Sezatoarea canadiana (163)
Raspunsuri - Pagina 18
pitilache spune:
Dana numai bine ai motiv de telefon nou!!! Poate vine mosu' cu unul, cine stie!
Nelia, Simi multumesc mult pentru incurajari!! De abia astept sa treaca odata! Sper ca si cu bine. Nelia la McGill nu exista A+ dar sper sa ma descurc!!!
mamaana bine ca nu a fost nimic grav, imi inchipui prin ce a trebuit sa treci... of, of...
Succes cu dezapezirea!!! Eu am iesit deja de doua ori sa dau zapada de pe deck, dar vantul asta o imprastie la loc...
maru spune:
mamaana, am patit si noi asa anul trecut! Suna principalul acasa sa intrebe de Andrei1 raspunde Victor care il intreaba de ce? Pai nu il gasim! Pai l-am lasat eu cu masina dimineata in poarta scolii (iar Andrei nu le are cu chiulitul)
Principalul, nu ca andrei nu a fost azi la ore. La care Victor a zis ca suna la 911 sa ii trimita la scoala, sa se descurce...
si a inchis telefonul! La 5 min a sunat principalul sa zica ca ii pare rau, ca Andrei era in clasa, lucra la computer, si ca nu a auzit cand a fost chemat pe speaker la biroul lui! A, si sa vorbeasca cu politistul venit la fata locului sa il lamureasca ca totul e ok. Victor a vorbit cu politistul si l-a rugat sa se asigure ca e vorba de Andrei...
Cand mi-a povestit am crezut ca mor...
Diana2007 spune:
Uau ! Maru, 4 ore in trafic ?! Si la voi e viscol ?
De-aia nu raspundeau fetele din To la apel.
Poate ne salveaza Vancouver-ul ca la ele sigur e cald si bine
Intrebare: are cineva la copii haine de iarna marca Jupa ?
Ca mi s-a nazarit sa-i iau lui V pentru gradi combinezon din ala intreg e si mai usor de imbracat si mai flexibil decat cele din doua piese.
Am intrat aseara pe site-ul recomandat de Nelia lui Ica si nu il mai au pe ala pt copii, au doar de baby. Se poate sa-l aiba totusi in magazin si nu pe site ?
Oricum am gasit pe kijiji unul nepurtat dar marca asta Jupa care nu-mi spune nimic si nu vreau sa-l iau degeaba, ca n-am cum sa-l vad inainte sa-l cumpar decat in poze.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Podeanu spune:
Deci sa inteleg ca e tempete si la Toronto?
camelia , transmite-i colegului ca nu prea se ocupa de tine. Al meu mi-a schimbat mie intii cauciucurile si apoi ale lui. (ma rog ale lui le schimba personal ca are de schimb cu genti cu tot).
Chiar asa, ce e cu aripa To? Sunteti ok fetele?
Sper sa nu tina zapada asta pina vineri, sau sa se mai curete , asta ca sa nu cumva sa nu veniti la intilnire.
Daiopri spune:
Si eu pe fuga ca de obicei
Acuma sunt cu mainile pline si in plimbari, ca motatul meu a luat-o la picior si vrea numai sa circule. Si de duminica sunt singura. Nu imi vine a crede,dupa 6 luni sunt in sfarsit mamica de bebelus.
Si nu l-am uitat in casa(inca).
Asa ca dupa cum stiti sunt de manute la plimbari. Acuma tre sa mergem la dr si vreau sa trec si pe la sv
Am mai scris dincolo ce si cum ma distrez.
Suntem bine, sanatosi ceea ce e cel mai imp.
mamaana eu ii strangeam de gat. Bine ca e Tudor bine
Cu rapoartele la scoala, of of de acuma incepem. Parca v-am zis ca al meu cica vb neintrebat si multIn rest momentan e ok.
Distractie placuta maine.
Cica vine si la noi zapada
Rocs voi cum mai sunteti? Laurab, imi cer scuze ca nu am apucat sa sun. De fapt am aincercat azi dim si suna ocupat
Fug ca intarzii la cresteri
Numai bine tuturor
PS: LMA celor ce s-au sarbatorit
Magdone spune:
Monicutza, eu zic ca merge faza cu recompensele intr-un fel , adica singurul privilegiu care il mai atrage e computerul, are un caiet de corespondenta de la scoala unde ii noteaza cu smiley face daca totul a fost OK in ziua respectiva, o fata neutra daca a fost un incident minor si o fata trista daca a fost ceva mai naspa, si el stie ca daca vine cu smiley face are voie la computer o juma de ora seara, daca nu nu. Dar se mai intampla sa vina si cu alte fete, de ex a doua si ne spune: da si asta e un pic buna mami, nu? zic e un pic buna dar no computer azi...in fine ca sa-ti mai zic, e o continua lupta...acum l-am dat pe mana lui taica-su sa se ocupe el de el, ca eu cica am gresit pana acum . Oricum e clar ca trebuie o mana forte si unii copii au nevoie de multa disciplina. Eu poate am fost mai slaba si am cedat cand nu trebuia...nu stiu
aa, am si eu o intrebare, daca poate cineva sa imi raspunda: care sunt cerintele la nivel de clasa 1 la matematica? ce trebuie sa stie un copil dupa primul trim? ca teacher-ul lui Razvan ne omoara cu tot felul de probleme, de nici eu nu stiu sa le fac , de aia l-am si delegat pe taica-su cu lectiile, eu nu ma mai bag deloc..au asa niste enunturi, sunt cu scaderi, adunari normal dar modul cum le pune in enunt, pe mine ma dispera, nici eu nu inteleg ce vrea de fapt, d-apoi Razvan si bineinteles ta-ca ta-ca la capul nostru, ca nu se concenteraza, ca e destept dar nu vrea sa invete, ca atitudinea, ca aia, ca ailalta...ca ceilalti copii l-au ajuns din urma, ca el era primul si acum e ultimul si d-astea. Cu ocazia asta am si aflat de la Razvan ca ii compara in clasa care e mai bun, care e mai rau, chestii care nu cred ca sunt normale si corecte...ufff gata ma opresc...
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu camelia , transmite-i colegului ca nu prea se ocupa de tine. Al meu mi-a schimbat mie intii cauciucurile si apoi ale lui. (ma rog ale lui le schimba personal ca are de schimb cu genti cu tot). |
Nu e relevant Si mie mi le-a schimbat prima si cand a auzit ca vine zapada, mi-a luat masina cu totul. Am ramas cu un avantaj totusi, a lui intra in garaj
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
arturicii spune:
Prima zapada ne-a adus si vestea:
vom avea si o fetita
Ioana,
Philip~6ani, Yann~6ani, Sabina 19+
Diana2007 spune:
Ione, tare m-ai bulversat cu ce ai povestit cu furtul. Noua (inca) nu ni s-a intamplat de cand suntem in Canada, dar cred ca as intra in pamant de necaz. Nu mai zic ca asta cu furtul din painea omului ce trudeste pentru ea a fost unul din motivele plecarii din Ro. Sper sa nu se ajunga acolo, of.
Si sa-ti zic una tare ca sa-ti mai treaca supararea: Ii zic sotului ce vi s-a intamplat, respectiv ca vi s-au furat ambele laptop-uri, la care el: Si cu ce-a mai scris pe forum ?
Cred ca deja inscena si la noi acasa o disparitie a computerelor ca prea stau mult pe forum
Mamaana, bine ca n-a fost decat o sperietura. Pai daca au deja doi de Tudor intr-o scoala, ce se intampla daca-l chema James pe disparut ???
Ktrinel spune:
nuuu, io de zapada de azi nu ma vaiet ...inca!masina mi-e in garaj, drumuri de facut, nu, ...vad ca la mine au dezapezit intr-una ...dar am altele : nema manusi ( ale mele ) in toata casa , de nici unele, zici ca le-a inghitit pamantul...parca vad ca le gasesc la vara...apoi zic hai sa fac un recensamant pe la podoabele de pom ...nema podoabe ! de nici unele, nici de-astea.....dar nici nu ma mai mir, ca ce-a fost anul asta prin casa mea...bine ca mai am casa...apoi zic sa fac o ciorba...am acrit-o prea tare ...am lungit-o si acum am 25litri de ciorba...acrisoara...va poftesc !daca nu de Craciun, fiti pe pace ca ajunge pana de Pasti ..
ione, rogu-te-as , muta-te din cartierul ala...
felicitari pt rezultate fetelor !
mamaana , bine ca s-a terminat cu bine...ce nemernici ...
maru...cum 4 ore...si nu ai luat drumul inapoi imediat....ca daca face inca 4...e cat o zi de lucru..mai bine stateai acasa!
pucku, ca de mult vreau sa-ti zic...cata energie poti avea