Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor maine merg la dentist, ca am avut de cateva zile o durere de ureche care de fapt s-a dovedit maseaua de minte, nu am voie sa o scot dar nu stiu cum sa fac ca ma doare si nu pot manca bine si cand deschid maxilarul ma doare...
Sa speram ca se va gasi ceva sa nu-i facem rau lui bebe, s-o mai duc asa macar vreo 2 luni ca ssa o pot scoate dupa aia.

O seara placuta ca eu acusik plec acasica.

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta_mirela spune:

buna, fetelor! sunt noua pe forum si as vrea sa ma alatur mamicilor de iulie-august. tocmai am aflat ca voi fi mamica.
cum intru in posesia parolei pt userul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare tuturor,

Va urez multa sanatate, si sunt sigura ca de rest va ocupati intens.
Sper si eu sa fiu cu voi dar inca nu s-a pozitivat testul(UM 04.11.2009).
Am lecturat cu multa bucurie ce a-ti trait pana acum si mereu sunt emotionata.
De mult timp incercam si noi sa facem un copil dar fara raspuns pana acum....si mai ales ca in jurul nostru toata lumea face copii, nu termina bine o prietena ca incepe finuta, care are binenteles o prietena care si ea a ramas.....of of, Ma bucur pentru ele si-mi plang mie de mila....
Oricum maine dimineata o sa fac un test si daca e tot negativ mai las pana saptamana viitoare ca daca nu vin uratii poate vine bebe si vin aicea la voi ca tare mai imi place....

Va pupic pe toate ca toate imi sunteti dragi si sa stiti ca sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetelor am si eu mare intrebare la voi. va doare burta? adica aveti momente cand sunt crampe atat de rele incat sa va opriti din mers..sau sa simtiti ca nu mai puteti sta in picioare? sau ca te taie dintr-o parte in alta? eu maine intru in saptamana a 8-a si astazi am avut din nou un episod de asta si tare sunt speriata. la ecograf doctorita a zis ca nu vede nici un motiv pentru acetse dureri si ca e bine totul..

in plus parca am si intepaturi rele si pe la ovare..

tare mi-e teama...

----------------------------------------------
my somebody....

5+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Buna la toate fetele.
Sheritra si eu ma simt foarte tanara dar nu pot sa nu ma gandesc la riscurile sarcinii la peste 35 de ani. Sper totusi ca va fi bine.
Azi am facut analiza hcg si mi-a iest 172 . Astia de la Medsana nu dau valorile pe saptamani ci valorile pentru intervalul de saptamani 1-10 cu valori normale intre 1,2 si 255000. Eu stiu ca sunt in saptamana 4 dar dupa rezultatul de la Medsana nu stiu unde ma aflu. Ma poate ajuta cineva.
Voi va luati tensiunea in fiecare zi ?Si daca da, ce valori aveti ?
Eu am marele noroc ca nu am sef, eu sunt propria sefa, asa ca nu ma intreaba nimeni cand vin si cand plec.Si totusi cei mai duri sefi ai mei subt cei 2 baieti pe care-i am. Nu pot sa misc in front.Si avand 2 baieti pot spera din toata inima sa fiu si eu o purtatoare de fetita. Daca nu..........soacra cu trei nurori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor maine merg la dentist, ca am avut de cateva zile o durere de ureche care de fapt s-a dovedit maseaua de minte, nu am voie sa o scot dar nu stiu cum sa fac ca ma doare si nu pot manca bine si cand deschid maxilarul ma doare...
Sa speram ca se va gasi ceva sa nu-i facem rau lui bebe, s-o mai duc asa macar vreo 2 luni ca ssa o pot scoate dupa aia.

O seara placuta ca eu acusik plec acasica.

Cum creste samburelul

imi pare tare rau ca ai problemele astea, sunt nasoale tare ...sper sa gaseasca medicul o solutie, macar sa nu te mai doara asa. tin pumnii

Onuta_mirela bun venit

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 8+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Apropo, vreuna dintre voi aveti un tremurat in tot corpul, mai ales seara ?O fi normal in sarcina ? Mi-e frica sa nu fac vreo cadere de calciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Buna!!! ce mai faceti? ce harnicute sunteti, ce mult ati scris...nu am reusit sa citesc chiar totul

bun venit noilor gravidute - sa aveti sarcini usoare,la termen si bebici sanatosi, pufosi si mancaciosi
stefania_97, sper din tot sufletul ca esti mai bine; multa sanatate tie si samburelului tau!!
beluistef, multa bafta la dentist!! sa se rezolve cu bine problema ta!!
lalala13, si pe mine ma doare burta in fiecare zi ma inteapa..nu stiu ce sa zic..am inteles ca asa e la inceput...mie dr mi-a zis sa iau no-spa pana la 3/4 pe zi ...multa sanatate iti doresc!!

Am vrut sa va intreb si eu ceva voua vi se vede putin burtik?..burtica mea parca incepe sa prinda contur e un picut tuguiata si iesita in afara

minune mica in burtica

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!
Beluistef sper ca ti s-a rezolvat problema cu maseluta. Si pe mine ma cam sacaie o masea, sper ca nu va fi cazul de scos. In plus dentista mea e proaspata mamicuta...
Eu nu am dureri de burta sau alte dureri...sper sa fiu una dintre fericitele fara simptome si sa nu fie alta problema.
Va doresc o zi placuta!

7+

Poze

Strumphuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui onuta_mirela

buna, fetelor! sunt noua pe forum si as vrea sa ma alatur mamicilor de iulie-august. tocmai am aflat ca voi fi mamica.
cum intru in posesia parolei pt userul comun?

Trebuie sa ne dai datele scrise pe prima pagina si apoi te trec in listutza.
Bine ai venit, sarcina usoara si bebic sanatos.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput