Sezatoarea canadiana (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Cris, tot pe acolo stau si eu:) un pic mai jos la Don Mills cu York Mills, hai poate ne vedem cu copiii. Razvan merge la Broadlands, e la French Immersion.
Si eu ma mir de faza cu incalzirea la voi in apart, pentru ca si noi aveam acceasi problema cand stateam la bloc, era prea cald.

Diana, am citit si eu despre experienta fam respectivei cu scoala privata. Eu in momentul asta nu mai stiu ce sa cred despre nici o scoala, care e mai buna sau nu. Noi suntem acum la gr 1 dar am multe nemultumiri vis-a-vis de scoala :( care e publica, are si parti bune, dar nu-mi place cum gestioneaza unele situatii...

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Neata,

Camelia 5 ore o prajitura???? Ce rabdare ai, bravo. Si sper sa fie apreciata la valoare ei.da-le bucatele mici, daca vezi ca se strimba bag-o la pachet/congelator si o mincam noi vinerea viitoare.

La primul meu servici , colectiv quebecos, am dus mucenici in zeama. Nu numai ca s-au strimbat la vederea borcanului (si culoarea continutului) dar nu a fost chip sa-i conving macar sa guste.

La subiectul fierbinte SLABIT va rog sa nu va infometati. mai la tinerete merge, mai un bairam, mai o iubire tinereasca, fluturasi in stomac si uite cum uiti de mincare. Eu sunt mama dietelor, la una din ele mi-a fost atit de rau incit nu am putut pune nimic in gura o saptamina si vomam si apa-ca altceva nu puteam lua. Mi-am facut stomacul varza, doctora mi-a zis ca nu este absolut deloc sanatos.

Vreti sa slabiti? Legume multe cu friptura slaba la gratar, salate, apa multa, taiati mincarea dupa 6-7 seara si neaparat miscare. Altfel iti atirna pieile ca la babe.

Pe mine m-a ajutat Montignac, dar chiar si asa am pus la loc si am avut ceva efecte deranjante (m-am umplut de coshuri pe spate) dar ma simt mult mai bine de cind merg regulat la sala.

Va rog nu va imbolnaviti aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

----
Casandra, de ce vrei sa il inramezi? ia double tape pentru postere si ori il pui pe un perete in bucatarie, ori pe vreo usa. E estetic, nu necesita cui si o poti face singura, fara ajutor de la coleg
-------
Bun sfat, mai ales ca n-am coleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, sunt mai bine, refacuta si vaccinata.
Am facut si noi astia mari vaccinul impotriva gripei A.

Am si eu o intrebare: ce e aia "Kermesse"?
Se organizeaza la scoala la Victor, inteleg ca trebuie sa ducem ceva jucarii care nu ne mai trebuie.
Si cik copiii vor primi cadouri, o sa fie din jucariile astea ?

Multumesc de lamuriri,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

citind nebunia cu retetele , am bagat si eu 3 gogosi cu gem la ghiozdan la 10 seara si m-am dus la culcare ......eu nu am rabdare neam la bucatarie..poate e mai bine asa...dar am un boulanger langa mine ...iau pe credit....vai, tre sa ma opresc ca vine scadenta...si evaluarea

cge, cred ca se refera la chermeza....asa imi suna mie, adica, chef, party, chindie, ...cum s-o mai zice in romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua!

CGE, sorry, habar n-am ceau in comun chermeza si jucariile. Eu cred ca chermeza e sa se chermezeasca copiii din clasa, iar jucariile vor fi date familiilor care au nevoie. Noua ne cer mincare non-perisabila sau cosmetice, jucarii ne-au cerut in alt an. Cadourile alea sint de pe la Dolarama sau genul.

Ange, m-am rostogolit pe jos de ris... cum adica Petre Roman???? :)))

Diana, eu ti-am mai zis parerea mea, ma repet: ai de unde, daca nu-ti iei de la gura, vreau sa zic, pai platesti pt. scoala privata. Mai nou, avind in vedere ca la anul avem examen, imi tot bat capul cu subiectul si am ajuns la concluzia ca, din scolile private sansa de a intra intr-un secundar bun e muuult mai mare. (Si sa-mi zici si peste f-un an, doi, daca mama copilei e multumita de scoala publica...). A, tocmai m-am sesizat citi ani are fetita... fugi, bre, de-aici cu scoala privata la cinci ani... pai sigur ca e prea riguros! La cinci ani nu rigoare academica si consemne scolare le trebuie! Maternelul public e numai bun, tind sa zic ca si clasa 1-a suporta, ba chiar si a doua. Da' pe urma daca plodului ii merge capul zau ca merita sa-l dai in scoala privata!

Ah, si sa-mi mai spui tu mie cum faci de ajungi la aerobic si la inot si palaria jos, doamna! Seara? Dimineata? Iei carciorul cu tine si te duci la aerobic si S. se uita la tine sau doarme? Da-mi si mie ceva idei, desi mi-ar trebui un sut in c..., poate ma mobilizez in careva directie!

Dana, votez si eu cu tine! Nu mai pot sa ma infometez, abstractie facind de alaptatul de acum, care-i o situatie pasagera, mi-e foame de cum fac ochi. Eu cred ca multe din problemele mele de stomac, digestie, bila au avut la baza si nemincatul pin la prinz, daca nu mai mult, ani de zile... Ba, ce bine de tine ca ti-ai facut copiii deodata si acu' mergi la sala!!! (Sa specificam ca azi am stat tri ceasuri in Winners si nu m-a deranjat Miss, asa ca nu-i asa rau, trebuie numai sa ma trezesc eu la realitate!)

No, de fapt eu venisem sa zic:

Ktrinel, hot mama!!!!!! Bine-asa!

Gata cu programul de computer pe azi,

pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

N-am mai citit, asa ca nu stiu ce sa spun... dar am intrat sa-i spun Simonei ca am ajuns in sfirsit eu la patinaj si am intrebat-o pe fata ce i-a dat: compunere despre reciclaj (cum se face, cum procedeaza ea, cica bla-bla-uri din astea, ca sa o citez...)). N-am intrebat altceva, daca mai vrei sa stii ceva, spune si intreb.

Va pe toate!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dragelor nu stiu de ce vacanta ziceti voiAs vrea eu.
Cred ca era vorba doar de vuitonul meu de pe vremuri care a luat-o la picior
Ma gandesc sa merg sa le fac poze cu mosul da mi-e ca racneste al mic, ca e la faza de scandal cand nu cunoaste.
Ange, ce 5 ore la tinePai eu nici nu are rost sa citesc reteta aia
DanaP bine zici. Nici eu nu tin cura, dar mananc mai cu raspundere (nu cum faceam cu steroizii astora ca parca nu mai aveam fund la stomac) si nici eu dupa 5 daca se poate. Mai ramana sa ma arunc la gim dar dupa ce ma prind ca sa nu se desfaca baierele
Am uitat sa zic si eu frumos bun venit noilor fete.
Casandra eu decupez calendarul si il fac gen foi cu fiecare luna. Asa facea tata meu si asa fac si eu, ca ocupa mai putin loc
Ktrinel, da tu mama iti permiti si mai multe gogosi.
fetele frumoase.
A, si d-na mama de missZ ce mai doresti sa dai jos?
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Scrisesem o gramada, s-a dus pe apa sambetei...

{b]Diana[/b]daca vii vinerea viitoare la resto iti povestesc si eu cum e cu scola publica vs. privata, nu de alta dar s-au scris pe-aici romane fluviu cu tema asta. Asa ca abia astept sa te vad si pe tine si pe printesa ta!

Va pup si va urrez we placut!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Diana, felicitari pentru programul sportiv, ai toata admiratia mea
Legat de scoala privata, exista mari diferente intre ele, de la sistem si metoda pina la clientela si rezultate. Este important sa te interesezi din timp si in suficient detaliu si mai ales sa-ti cunosti copilul f.bine, ca sa nu ai surprize neplacute. Sint multi factori de luat in considerare, de la accesibilitate (multe au un fel de examen de admitere, chiar si la maternelle/primaire), distanta fata de casa, cit costa pe an, ce programa au si felul in care trateaza copiii, pretentiile academice, etc. Noi sintem f.multumiti de alegerea noastra, chiar daca nu este totdeauna asa cum ne-am dori, dar scoala perfecta nu exista. Ca sa-ti dau un exemplu, pentru mine conteaza f.mult ca Antonia invata acum despre Renastere si marii pictori din perioada respectiva. In plus la ea nu se pune accent pe note, performanta, concurenta, atmosfera este de scoala normala, cu copii buni, dar si mediocri, pe care nimeni nu ii stigmatizeaza.

Roxana, multumesc pentru informatiile legate de subiectul meu Am mai deschis unul (la Umanitare), pe care moderatorii l-au mutat la Diaspora. Poate voi reusi sa mai adun cite ceva.

Dana, eu nu tin nici o dieta propriu zisa, dar mai incerc metode de a reduce kg... De un an intreg ma chinui sa dau jos macar 2 kg, si le-am pus la loc in 2 saptamini cit am fost plecata...Nu este drept Acum trebuie sa fac un efort, pentru ca la Craciun intotdeauna pun la loc cel putin 2 kg...Imi mai linistesc constiinta pentru ca fac aerobic la birou de 2 ori pe saptamina.

Un weekend placut la toata lumea. Eu ma duc miine seara la party-ul de la birou

Mergi la inceput