La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
ariya spune:
Suratelor cam multa liniste pe aici...
Lisa,scuze,condoleante...cuvintele nu au sens in cazurile astea...
Koruccia am vazut la stiri ce s-a intamplat la cresa aia!!!!sunt shocata maxim!!!Dumnezeule!...ca noi suntem calare tot timpul pe canale 5!Bai,frate,ce nenorocite!Doamne le-as smulge pielea de pe ele!!!
Fetelor,in Italia,intr-o CRESA au pus camere ascunse si au vazut cum chinuiau copilasii!!!il bateau pe un bebe care avea sub 1 an de viata!!!sunt ingrozita!!!Sa ne ajute Dumnezeu sa putem veghea cat mai mult asupra puiutilor nostri!Oi fi eu nebuna,dar de asta stau cu copiii acasa pana pot sa se exprime si renunt la absolut orice dorinta de cariera!!!Credeti-ma ca sunt efectiv shocata!
Pupici tuturor
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
flowerbee spune:
Aryia, ingrozitor. Cum sa chinui un bebelus?
Sora mea a fost diagnosticata cu troboflebita profunda sau ceva de genul acesta, nu am retinut bine. Ideea e ca vine urgent la Bucuresti pt ca sa faca niste investigatii suplimentare. Am citit pe net si e cam nasoala chestia asta pt ca trombul acela poate ajunge unde nu trebuie. Uffff, sora mea e cadru medical si e destul de speriata.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anca_ spune:
Buna fetelor,
Ledi, ma bucur ca aveti un plan si sper sa va mearga bine la Bucuresti!
Miere, si eu am citit review-urile la cub si eram in dubii daca sa-l iau sau nu...l-am comparat cu alte cuburi si are review-uri bunisoare comparativ cu altele la preturi asemanatoate..cam la toate jucariile de genul asta, cuburi de lemn, sunt si cateva review-uri nasoale..in general legate de colturile de care se pot lovi copiii...am hotarat sa il luam oricum, dar ca si lisa cred ca trebuie supravegheat copilul cadnd se joaca cu ea.
lisa, condoleante pentru varul tau! Imi inchipui ca iti este greu sa fii aici, departe de familie si sa nu le poti fi alaturi acum. Si ma bucur ca ai vesti bune despre fratele tau, asa e viata, una rece, una calda...
ariya, cred ca nici nu am curaj sa citesc stirea despre gradinita din Italia..stirile de genul imi dau fiori si ma enerveaza si revolta la culme.. e incredibil ca in sec 21 mai sunt astfel de persoane, cum naiba ajung sa fie angajate in gradinite si de ce oare isi cauta asa un job daca nu le pasa de copii...sunt curioasa care le va fi pedeapsa.
La noi noapte grea, nu cu Andy, cu Alex....a mancat ceva ieri ce nu i-a picat bine, a vomitat de vreo 3 ori azi noapte, dupa care s-a simtit bine si a adormit...dar m-a ingrijorat, deja ma gandeam la flu. N-are febra si nici un alt simptom, azi a mers la scoala...vedem cum se simte cand vine acasa.
Andy continua cu 2 treziri noaptea (la 2 si la 6), soacra merge la el si nu se indura sa nu-i dea lapte..abia astept vacanta de sarbatori sa ma pot ocupa de el noaptea, poate reusesc sa-i scot macar o masa...el bea f putin lapte cand se trezeste si adoarme imediat la loc, ar trebui sa nu fie f complicat de renuntat la lapte.
Diseara avem petrecerea de Craciun cu cei de la mine de la serviciu, e la un super mishto local in Seattle, abia astept...numai sa se simta Alex bine sa putem merge linistiti...si soacrei ii e cam frica sa stea singura noaptea, sper sa fie ok, ca ne intoarcem pe la 12.
Leditia spune:
Lisa,scuze,condolente.E asa de nedrept.:(
Ariya,e socant ce povestesti tu.Credeam ca numai la noi se intampla chestii din astea.E groaznic.:(Nu stiu ce le-as face,dar clar merita aspru pedepsite.
Flo,eu am sindromul de hipercoagulabilitate care poate da in tromboflebita.Cu o dieta si tratament e ok.Sunt totusi niste restrictii si trebuie sa-si faca niste analize mai amanuntite si un doppler sa vada pe unde are trombusi.Imi pare sincer rau.
Off,numai vesti rele..
Pot sa va dau eu o veste buna?frumoasa?David a facut azi primii pasi singurel,a mers cam 1m si ceva,dar e ceva:)Insa tot ii e frica sa mearga singur.
Si inca una..ieri l-am pus in premergator si s-a uitat in sus la mine si a zis cu un glas dulce tata..nu ta-ta,ci tata,intr-un cuvant.Eu i-am zis ,nu e tata,e mama..el tata..si tot asa.Cand i-am zis lu' ta-su era tot topit,ca zicea el ta-ta,dar silabisit asa,nu intr-un cuvant si nu asa dulcel.Nu vrea sa zica mama si pace.Ieri cand ii dadeam mancare pt ca nu ma grabeam cu lingurita la gurita lui a zis nervos..hmmm mma..si mai zice,dar doar ma,nu mama.:))
POZE CU NOI
de David Christian
anca_ spune:
flowerbee, eu una nu stiu nimic despre tromboflebita, dar sper sa nu fie grav si sa fie totul bine cu sora ta!
ledi, felicitari pt primii pasi si pentru tata! Si Andy se uita la mine si imi zice tata, dar macar ma consoles ca a zis mama prima data si vreo luna i-a spus si lui taica-su numai mama
, acum s-a schimbat treaba.
flowerbee spune:
Ledi, felicitari pentru primii pasi si pentru dulcele cuvant tata. Ai un baiat mare! Sa ii dea Dumnezeu sanatate!
Maine vine sora mea si deja am facut programari pentru sambata pentru diverse investigatii. Deja ia Clexane, Irina mi-a dat niste sfaturi f utile si speram ca totul sa fie ok.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Ledi felicitari pentru primii pasi
!
Aidan nu spune deloc mama, doar ta-ta-ta, ma ingalbenesc de invidie cand aud ca puii vostri spun mama
!
Anca, asa e, inca mai am jucaria salvata in favorites, lui Aidan i-a placut tare mult sa se joace cu ea, dar nu stiu...el oricum e predispus la accidente de genu'..are la ora actuala 3 semne pe fata, unul in frunte, un ochi vanat si nasul julit, toate...cazaturi prin casa, cubul ala mai lipseste
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
IRINA.C spune:
Eu am avut tromboflebita profunda si am suferit enorm si atunci pt ca nu mi-au pus diagnosticul la timp si si azi pt ca am ramas cu insuficienta venoasa cronica.
Ledi f bine!Noi nu mergem singuri, abia sta singur cateva secunde, asa misuna peste tot dar in 4 labe, dar zice mama, tata si stie unde este mama, tata, ochelarii lui bunicu--nu si bunicu
--catelul, gaina, iepurasul , MINGEA---pt tati-- si mos Craciun care sta pe TV.
In rest imi mananca nervii cu moftureala...
--cand ziceati la urarile de la nastere "copil necolicios si mancacios" nici nu ma gandeam ce inseamna asta.Chiar mie mi-ati urat??????
sau ati cam uitat?![]()
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
anna-mama spune:
Lisa, ma bucur pt fratele tau, felicitari! E o mare realizare!
Inca o data, condoleante!
Felicitari si Anuscai pt ca stie sa se dea jos din pat, ai mai scapat de o grija cu ea
fetita mare!
Ledi, felicitari pt primii pasi, de acum o sa tot faca pasi singurel, trebuie sa il ajuti si tu sa capete incredere ca e in siguranta. Bravo si pt "tata", cred ca a fost cel mai melodios cuvant pe care l-ai auzit 
Crisspy, saracuta de tine, ce aiurea cu obligatiile de genul asta. Iti doresc o seara linistita si sper ca pisoiu sa nu aiba nimic grav 
Ariya, groaznic ce zici tu de cresa din Italia, ufff, ce nenorociti, astia nu sunt oameni. 
Anca, petrecere frumoasa diseara. Sper ca Alex sa fie bine, sanatate multa! 
Bee, imi pare tare rau pt sora ta, sper totusi sa nu fie f grav si sa se poata rezolva doar cu tratament. Doamne ajuta! 
Eu am fost la cumparaturi, si am rezolvat in mare problema cadourilor pt familie. A mai ramas ce e mai greu, copilul si sotul 
Vladut nu mai vrea cand suntem afara sa stea in carucior si nici in brate, vrea pe jos si fara sa-l tin de manuta, tare ne mai certam pe chestia asta ca se baga in toti boschetii 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Irina, Andreiutul stie o multime de lucruri
baiatul istet
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni