Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Sheri eu zic sa faci acolo un nod cu funga frumoasa ca nu se stie daca nu te apuca iar demolatul si sa fii asigurata![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata mamici, eu cu gripa ma protejez cu dezinfectant si masca in locurile aglomerate si spitale, plus vitaminele in fiecare zi! Si la inceput imi era rusine dar cum la servici un coleg mexican a fost diagnosticat cu A1H1, am trecut peste rusine si port, e putin incomoda dar asta e! La sfarsitul lui decembrie merg in USA si am de gand sa o port inca din avion! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 5+ ![]() |
Ai grija mare de tine, dar stiti ceva, daca Dumnezeu nu ne protejeaza si nu ne apara de gripa asta, ca sa nu ne afecteze pe noi, familiile noastre si bebelusii din burtica, noi putem face multe si bune si poate tot luam, insa avem mare, dar mare nevoie de protectia Lui.Asta este parerea mea, nu toata lumea o poate impartasi la fel cu mine. ( Eu incerc sa ma incurajez
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
larissa_79 spune:
Sheri, da tu ai fost un caz fericit. Eu oricum voi asculta sfatul medicului. Data trecuta cand am intrebat-o ( atunci cand mi-am facut analizele pentru aceasta sarcina) mi-a zis ca vom vedea. Nu-mi mai adu aminte de mesteri, praf si var ca eu in doua saptamani ma mut in apartament nou renovat de la 0. Is satula de mesteri si meseriasi pana peste cap...
beluistef, da asa este fara ajutorul Bunului Dumnezeu nimic nu putem face. Doar El ne poate pazi sa nu luam gripa in perioda asta. Doamne ajuta sa nu auzim de asa ceva!
Larisa
6+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ancadragoman spune:
Avem si noi cateva pozici ptr cine vrea sa ne vada http://family.webshots.com/photo/2624445100101626593auRpse
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
gabrielaene spune:
Sunteti foarte frumosi cu totii.Maria e dulce rau
o pupacm cu drag
Legat de gripa, asa e, numai Dumnezeu ne poate feri,oricat ne-am feri noi.Si eu sper sa trecem cu bine peste.De spitale mi-e cel mai frica,acolo se perinda fel si fel de oameni. O sa port si eu masca la spital cand merg la controale.Sa aiba Domnul grija de noi si de burticile noastre
------------------------------------------------
4 +
DPN 06.08.2010
mya85 spune:
In sfarsit mi-am facut si eu programare la gineco pe saptamana viitoare cand voi fi in 9 saptamani... deja. Voi ce stiti, la saptamanile astea se vede bebe la eco pe burta sau e nevoie inca de eco vaginal??? Faza e ca eu n-am fost in viata mea la gineco si sunt mai
![]()
Despre gripa eu zic sa nu va faceti probleme. Nu e mai grava decat gripa normala si cine moare moare pt ca mai are alti factori de risc asociati, asa ca eu zic sa nu va faceti probleme. Dumnezeu ne va purta de grija daca a hotarat sa ne dea o minune mica in burtica ![]()
7+
gabrielaene spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mya85 In sfarsit mi-am facut si eu programare la gineco pe saptamana viitoare cand voi fi in 9 saptamani... deja. Voi ce stiti, la saptamanile astea se vede bebe la eco pe burta sau e nevoie inca de eco vaginal??? Faza e ca eu n-am fost in viata mea la gineco si sunt mai Despre gripa eu zic sa nu va faceti probleme. Nu e mai grava decat gripa normala si cine moare moare pt ca mai are alti factori de risc asociati, asa ca eu zic sa nu va faceti probleme. Dumnezeu ne va purta de grija daca a hotarat sa ne dea o minune mica in burtica 7+ |
Eu de cand am ramas gravi cu primul bb am scapat de rusinea fata de gineco si al meu doctor e si barbat
Si inca ceva de gripa asta...cica la gravide ar fi de 7 ori mai periculos decat la un om sanatos

Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii!------------------------------------------------
4 +DPN 06.08.2010
ANDREEA84 spune:
buna ziua gravidutelor si mamicilor,sunt noua pe acest forum si sper sa mai fiu pe aici,citind evolutia sarcinilor in parte.akm doresc sa va prezint un site pt cele care inca nu stiu ce nume sa puna bebelului,la mine fetita mea o cheama ALEXANDRA si culmea testului,cu numele mamei si al tatalui a iesit ALEXANDRA,ce coicidenta!va
si o zii placuta
salutareANCA
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
gabrielaene spune:
Bine ai venit Andreea
O sarcina usoara cu un bb sanatos!
Chiar m-ar interesa site-ul de care zici :)
S va zic faza cu numele baietelului nostru ...
Nu staim ce nume sa- punem si am inceput sa ne uitam pe net...am gasit Matei si explicatia care ne-a facut sa ne oprim pe loc la acesta(Dar de la Dumnezeu) fara a mai cauta altul. Dupa ce s-a nascut am zis sa vad daca exista acest Sfant in calendar ca sa ii serbam si lui ziua de nume
si SURPRIZA!!!! l-am gasit pe 16 nov, exact cand am facut si testul de sarcina si a iesit pozitiv.Asta a fost un semn de la Doamne-Doamne![]()
------------------------------------------------
4 +
DPN 06.08.2010