mama mea s-a indepartat de mine
Raspunsuri - Pagina 2

mihuta spune:
Mama ta este suparata pe tine si incearca sa te pedepseasca. E tot o forma de control si asta. Dincolo de toate intentiile nobile (sau cum se numesc dorintele de a avea fata maritata inainte de a naste pentru gura lumii), bunastarea copilului trebuie sa primeze. Poate nu e de acord cu alegerea ta, si are tot dreptul sa isi exprime dezacordul si supararea, dar ar trebui in aceeasi masura sa iti respecte decizia si sa iti faca aceasta perioada ( a sarcinii ) cat mai usoara.
O hartie nu iti da nici o garantie in calitate de sotie, iar responsabilitatea de tata si-o asuma prietenul tau in momentul in care copilul nascut il are trecut ca tata pe certificatul de nastere.
Mama ta este cea care trebuie sa se obisnuiasca cu ideea si poate mai are inca nevoie de timp.

pisellino spune:
he he acum e asa dar cand o sa vada mogaldeata mica o sa-i treaca toate, n-o sa o mai poti dezlipi de bebe si de tine!
asteapta,cu rabdarea treci marea
proprie experienta
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

accept92 spune:
Vreau sa spun si eu ca hartiile nu ofera garantii. Daca tu simti ca barbatul tau este alaturi de tine, e tot ce conteaza, nu trebuie sa iti fie sot. E foarte frumos ca sunteti doi iubiti care asteapta un copil, chiar daca 'iubit' suna adolescentin. Si nunta cand o sa o faceti sa o faceti pentru voi, nu pentru gura lumii...

patou spune:
Citat: |
de ce se poarta asa?oare ca o sa am un copil fara sa am deocamdata un certificat de casatorie? |
eu as zice ca ti-ai raspuns singura.
dar, la urma urmei, chiar de ce nu va casatoriti ? (dupa parerea mea e foarte important sa-ti raspunzi sincer la aceasta intrebare)

pepene spune:
si totusi pe forum spunem mereu ca iubirea parintilor pt. copii e neconditionata.
doar pana la un punct?
e clar ca mama danutzei o iubeste pe danutza in continuare, dar de ce nu se poarta ca atare?

Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui patou
eu as zice ca ti-ai raspuns singura. dar, la urma urmei, chiar, de ce nu va casatoriti ? (dupa parerea mea e foarte important sa-ti raspunzi sincer la aceasta intrebare) ![]() |
Patou, in cateva fraze, ai pus degetul pe rana.

Daca nu are importanta acel act, de ce nu o cere de sotie ?
allinta

kawaichan spune:
Decizia de a va casatori va apartine si nu ar trebui sa fie influentata de faptul ca mamei tale ii pasa mai mult de gura lumii decat de conditia ta actuala.Vei da nastere primului sau nepotel si ea este ingrijorata de imaginea EI in lume(fiica necasatorita si insarcinata etc) ceea ce dupa parerea mea e egoism cras.
Nu te casatori de dragul mamei si nici sa nu te simti vinovata daca nu ai facut-o pt ca asa simtiti voi acum,mai bine va focalizati pe mica minune ce va veni in viata voastra.Important e ca va iubiti,casatoria si nunta vor veni in mod firesc cand veti avea si voi un moment de respiro,ca banuiesc ca sunteti busy cu pregatirie pt bebe.
Capul sus ca nu esti nici prima nici ultima care trece prin asta,important e sa nu pui la suflet.Hopefully isi va da seama ca a facut o greseala enorma si se va apropia de voi dupa ce vei naste.
Nastere usoara si bebe sanatos si necolicos
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Alizee spune:
citat din mesajul lui kawaichan Nu te casatori de dragul mamei si nici sa nu te simti vinovata daca nu ai facut-o pt ca asa simtiti voi acum,mai bine va focalizati pe mica minune ce va veni in viata voastra.Important e ca va iubiti,casatoria si nunta vor veni in mod firesc cand veti avea si voi un moment de respiro,ca banuiesc ca sunteti busy cu pregatirie pt bebe. |
Mda... Buna logica...

Femeia sa isi asume responsabilitatea de a naste copii unui barbat, sa isi asume responsabilitati de sotie, dar barbatului trebuie sa-i vina in mod natural sa se casatoreasca cu femeia care il iubeste, ii daruieste copii si il trateaza ca pe un sot. Dar lui inca nu i-a sunat clopotelul care sa-l anunte ca a venit timpul sa se insoare cu acea femeie.

In fata legii romane, poti avea si 10 copii cu un barbat, nu ai aceleasi drepturi ca o sotie.
Plus ca eu consider ca este absolut firesc ca barbatul sa ii arate consideratie si iubire femeii luand-o de sotie, nu numai sa ii promita ca va fi alaturi de ea si de copil, chiar daca nu se vor casatori...

allinta

accept92 spune:
citat din mesajul lui allinta In fata legii romane, poti avea si 10 copii cu un barbat, nu ai aceleasi drepturi ca o sotie. Plus ca eu consider ca este absolut firesc ... |
Mda, cel mai important probabil nu ai dreptul sa divortezi.
Ce consideri tu absolut firesc este un act superficial care de cele mai multe ori strica relatiile barbat-femeie. A fi sot-sotie e un artificu, a fi barbat-femeie si a avea un copil e minunat. Mai ales ca multe sotii uita sa fie femei, si atunci te stergi cu actele la fund.