Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Isa_Cris spune:
Shery in mod normal sunt de aceiasi parere cu tine, doar ca in unele cazuri sefii au o reactie de-a dreptul anormala.
Iti dau un exemplu... o colega de-a mea s-a dus sa anunte ca e gravida si intrebarea a fost :” Pastrezi copilul?!?!”... iar in perioada in care trebuia sa nasca, cand trebuia sa gaseasca inlocuitor... mi-a spus sa nu dam anuntul inca, pentru ca e posibil sa-i moara copilul si atunci trebuie sa se intoarca la munca. Deci... eu daca ma duc sa-i spun acum, probabil imi va spune ca stai ca poate sa ti se opreasca din evolutie sau ca inca pot face avort... te miri ce bazaconii ii mai trec prin cap?! Si contrar banuielilor... e o femeie sefa mea, care la randul ei are 2 copii si un nepot!
7+
Poze
Strumphuletul meu
gabrielaene spune:
Am vazut ca multe fete se confrunta cu scurgeri maronii. Mie mi-e tare frica, la prima sarcina tot asa am avut si am luat tratament cu utrogestan pana la 20 saptamani. mi-e geru acum sa nu fac efort, sa nu ridic pt ca piticul ma pune la treaba.ma abtin cat pot dar sper sa si reusesc.
Apropos de pitic, piticul meu e nascut pe 11.07.2008 (pentru datele de la inceputul capitolului) iar medicul la care merg este Badescu Sorin(Municipal sau CFR2)
Am mai vazut ca va confruntati cu greturi, eu le urasc tot de la prima sarcina, poate am noroc de data asta si scap fara,desi ele reprezinta un semn ca sarcina evolueaza si asta e foarte bine
------------------------------------------------
4 +
DPN 06.08.2010
gabrielaene spune:
Eu am anuntat la serviciu la prima sarcina, de cum mi s-a facut confirmarea ecografic, acum nu e cazul ca sunt inca in concediu de maternitate pana la anul in iulie, dar tot va trebui sa anunt. Cred ca se impusca sefii mei
4 +
DPN 06.08.2010
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Isa_Cris Shery in mod normal sunt de aceiasi parere cu tine, doar ca in unele cazuri sefii au o reactie de-a dreptul anormala. Iti dau un exemplu... o colega de-a mea s-a dus sa anunte ca e gravida si intrebarea a fost :” Pastrezi copilul?!?!”... iar in perioada in care trebuia sa nasca, cand trebuia sa gaseasca inlocuitor... mi-a spus sa nu dam anuntul inca, pentru ca e posibil sa-i moara copilul si atunci trebuie sa se intoarca la munca. Deci... eu daca ma duc sa-i spun acum, probabil imi va spune ca stai ca poate sa ti se opreasca din evolutie sau ca inca pot face avort... te miri ce bazaconii ii mai trec prin cap?! Si contrar banuielilor... e o femeie sefa mea, care la randul ei are 2 copii si un nepot! 7+ Poze Strumphuletul meu |
Ce oameni pot exista Am mai auzit si eu cazuri din astea...dar fetelor, ganditi-va la voi si bebeii din burtica, tb sa creasca sis a se faca mari, sa avem grija de noi, sa nu ascultam prostiile altora, e dreptul nostru ca angajate sa beneficiem de ore libere pentru consultatii, de program scurt de 6 ore,concedii medicale, nu e nimic ilegal, rau nu ne pot face
4 +
DPN 06.08.2010
Isa_Cris spune:
De tine e simplu Gaby pentru ca nu mai dai ochii cu ei. Dar din pacate eu inca mai trebuie sa vin la munca o perioada. Si problema la mine este ca daca eu plec, postul meu va ramane blocat si nu stiu zau cand se vor debloca posturile sa mai poata angaja!
Nu vreau sa zic ca fara mine nu se descurca, dar le va fi cam greu!
7+
Poze
Strumphuletul meu
ancadragoman spune:
Important este sa anuntati in scris si sa aveti numar de inregistrare de la personal ca altfel pot face abuzuri.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Isa_Cris spune:
Imi puteti spune si mie cum procedati sa reduceti programul la 6 ore?! Din cate am mai citit eu mediul de medicina muncii face o ancheta si alte cercetari legate de locul de munca, dupa care recomanda sau nu programul de 6 ore. MA gandesc ca poate reusesc si eu sa-l obtin din cauza statului pe scaun 8 ore si cu calculatorul in fata!
Aveti idee care sunt conditiile de fapt pt reducerea prograului?
7+
Poze
Strumphuletul meu
beluistef spune:
Larisa am trecut datele in listutza.Mai ai starea aia de rau mare pe care o aveam amandoua ? La mine s-au mai rarit episoadele de , insa ne luptam cu greata.
Azi am luat 1 kg de clementine ca am avut pofta de vreo 2 zile si am mancat deja o jumate si restul ma abtin sa nu le mananc sa mai am pana la 5.
Adriana chiar ma intrebam cum mai esti. Si voiam sa-ti fac o strigare
Alina pe unde umbli draga ? cum mai esti?
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
beluistef spune:
La mine la lucru se lucreaza cate 9 ore pe zi, iar toate fetele care au ramas gravide, fara nici o exceptie, au lucrat 8 ore in nici un caz 6 ore. Cred ca tine si de Regulamentul de Ordine Interioara.
Eu ma bucur sa plec si la 16, doar sa-mi vina dispozitia de la medicina muncii...sper sa vina sapt. asta.
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
larissa_79 spune:
beluistef, la mine e ciudat ca eu nu vomit. Insa mi-e f rau. Am o greata combinata cu o stare de rau generala. Ca la un inceput de gripa asa. Desi..nu sunt racita. Am zis bine cand am zis ca ma simt de parca m-a lovit trenul. Azi ma simt mai bine ca ieri. Ieri a fost tot groaznic. Ma doare si capul si ametesc. O fi si vreo lipsa de ceva in organism...desi la Ale am avut fix aceeasi stare si aveam analizele bune. Bine...eu sunt si rea de rau! In fine sper totusi sa ma simt din ce in ce mai bine. Ma bucur ca iti e mai bine! Eu cred ca la mine starile de voma clare abia acum ar trebui sa inceapa. Ce optimista sunt! Maine ma duc la eco...abia astept!
beluistef, asta cu 6 ore nu tine de un regulament interior cred. Eu am avut in sarcina cu Ale recomandare de 6 ore, dar din saptamana 16 parca, recomandare data de Corina Grigoriu medic CMU la care aveam asigurare prin companie. Am dus-o la job si am lucrat 6 ore platite 8. Bine asta teoretic. De fapt lucram 8 in loc de 10 cat stateam pana atunci. Deh..multinationala. Oricum au fost ceva saptamani in care chiar am stat doar 6 ore iar din saptamana 28 am stat doar la pat ca am avut col deschis. Bine ca am carat laptopul acasa si tot m-am conectat ca era jale. Dar oricum era mult mai bine...ca eram acasa. Si pana la urma...n-au murit fara mine.
Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/