La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 22
Leditia spune:
Eu sunt racita cobza de cateva zile bune.Si daca pana acum David a cam scapat,ca eu de 2 luni o tin in raceli,imi trece,ma ia si tot asa..acum nu stiu..stranuta,mai tuseste cand si cand,mi-e groaza ca ar lua iar ceva de la mine.
Si mie nu-mi mai trece,cu tot arsenalul de medicamente luat.
Cris,multa sanatate Dariei.
Dark,mi te si imaginez cu bocancii si tinuta office.:)))
Ira,sper sa nu fie nimic cu Eliza.
pyc,sunt verde de invidie
[.David a dormit ieri de la 11 la 12,30 si gata,n-a mai vrut sa doarma.La 9,30 seara, l-am pus la nani,crezand ca va dormi toata noaptea,desi el nu avea dom'le chef cu toate ca avea ochii rosii..Si s-a trezit la 10,30 cu urlete si trambite..nu voia laptic,nu voia in brate..voia la geam si pe jos.Sa innebunim pe aici prin casa.Asa ca am stat cu copilul pana la 12,mai mult taica-su,ca incerc sa nu stau foarte mult cu el,ca mi-e frica sa nu ia raceala cu tot cu masca mea.Si cand l-am pus la nani la 12,tot cu scandal a fost.Si cum eu nu-l las sa planga,am tot mers cand unu ,cand altul la el sa-l linistim,cu chiu cu vai l-a adormit taica-su,iesind de acolo transpirat si vai de el,de cat leganase la copil si ii cantase:))))
Si s-a trezit la 8..deci a dormit 8 ore,dupa ce ieri nu a dormit mai deloc.Nu pot intelege de unde atata energie,ca eu as dormi...mai ales acum ca-s racita,as zace si as dormi.
o zi faina tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Selene_Bunny spune:
Nu ziceam eu ca taiatul motului e un al doilea botez? Aceeasi harmalaie...
Da' aia cu "pe toate meleagurile tarii noastre" m-a spart. Asa de bine e pe toate meleagurile, ca in zona BN-CJ, veci n-am auzit sa faca cineva...
Deci trebuie sa fie prezenti si nasii... Canci...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
IRINA.C spune:
Ledi sanatate.Si eu am patit-o dp ce la sfarsitul sapt trecute Andrei a avut febra, dar recunosc ca am luat repede antibiotic si acum imi e mai bine.Amandoi am avut angina, recunosc ca eu de mica le am tot facut.

Andrei a adormit la 23.30 azi noapte, noi am stat de vorba pn pe la 12.50 si apoi...la 6 era bec.
L am trimis pe tati in sufragerie ca el mere la serv , da io l-am pazit pn la 7 juma cand a cazut lat si s-a trezit in jur de 10.Desi mi am adunat orele imi crapa capul
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crisspy spune:
Hallo,
Sanatate multa fetelor si bebeilor bolnaviori ... un 
de la mine sa treaca toate...
Irina l-ati luat pe Timsy inapoi acasa?
licuricilor de azi 
Si nu in ultimul rand 

Anuscai...ca tare simpatica mai e ea cu cablurile alea 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Naty spune:
Neata!
Intru si eu repejor ca am muuulta treaba
lisa condoleante, ce cumplit lucru cu varul tau!
Pe de alta parte felicitari pentru frate, e un pas important!
ledi bravo pentru primii pasi si pentru "tata"!
Fetelor eu nu mai stiu ce sa ma fac cu Ioana. Pe langa scandaurile permanente cu sora-sa acum am o alta problema - se apropie serbarile la gradi la la balet si de unde de abia le astepta acum plange de se omoara in fiecare zi ca ii e frica de serbare. De fapt zice ca-i e frica ca nu o sa stie rolul, cu toate ca la balet face perfect (o duce mama si zice ca tot timpul o lauda profa) si la gradi e unul dintre cei 3 copii care stiu foarte bine toate rolurile (am vorbit cu educatoarea). Am luat-o in toate felurile, degeaba! Chair nu stiu ce sa mai fac.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
veronica75 spune:
Salut fetelor, pupici la licurici 
Ledi ma bucur ca esti mai bine dpdv psihic si ca deja ai o strategie. Trebuie sa fiti puternici pt David
.
Am vazut fotografiile si David e tare frumusel
si arata chiar mai bine decat alti licurici. Felicitari pt mersul in picioruse si pt tata.
Deocamdata iti pot fi alaturi doar sufleteste. Imediat ce o sa pot ajuta si in alt mod o voi face cu toata inima. Chiar daca postez mai rar pe forum, eu simt ca suntem ca o familie mare si sa stii ca ma doare orice suferinta a licuricilor si a fiecarei persoane de aici.
Alice a avut temperatura doar 3 zile si am plans de mila ei....pot doar sa imi inchipui prin ce treceti voi 
Imi pare rau ca esti racita, sper sa iti treaca repede.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
IRINA.C spune:
As fi vrut eu Crisspy...nu, eram in vizita la fratele lui Radu unde sta matzocul
Cris30 sanatate micutei!Dc are vezicule mai mult ca sigur ca e herpanina si va face ceva vreme febra maricica si te poti astepta sa nici nu manance, fiindca sunt f dureroase
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
alina2700 spune:
Buna ziua fetelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!!!
Vad ca licuricii nostri au inceput care mai de care sa prinda personalitate si sa se faca intelesi!Felicitari tuturor pentru progrese!
Anna are personalitate Vladutul mergaret
....pai ce cum sa-l pui in carut daca el stie sa mearga?Lasa boschetii ca pentru el sunt copaci in toata regula!Si trebuie sa-i studieze!
Irina mofturos zici Andreiut???Sa-l vezi pe David... care cu chiu cu vai maninca cateva lingurite

si alea daca ai place mancarea ca altfel...da din maini si bate cu picioarele in scaunul de masa de nu se poate...Nici nu mai stiu ce sa-i fac sa pape...ca sa manince cateva lingurite trebuie sa am vreo 3 feluri pregatite ..sa vad cam ce ar vrea
Ledi incearca sa te tratezi cumva si faceti si voi tratament de imunizare ca sa nu mai raciti si astfel eliminati posibilitatea ca Davidut sa ia de la voi.Baga vitamina C la greu,pe noi ne ajuta mult.Anul asta io chiar nu am racit!Felicitari pentru primii pasi lui Davidut!
Cris multa sanatate Dariutei!
Dark ai har de povestitor
mi-aplacut cum ai povestit tu ziua ta de filme![]()
Ira m-am amuzat si io citind povestioarele despre mot ,turta!Oricum cu toate astea noi tot ai vom taia motul la un an...nu cu aschie de stejar ![]()
Veronica bineai revenit!Ca luuunga vacanta aimai avut!Cum e micuta Alice?
Koruccia cred ca esti in al noualea cer!Si cand te gandesti ca asta e doar inceputul!
Pyc imi plac tare mult postarile tale!Si vreau sa-ti spun ca si io sunt prietena buna cu somnul insa David nu m-a mostenit la faza asta!Esti o fericita cu Paul!
Acum sa va zic ce isprava am facut....HEEEELP PLEASE!
O data pe zi cand il schimb pe David de scutec il curat bine si la putica....adica incerc sa il decalotez...atat cat se poate si il curat...sau fac asta la baita...ieri dimineata cand l-am schimbat am facut manevra respectiva si recunosc ca s-a deschis un pik mai mult decat de obicei dar nu de tot...aseara la baita am vazut ca e crapat preputul...adica asa pare e un pic sangeriu!Aseara i-am dat cu bephanten si azi cand m-am uitat parca era mai bine....Ce sa fac oare?Sa merg la medic?
Pupici!
veronica75 spune:
La multi ani!!!!pt toti sarbatoritii zilei 

He, he, he am vazut o groaza de filmulete cu licurici care de care mai simpatici, mergareti si jucausi
m-am distrat de minune cu Anusca, Razvanel, Aidan, Vladut, Pisoi si motan, pozici frumoase cu Vlad, printesele Adei, Eliza, David Luca, Alexutu-pletosul, Paul, Alexia, Caterina, printesele lui Nati, Timea, Andrei, Dariutele..... mai bine nu mai nominalizam ca sigur uit pe cineva....
Azinoapte m-am uitat la pozici si filmulete ca ziua trebuie sa stau in urma lui Alice, sa o pazesc ca efectiv nu mai are stare....
Am fost la dr. pt control si a ramas impresionata cand Alice a intrat pe propriile picioruse in cabinet
. Deci la 10 luni stam cam asa: 8.650 kg, 72 cm. Dr. a spus ca e f. bine. Sanatoasa, armonioasa si ca ii ies dintucii de sus si de asta e mai "maraici".
In rest cu mancarea cred ca suntem codasi...adik mancarea solida. Mananca pe zi ~ 200gr nu mai mult.
Cu vorbitul, eu zic ca e bine: spune mama, tata, caca, conc-conc (e un joc de al nostru), pa, da, nana, tam-tam....
Ii place la nebunie muzica pentru copii...cand ii pun muzica lasa orice si se apuca de leganat in ritmul muzicii [:D}, ii place la fel de mult sa se joace cu mingea, sa dea cu piciorul in ea si la capitolul favorite mai intra si cartile
.
Cam astea ar fi noutatile despre Alice.
Alina2700, Nati -
chiar nu stiu ce sa spun...poate fetele mai experimentate.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
Leditia spune:
Alina,ai grija cu decalotarea,mie mi s-a spus sa nu trag f tare ca poate face ruptura de preput si de cand mi s-a spus sunt crispata toata cand umblu pe acolo,ma trec toate transpiratiile.Eu il decalotez doar la baita,pt ca aluneca mai bine,asa el are pielea uscata si poate se intampla cine stie ce pe acolo..
Am luat cetebe(care e vit c),am luat echinaceea,chiar nu stiu ce sa mai iau..iau medicamente pt gripa si raceala de nu stiu cata vreme,ca am zis,ma ia,ma lasa,iar ma ia.. vad ca prind tot din zbor..si cred ca totul e pe fondul stresului,de aia mi-o fi scazut imunitatea,altfel nu-mi explic,ca eu chiar nu eram asa bolnavicioasa.
Naty,nu ma pricep,dar ii urez mult succes Ioanei,sa iasa totul bine si sa fie fericita.Pana la urma ar trebui s-o ia ca pe o joaca si sa aiba incredere in ea,ca nimeni n-o va judeca,e doar un copil,pana si oamenii mari mai gresesc..zau,nu stiu de ce se consuma atat,e omeneste sa mai si gresesti,treci peste si mergi inainte si inveti din greseli,atata tot.Numai ca nu stiu cum sa procedezi cu ea,sa aiba incredere ca oricum va fi,tot bine va iesi.
POZE CU NOI
de David Christian