La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Alina, e frumos cadoul de la Mosu nasa pt David, sa-l foloseasca sanatos! Pacat ca astfel de jucarii educative nu sunt si in limba romana. Va pup cu drag
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
koruccia spune:
aryia, am vazut si eu la stiri despre cresa aia si m-am ingrozit, mi s-a facut rau fizic cand am auzit ce au facut individele. Sunt niste delincvente, clar, nu le gasesc nici o circumstanta atenuanta. Si ce ma enerveaza cumplit e ca stiu ca nu vor plati cum trebuie pentru asta, ca stii si tu cum e legea si mai ales cum se aplica aici:(
pyc, io-s verde de invidie cand citesc ce scrii tu despre somnul lui Paul. La noi minunea a durat 3 zile, azi noapte iar a fost fresh de pe la 3 pana pe la 4.
crisspy, eu nu stiu sfaturi ca sa manance Razvi lapte. Ce pot sa-ti spun e ca eu am fost un copil care a refuzat devreme laptele (de la cateva luni) si toata viata l-am cam evitat. Cand eram mica maica-mea incerca sa suplineasca chestia asta dandu-mi gris cu lapte, orez cu lapte si mai tarziu lapte cu cacao, ca numai asa il acceptam.
bee, multa sanatate sorei tale!
anca, sanatate lui Alex si petrecere frumoasa! Wow, deja petreceri de Craciun..eu nici nu realizez ce putin mai e pana la Craciun
Ledi, felicitari pentru primii pasi si pentru tata
Anna, vad ca la voi e distractiv..nu numai ca e extrem de mobil Vladut, da mai e si independent si plin de initiativa![]()
Irina, acum ca ai scris de Andrei m-am uitat si eu la pozele recente. Ai un pui frumos foc si cu o privire tare agera si lasa ca nu e mofturos, se chiama ca are personalitate
S-a facut blond sau mi se pare mie?
La noi e oficial: Caterina zice mama! A inceput de ieri sa ma strige asa din patut, da cam timid si peltic. Azi dimineata (si azi noapte la 3) era mama clar. Si zice constient, ca in seara asta dupa baita statea la mine pe genunchi s-o usuc pe par si s-o imbrac, a zis mama si s-a intors zambind sugubat sa vada cum reactionez..Evident c-am pupat-o, sunt tare happy![]()
Merge si in 4 labe, dar intr-un fel tare personal, cumva taraind un picior..nu prea inteleg eu exact cum e miscarea, cert e ca inainteaza si a prins curaj sa exploreze prin casa, wkendul asta trebuie neaparat sa securizam tot.
IRA_LIZA spune:
Fetelor, pupam!
Multumim din inimioare pt urari, atat cele de LMA cat si cele de sanatate! sincer vorbind, chiar simt nevoia unor pumni stransi pana ies analizele...
Despre azi-dimineata: nu pot sa cred nici acum cat de putin mi-a plans Eliza! si, in tot acest timp in care avea ditamai acu' infipt in bratz, eu a trebuit sa o tin de mana si partial de picioruse. Oarecum inutil pt k nici de zbatut nu s-a zbatut cat m-as fi asteptat (prin comparatie, e mult mai zbantzuita atunci cand trebuie s-o imbrac k sa iasa la plimbare, de cele mai multe ori e un circuletz echiparea pt plecare). I-au luat 3 eprubete de sange, dintre care una cu violet si una cu rosu. habar n-am semnificatia. In fine, a fost horror cu atat mai mult cu cat copilul meu a stat mult mai cuminte decat m-as fi asteptat, cred k am mai albit putin.
Ce voiam sa va intreb: a fost careva la Kidex? noi mergem maine dimineatza si voiam sa stiu pe la care poarta este accesul.
Revin in cateva minute.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Asa...
Maine mergem la Kidex cu target clar: unu jucarie doi ham trei accesorii party pt turta Elizei care va fi pe la sfarsitul lunii decembrie. Ma enerveaza maxim faptul k nu am timp sa ma uit pe indelete prin tot targul, pun pariu k vor fi mult-multe chestii care pur si simplu nu imi vin in minte acum. Asta pt k plecam fara Eliza, nu numai pt k mi-e cam frica deocamdata sa o tin afara prea mult pana ii trece de tot si tusea si in plus e o adevarata aventura sa intru cu ea intr-un spatiu cu obiecte detasabile, ma trezesc brusc cu o manutza care iese pe langa carutz si trage de peraft toate cele..Asa k Eliza ramane pe langa casa cu ma-sa mare si mergem doar noi.
Apropos de turta Elizei: pt chestia aia cu alegerea obiectelor de catre bebe (ruj, cheie, stilou, in rest nu mai stiu) am cumparat o tavitza de argint in forma de frunza de stejar, e superba!! va trimit poza pe mailul comun.
Ira, mamica Elizei
Selene_Bunny spune:
IRA, dar de ce atata sange? Ce are Eliza, ca n-am retinut?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Selene_Bunny spune:
Mey, ma stresati cu taiatul motului / ruptul turtei.
Daca alege cheia (ce fel de cheie, de casa, de masina, de dulap, de posta etc.), ce inseamna?
Daca alege rujul (de asta nu am mai auzit), ce inseamna?
Dar inelul? Dar banii? Dar cartea?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
IRA_LIZA spune:
Mersul Elizei: gizas, n-am vazut ce incapatzanata e!! poate sa mearga in 2 piciorushe inca de acum 1 luna, insa nu are chef!! s-o fi speriat de ceva la un moment dat, fapt este k s-a prins k daca o ia lipa-lipa inn 4 labe are si viteza si nici nu risca vreun buf in fund, asa k merge in picioare pe langa mobile, merge cativa pasi desprinzandu-se de mobile cativa pasi pe urma se pune in funduletz si o ia la goana k un caultz. Moama, si are o viteza de nu-i real! de nush cate ori m-am trezit k am intors capul pt cateva secunde si cand saa ma uit din nou la ea ia-o de unde nu-i!
Joaca Elizei: multe achizitii! multe dintre ele habar n-am de unde le-a invatzat!
de ex: cucu-bau cu fundu-n sus, cum sa spun? facand podul si sprijinind capul de podea, achh, ce ma oftic k nu am prins-o in poza pana acum
;
alta: se ridica in piciorushe in patul mare, se uita in oglinda si aplauda, mai nou schiteaza si un "bravo" (suna "vavo", oarecum timid);
alta: a invatzat sa faca "paaa" insa in 2 situatii a fost extrem de haioasa: azi la pranz cand a plecat bunica-sa tocmai se ocupa cu suptul unui degetzel, asa k, cu degetul mare in gura, a fluturat celelalte degetzele; sapt trecuta i-a facut pa tot bunicii in timp ce sugea laptic de la mami intr-o pozitie absolut imposibila (practic facea cumpana!
noi nu mai papacim demult tzitzi de la mami in pozitia aia culcat, de bebe cuminte, ci in orice alta pozitie permisa de gravitatie, noroc k patul din dormitor e suficient de generos incat sa permita k mesele de laptic sa fie pe jumatate joaca, chiuiala, ras si voie-buna)
alta: alaltaieri seara, cand s-o intind in patutz a zis cu un glasicior cat un firicel "pa, tata" asta dupa ce, cu 2-3 min inainte, ii facuse pa lui tati din manutza insa ii adresase doar un zambet larg. Deci sa inteleg k asta a fost prima ei asociere de cuvine...
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny IRA, dar de ce atata sange? Ce are Eliza, ca n-am retinut? Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit http://citadelaalbastra.wblog.ro/ |
Selene, ieri i-a palpat burtica doctora de familie si a spus k i se pare k are ficatul marit, mai exact lobul stang. Asa k a scris un pomelnic de investigatii pt care am dus "material"pt coprocultura, trebuia sa ducem si urina insa nu am reusit sa colectam, sper sa putem maine dimineatza si in plus i-a recoltat si sange.
Am in fatza foaia cu investigatiile solicitate: examen coproparazitologic; glucoza; proteine totale; uree; calciu ionic; calciu total; fier; TGO (ASAT/AST); TGP (ALAT/ALT); hemoleucograma completa; ASLO - test cantitativ; PCR (proteina C reactiva)- test cantitativ.
Lista urmeaza sa mai fie completata si cu altele maine cand ducem urina.
Incerc sa nu ma gandesc prea mult la episodul asta cu analizele k ma sperii si poate nu va fi cazul...stiu eu...
Ira, mamica Elizei
pyc spune:
Mersi Miere de info! Nici nu mi-a trecut prin cap ca jucariile "conforme UE" ar putea fi periculoase.......dar nu-mi pare rau ca am comandat cubul acela! Insa bine ca m-ai prevenit, voi pune protectii pe colturi, asa cum am la masutza.
lisa79 spune:
si mie mi-a ajuns jucaraia azi,nu mi se pare deloc periculoasa...
eu cred ca multe reviewsuri sunt si de la concurenta...parerea mea![]()
nu i-o dau pana de Craciun...sper sa ma pot abtine!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!