Sezatoarea canadiana (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Prima zapada ne-a adus si vestea:
vom avea si o fetita

Ioana,
Philip~6ani, Yann~6ani, Sabina 19+

Felicitari !!!
Si eu astept astazi verdictul de la o prietena care mai areo fetita. La 12 sapt i-au spus ca e 70% tot fetita dar eu tot mai sper sa fie baietel, nu stiu de ce.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

arturici , felicitari pt fetita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

v-am trimis poze de la ziua Juliei pe email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

nelia, imi aduc aminte de Mont-Royal. Pe atunci o aveai doar pe Agata, iar carmen77 de abia venise in Canada :)
Ce mai face Ira? Si ea a fost atunci la intalnire.
Eu pe langa Calin, il am acum si pe Andre, de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mai, s-au asternut paginile ca zapada de afara... eu intrasem sa va spun ca am fost la scoala pentru Tudora, dar acum a intervenit ceva, va scriu mai tirziu ce am aflat, mai ales pentru Diana si alti copilasi care vorbesc engleza si vor intra la scoala in franceza.

Roxana, nu exista A+ la McGill!?! E prima data cind aflu, chiar nu stiam. Atunci A cu felicitari!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pe noi ne-a trimis sefu sa lucram de acasa; io-te cum mai lucru, am recuperat deja patru pagini ca ati scris la greu azi .
mamaana, bine ca a fost scurta sperietura, cred ca ai trecut prin iad! ce idioti!
Roxana tin pumnii cu teza, sigur va fi nota maxima!!!

asa, cine vroia zapada, Cami, , ntzzzz
Ioana, felicitari pentru fetita! numai domnisoare anul asta pe sezatoare!
Ktrinelule, nici eu nu mai gasesc manusile copilului, nu zic ca l-am trimis fara pantaloni de zapadade dimineata, in viteza ca n-am auzit ceasul si a intirziat, halal mama :((

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Arturicii, felicitari ptr fetita. De acum iti zicem arturica

Diana, meserias sotul tau.

Casandra, felicitari ptr al doilea baietel, dar nu ne spui si noua mai multe despre tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari arturicii!!!!!!!!!!!!!!

Dar te rog promite-mi ca n-o sa-i pui numele Sophia! Ma rog Sabina Sophia Eu regret de numa cu toate ca e numele strabunicii mele....Trebuia sa gasesc altul ca vad ca acum e generatia Sophia.

Totul sub control Dana? Comanda ok?

Ma dar cu Pepitzeii ce se intampla? Ca acum au si bunica!Hello!

dana Daiopri- ca de obicei un gand bun de la mine.

Ma si ma enerveaza astia cu "diaspora nu trebuie sa voteze " si da cu rosii ca ei sunt de vina ca acum e kk mare in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumim pentru urarile de bine!

Olga, sigur nu ii spunem si altfel. Toti pruncii nostri au doar un prenume.
Sabina o cheama pe mama, practic singura bunica in viata a copiilor. Cum sotul a avut "sarcina" sa ii dea numele, asa a ales el. Si eu sunt super multumita. (daca era baietel il numeam eu)

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

arturica felicitari pentru fetita!!

azi am muncit de acasa, vorba vine, ca dupa ce au sunat de la scoala numai munca nu a mai fost. iar la 3:30 am adormit pana la 5:30!! atat de tare m-au stresat astia de la scoala
iar tudor zice acum:mama, am fost la scoala, si m-am si intors acasa, nu-i asa ca merit un bionicle?

am vazut si eu ieri ceva cum ca a scris adrian nastase in blogul lui de diaspora. nu credeam ca incep toti dar ce ma mai mir

ktrinel am vazut pozele da' tu le-ai vazut pe ale mele?

Mergi la inceput