam alte idei de la alte mamici.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Imbraca Papusa de la Noriel a primit si Adelina si tot de ziua ei, frumoasa jucaria de lemn. Si eu mai asstept idei.

Sabina ma bucur ca esti acasa. Inseamna ca esti mai bine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, ma bucur ca esti acasa, ai grija de tine.

Erina, este greu cu cadourile, la noi este ceva mai usor, este innebunit dupa Thomas, desi am spus ca nu-i mai alimentez fobia, nu m-am putut abtine si am luat o locomotiva Thomas care scoate aburi,un avion, un tractor cu telecomanda si o masina de gunoi, mare(nu va spun cat am cautat)....o sa-i mai cumpar cateva dulciuri, nu prea multe ca le vrea pe toate odata si o carticica....cam asta de "Mos Nitolae", de Craciun, am pus ochii pe un circuit thomas si mai vreu sa-i cumpar o masuta cu scaun/scaune si un laptop pt ea, pe langa alte maruntisuri...cam asta este planul....desi el cere un calut sa faca di...di, parca imi este frica.....mai am timp pana la Craciun.

Luy, trebuie sa gasim o solutie sa ne vedem,(ma simt tare aiurea fata de tine),promit cum scap de inspectie sa te sun sa stabilim ceva.... si mi de scuze.

Va doresc o seara super.......si o sa dispar o perioada, vineri merg la profesor si mai am de lucru...asa ca sa ne auzim cu bine.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

AaaaaaTeodora, sa-ti fie de bine...noroc ca nu sunt ca veneam la tine...mai pui si ditamai lista...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia unde ai gasit masina de gunoi si locomotiva thomas cu aburi???? Mos bogat are Cristi.....bravo, a fost baiat cuminte.
A vazut cineva tramvai?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cred ca e tare cuminte Cristi de primeste atatea cadouri.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

sunt acasa.
da cu mare grija....va dati eama ca e greu. Gh inca doarme, nu m-a vazut, da sofia ma vrea nonstop si se supara cand obosesc....
am trimis-o sa scrie lista lui mos craciun

va pup tare si va multumesc mult, mult de ganduri, imbratisari si urari, va mai scriu eu amanunte mai incolo.

Te pupam si noi, ai mare grija.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Daca va intrebati ce caut si la ora asta pe forum, ei bine incerc sa onorez datoria cu pozele de la party de luni. Si pentru mine a fost o surpriza, eu nu am putut merge si pozele sunt facute de miss. Iata aici albumul .

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

in primul rand, draga Nana, multa sanatate,spersa fie doar o alarma pasagera, sper ca acum e mai bine fluturasul dragalas !

mai fetelor, mult ati mai scris, cu greu am citit si acum toate-s amestecate.
Sabina, ma bucur ca esti deja acasa, sa ai grija de tine .

Carpatino,drum bun si usor spre casa.

Erina,te alinti, esti frumoasa si cocheta,unde vezi tu dimensiuni mari la tine ca in afara de burtica n-ai nimic rotund, esti super ok.

Devylla, ai 2 fete frumoase foc, Erika cu basmaluta e fermecatoare rau de tot .

Cristhina, am citit cu emotie povestea nasterii, m-a impresionat ! Sa-ti traiasca sanatosi si armoniosi!

Cecilia, eu nu mai vreau sa incarc sacul mosului cu multe jucarii, ca-i casa deja plina , in plus nici nu-l preocupa in mod deosebit ceva, se satura repedede ele. O idee mi-a venit la ultima vizita la mama, cand a gasit o chitara veche, din perioada rock a sora-mi. Cred ca o sa-i iau o chitara de copil, ca a fost tare incantat, zdranganeste si canta diverse din gura , mai ales improvizatii...Un tren thomas a primit , era bengos, cu sine multe si asa frumos ma jucam eu cu el pana cand ( adica a 2-a zi dupa ce l-a primit) i-a rupt rotile , si n-a avut nici un regret...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput