Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui romibo Buna la toate fetele. Azi am facut analiza hcg si mi-a iest 172 . Astia de la Medsana nu dau valorile pe saptamani ci valorile pentru intervalul de saptamani 1-10 cu valori normale intre 1,2 si 255000. Eu stiu ca sunt in saptamana 4 dar dupa rezultatul de la Medsana nu stiu unde ma aflu. Ma poate ajuta cineva. |
Se calculeaza in functie de data ovulatiei (daca o stii cu aproximatie). Cum ar veni val ta e f buna daca esti la max 14 zile de la ovulatie. Oricum e o val mare asa ca felicitari pt sarcina!
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
beluistef spune:
Eu nu am ramas cu vergeturi pe burta de la sarcini, in schimb pe sani si fese........... o carutza
, care bineinteles au palit, dar sunt tot acolo.....
.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
Sheritra spune:
Si eu am folosit Mustela, si cu toate ca am luat f mult in greutate, nici o vergetura, iar dupa ec am slabit nu a atarnat nimic
!
Larisa, la sarcina asta iti faci cerclaj ca sa nu ti se deschida colul?
Mie mi s-a deschis in sapt 20, am avut noroc ca am prins cerclajul pe ultima suta de metri, am stat apoi la pat 3 sapt si s-a inchis, dar acum ma gandesc sa fac la fel preventiv, daca se deshide iar in sapt avansate?
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
larissa_79 spune:
Sherita, nu stiu ce sa zic. O sa vorbesc cu medicul si vom vedea. Atunci o cauza poate a fost ca am tot carat laptopul zilnic de la job acasa, plus ca faceam mult pana la job si stateam si mult pe scaun. Acum lucrez de acasa si ma pot proteja. Dar...voi tine cont de ce va zice Corina pe care eu o respect tare mult. Eu atunci in saptamana 28 m-am dus la ea ca o floricica, nu ma durea nimic si ea insistat sa ma vada pe masa si si-a dat seama ca era colul deschis. Am facut apoi eco si s-a confirmat ca era deschis 2 cm. Am stat numai in pat pana in saptamana 33 si s-a inchis la loc. Insa...n-ati vrea sa fiti in pielea mea, ce am tras in saptamanile alea numai eu stiu. Asa ca eu merg pe mana ei. Eu la prima sarcina eram cam habarnista, nice pe forum nu aveam timp sa intru. Daca nu depisata ea colul asta deschis nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.
Si cu cerclaj e cam greu. Are sora mea facut inca de la inceput si sta numai in pat. Nu stiu daca v-am zis si sora mea e gravi cu primul bebe, baietel. Va naste la sfarsitul lui aprilie. Ea insa are contractii, cerclaj si sta doar in pat.
Larisa
6+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
romibo spune:
Sheritra, multumesc mult.Si tie la fel, sa-ti traiasca.Mai am o nelamurire. Zici ca valoarea este buna pentru o ovulatie de maxim 14 zile. sa inteleg ca in functie de aceasta valoare,pot determina ziua ovulatiei? Pentru ca eu stiu ziua exact cand as fi putut ramne. Si daca este asa, ziua cu pricina a fost cu 2-3 zile inainte de ovulatie, ceeea ce inseamna ca pot spera sa fie fetita. Daca aceasta ar fi valoarea la 17-19 zile de la ovulatie, ar fi prea mica ?Crezi ca ma poti lamuri mai mult ? Mersi frumos.
Si eu am 2 caini dar stau in curte. Dar si daca erau in casa nici nu ma gandeam sa-i dau. Cred ca as muri. Fac parte din familie.
gabrielaene spune:
Buna fetelor
Larissa, felicitari si surorii tale pentru sarcina si un bb sanatos si frumos
Eu inca nu am stari de greata, mananac cat cuprinde, dar incerc sa o las mai moale ca sa nu ma fac cat un butoi.la prima sarcina am luat 14 kg, sper sa reusesc si acum sa iau atat maxim.
Felicitari celor care si-au rotunjit saptamanile
Fetelor voi cum va feriti de gripa asta? Mi-e foarte frica, au zis la tv aseara de o gravi care a murit 

Nici nu-mi vine sa mai ies din casa.
Maine ajung si eu la eco pentru prima oara,sper sa fie bb prins bine si acolo unde trebuie
Va pup pe toate de la A-Z
------------------------------------------------
4 +
DPN 06.08.2010
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Larisa si Alina ![]() ![]() ![]() Oana te asteptam cu vesti bune de la eco, dupa cum spunea nu se accepta vesti rele Ai reusit sa vezi pozele ? simt. [green] |
daaaaaaaa
...ai doua fetite minunate, cred ca acum vine un bebe baietel You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
8+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Sa dea Domnul si sa fie bine pana la sfarsit.
Apropo de gripa, daca stai si asculti stirile si citesti pe net, despre gripa asta si gravide te apuca furorile, iti vine sa te baricadezi in casa si sa nu mai iesi pana la vara, mai ales ca se spune ca este mortala la gravide.Nu stiu ce sa zic, eu sunt mai prapastioasa de fel si ma ia groaza 

, nici nu stii cum sa procedezi.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
Sheritra spune:
Larisa, nu e rau deloc cu cerclaj, daca asta e singura problema in sarcina. Eu n-am carat nimic si stateam cuminte nu puneam mana decat pe furculita si mi s-a deschis. Dupa fundita am intrat in conced medical pana la nastere, am stat doar acele 3 sapt, mai mult am plans, si la eco surpriza, se inchisese, si am stat eu acasa ca o floricica, si am rasturnat casa cu fundu in sus, am renovat-o de la cap la coada, 2 luni cu muncitorii, materiale constr, var, mizerie, nervi si am ajuns la 40 sapt. Mi-a dat cerclaju jos si ea tot nu vroia sa iasa. Il voi intreba si eu pe prof, dar parca imi doresc totusi sa mi-l faca, sa fiu linistita.
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata mamici, eu cu gripa ma protejez cu dezinfectant si masca in locurile aglomerate si spitale, plus vitaminele in fiecare zi!
Si la inceput imi era rusine dar cum la servici un coleg mexican a fost diagnosticat cu A1H1, am trecut peste rusine si port, e putin incomoda dar asta e!
La sfarsitul lui decembrie merg in USA si am de gand sa o port inca din avion!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
5+