Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katerinaa

Salutare tuturor,

Va urez multa sanatate, si sunt sigura ca de rest va ocupati intens.
Sper si eu sa fiu cu voi dar inca nu s-a pozitivat testul(UM 04.11.2009).
Am lecturat cu multa bucurie ce a-ti trait pana acum si mereu sunt emotionata.
De mult timp incercam si noi sa facem un copil dar fara raspuns pana acum....si mai ales ca in jurul nostru toata lumea face copii, nu termina bine o prietena ca incepe finuta, care are binenteles o prietena care si ea a ramas.....of of, Ma bucur pentru ele si-mi plang mie de mila....
Oricum maine dimineata o sa fac un test si daca e tot negativ mai las pana saptamana viitoare ca daca nu vin uratii poate vine bebe si vin aicea la voi ca tare mai imi place....

Va pupic pe toate ca toate imi sunteti dragi si sa stiti ca sunt alaturi de voi.

Katy

Tinem pumnii sa apara doua liniute. Sper sa intri sa ne dai vestea sa nu ne tii in suspanas.

Multi -ici

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Am vorbit cu medicul si a zis ca nu este indicat sa merg la dentist ca sa-mi lucreze la masea, pentru ca fiind vorba de maseaua de minte va trebui anestezie ( mai ales ca este lucrata odata si acum este cimentata ) si ii va face rau lu bebe. Ma bucur insa ca durerea a mai cedat si incerc sa o duc asa daca pot pana va misca bebe ca atunci o voi putea rezolva.

Si eu mai am dureri de burta si eu merg acasa de la lucru mai mult pe jos si am momente in care ma sageata in parti in timpul mersului si apoi cedeaza.Oricum durerile astea sunt de la marirea uterului si este normal sa te mai doara burta, insa aceste dureri sa nu devina insuportabile.

Romibo si eu sper sa am un baietel, ca altfel voi fi soacra cu 3 gineri..., iar legat de tremuraturi am si eu in special cand ma pun in pat, dar dupa un timp cedeaza.Si in urma analizelor mi-au gasit lipsa de calciu.

fetele

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata !
Vaz ca ati fost mult mai matinale...
beluistef, 9+...cand a zburat timpul asta? Iti doresc sa fie bine cu maseluta si sa nu te mai doara. Incearca sa nu mananci pe ea! Eu mi-am reparat tot la dantura inainte ca era dezastru dupa sarcina cu Ale.
Eu sunt in continuare foarte ametita....sigur am o lipsa de ceva in organism. Nu mai am rabdare pana luni cand ma consult cu medicul sa vad ce si cum. Azi e ziua mari intalniri...in care imi vad samburelul. Nu mai am stare pana dupa-amiaza. Azi am fix 7 saptamani.
katy, iti doresc sa vii repede repede la noi la odisee!

Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata

Hai ca sa deschis si la mine sezonul de , de abia astept sa treaca perioada asta, de data asta vad ca a inceput mai tarziu eu maine fac 10 saptamani

Elena vorbeste si cu medicul dentist ca iti poate pune un pansament care omoara treptat nervul dar te cheama de mai multe ori
Sper sa iti treaca si sa nu te mai doara ca tare nasol este ca nu putem lua nimic

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

'neata !
Vaz ca ati fost mult mai matinale...
beluistef, 9+...cand a zburat timpul asta? Iti doresc sa fie bine cu maseluta si sa nu te mai doara. Incearca sa nu mananci pe ea! Eu mi-am reparat tot la dantura inainte ca era dezastru dupa sarcina cu Ale.
Eu sunt in continuare foarte ametita....sigur am o lipsa de ceva in organism. Nu mai am rabdare pana luni cand ma consult cu medicul sa vad ce si cum. Azi e ziua mari intalniri...in care imi vad samburelul. Nu mai am stare pana dupa-amiaza. Azi am fix 7 saptamani.
katy, iti doresc sa vii repede repede la noi la odisee!

Poti sa stii ce a trecut de repede, parca ieri deschideam odiseea si acum am 9 sapt.,
Schimba-ti semnatura cu 7+
Sa vii cu vesti bune de la eco astazi, auzi... nu acceptam vesti rele...

Si eu am programare pe 16 dec. la 18:00, abia astept, voi avea 11 sapt.,abia astept sa vad ce mai este si cu hematomul ala daca s-a retras.
Sa stii ca si eu am ameteli, iar cand merg acasa ( merg pe jos) zici ca sunt teleghidata .

Hai sa ne mai descretim fruntile si sa uitam de starea asta de rau pe care o avem

Ce imbatraneste prima oara la un barbat?

Ce zic ciobanii cand se descalta?

Le-am vazut siu mi-au placut tare... sper ca si voua

Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Buna dimineata

Hai ca sa deschis si la mine sezonul de , de abia astept sa treaca perioada asta, de data asta vad ca a inceput mai tarziu eu maine fac 10 saptamani

Elena vorbeste si cu medicul dentist ca iti poate pune un pansament care omoara treptat nervul dar te cheama de mai multe ori
Sper sa iti treaca si sa nu te mai doara ca tare nasol este ca nu putem lua nimic

9+

Este rau cu asta, si eu dimineata cand ma dau jos din pat, merg la baie si astept , si nu dureaza 1 min ca vine , iar partea proasta este ca nu am ce , fac doar asa in gol si este tare rau. Reprizele de peste zi s-au mai rarit, rar de 2-3 ori.Asta este mai bine.

In leg cu maseaua, eu o am cimentata ( a mai fost odata lucrata, tot asa ca ma durea) si ca sa o decimenteze trebuie albinutza si acolo sigur trebuie anestezie.
Incerc sa nu manac pe partea aia si sper sa ma ajute Domnul sa o duc asa pana misca bebe.

Lasa ca o sa treaca ele si starile astea cand va misca bebe, ce nu facem si suportam pentru ei , doar ca sa stim ca sunt bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Elena, imi pare rau sa aud asemenea vesti, iti tin pumnii sa fie bine si sa iti treaca durerea de masea. Apropo de masele de minte, mama imi zicea ca ei i-a iesit maseaua cu pricina in momentul in care m-a nascut pe mine adica la 21 de ani si ca era groaznic...si cu dureri jos si la masele...Asteptam vesti bune!

Eu am racit, stau si zac in pat, se pare ca nu e gripa, e o simpla raceala, dar tot nu-mi vine sa ma ridic din pat. Si ca sa nu imi pierd reputatia de paranoia, de fiecare data cand ma incordez sa-mi suflu nasul sau cand stranut,ma gandesc sa nu-l deranjez pe bebe. Muschii de la abdomen deja ma dor de atata incordare, sper sa nu pateasca nimic bebe. Voi ce ziceti, sunt sau nu nebuna?

Bun venit noilor mamici si mai asteptam si altele sa ni se alature!

O zi buna tuturor!

Alina, 8+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Elena, imi pare rau sa aud asemenea vesti, iti tin pumnii sa fie bine si sa iti treaca durerea de masea. Apropo de masele de minte, mama imi zicea ca ei i-a iesit maseaua cu pricina in momentul in care m-a nascut pe mine adica la 21 de ani si ca era groaznic...si cu dureri jos si la masele...Asteptam vesti bune!

Eu am racit, stau si zac in pat, se pare ca nu e gripa, e o simpla raceala, dar tot nu-mi vine sa ma ridic din pat. Si ca sa nu imi pierd reputatia de paranoia, de fiecare data cand ma incordez sa-mi suflu nasul sau cand stranut,ma gandesc sa nu-l deranjez pe bebe. Muschii de la abdomen deja ma dor de atata incordare, sper sa nu pateasca nimic bebe. Voi ce ziceti, sunt sau nu nebuna?

Bun venit noilor mamici si mai asteptam si altele sa ni se alature!

O zi buna tuturor!

Alina, 8+

Cum creste bebe

Este bine sa te gandesti ca stranutul si atata incordare il pot deranja pe micut, dar acum nici sa devenim paranoia..., cine vorbi, ciob de oala sparta, ca eu dimineata cand in "muncile" alea zic ca acum avortez pe bebe, la cat ma strang din burta ...deci... nu mai zi de tine, ca si eu sunt la fel.
Sper sa treaca raceala asta repede si sa fie totul bine.
sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Alina, toate viitoarele mamici sunt usor paranoia. Iar daca iti mai dau medicii idei e cu atat mai rau. Mie la Ale mi-a zis la eco de 19 saptamani ca nu misca un picior. Bine ea a zis asa intr-o doara eu insa m-am consumat si am plans mult dupa. M-am uitat de n ori la filmulet ( ca filmase sotul) sa vad daca totusi misca si am stat stresata pana la sfarsit. Dupa ce am nascut-o am verificat si misca piciorul bine mersi. Si poate m-as fi stresat mai tare daca nu eram nevoita sa stau la pat din saptamana 28 ca sa nu nasc ( ca era colul deschis). Cum venise un rau mai mare am uitat de raul mai mic cu piciorul. Oricum va doresc sa nu aveti parte de asa experiente ca atunci paranoia atinge cote maxime. Doamne ajuta sa fie bine!
Alina sa tii raceala sub control sa nu ajungi la febra! Ia oscilo si ceaiuri cu miere la greu.
beluistef, ce imi place optimismul tau. Imi mai da si mie forta care sunt o plangacioasa cand mi-e rau. Saracul sot doar asta aude all day...cat de rau imi e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Da, aveti dreptate, toate mamicile sunt paranoia, cu cine am vorbit in ultima vreme, mi-au zis ca la fel s-au simtit. Acum nu putem decat sa speram ca totul va fi bine.

Larissa, sa inteleg ca am voie sa iau Oscilococcinum? Ma gandeam eu, dar nu eram sigura...acum sper sa treaca repede, daca stau in pat si nu mai ies la aer.
Si sa stii ca si eu o admir pe Elena, cum sta ea linistita si spera sa o mai tina asa inca vreo 2 luni. Eu ma gandeam cum as fi reactionat in locul ei si nu mi-as da o nota prea buna daca stau sa ma gandesc.
Bravo, Elena!

Alina, 8+

Cum creste bebe

Mergi la inceput