Fiv in Ungaria 80

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Din ciclul "esecuri la Zadori", astazi urmeaza Espe!
Aviz amatoarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Gabi nu mi-a spus in ce unitati masoara, doar ca 60. Deci sa inteleg ca in orice s-ar masura rezulta sarcina? Eu mi-am facut si HCG in ziua a5 de la ET cu blaso si a iesit 25,35. Era cam a 13 zi de la Ovitrelle. Sper ca e un rezultat bun. Dar tu ce zici de faptul ca mi-a mai dat Ovitrelle in ziua a 7 - 1/4, ziua a 9 -a - 1/4, ziua a 11 a - 1/4, ziua a 12 test HCG. Ajuta la ceva Ovitrelul luat dupa Et. Mentionez ca am mai avut o sarcina biochimica si una oprita din evolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Espe

Aviz amatoarelor!

off, ce naiba are omul asta, e blestemat????
imi pare rau

Mergi la inceput

Espe sa nu-mi spui ca nu ai reusit. Imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Hai salut la unguroaice!

Ma primiti si pe mine dupa o pauza de forum?

Sa stiti ca nu v-am uitat si v-am citit din umbra si am plans sau m-am bucurat alaturi de voi!
denisa m-am bucurat atat de mult ca ai reusit si nu imi venea sa cred cand am citit ca s-a oprit sarcina din evolutie! offfff... mama masii de treaba!!! am citit ca te indrepti spre adoptie! nu mai bagi si tu nici un fivuletz de control???
fancy_mona, alrak, saboupetruta, ank, violeta, mairis, goggy, felicia_ si toate celelate fete care nu au reusit... imi pare tare rau!!!
zapp felicitari pentru burtica!
isa78 wow!!! 3 bebei!!!! bravo!!!
mirela2 imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea!!! poop si bafta!
samira, irina imi pare rau pentru SEU dar va felicit pentru atitudinea pozitiva! aveti nota 10 de la mine si pumnii stransi la urmatorul FIV!
kitta Doamne ajuta! Te astept cu un beta mare demn de ultimul mohican!

Eu nu am reusit sa ajung sa fac FIV-ul in toamna asta deoarece am avut ceva probleme de familie! Dar m-am conversat cu P.K. pe mail si a ramas ca facem in martie... In ianuarie trebuie sa repet ceva analize ca sa fie de actualitate si vreau sa fac si inhibina B si AMH-ul ca tare ma ingrijoreaza E2-ul meu marit din z2-3. si avand in vedere ca am si raspuns atat de prost la primul FIV (una bucata ovocit) tare mi-e teama de un AMH de toata frumusetea!
eeee... vedeem cum merge si stimularea la P.K. si daca nu, ma indrept spre FIV cu donare de ovocite! Deja ma "discut" cu cineva, pregatesc terenul...

goggy mi-a fost un dor nebun de tine!!! esti nebunica tare!!!! esti... totala!! lumea nu e rotunda fara tine

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Espe

Aviz amatoarelor!

offfffff!!! ce se intampla de sunt numai esecuri??? nu vine si la noi mosul mai devreme cu multe reusite pe forum???

imi pare tare rau espe!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

ciao fetele
imi pare rau pentru toate nereusitele...dar trebuie sa mergem mai departe ...eu m-am decis, la kovacs voi merge..intreba cineva la un moment dat daca raspunde la e-mail ,mie mi-a raspuns f. repede, ne-am corespondat de vreo 5 x. Mi-am dat timp de gandire cu FIV cu donatoare...as vrea sa fac cu anonim...stiti cumva daca fiind in Uniune putem apela la Austria, Germania ( Ungaria sigur nu are ).
Mami Vreau...tu cum intentionezi sa faci, cu anonim sau cineva cunoscut( daca nu te superi ca intreb )...?

toate fetele

Mergi la inceput

cristm de ce sa ma supar???

pai m-am gandit mai intai la varianta cu cineva cunoscut! dar parca nu prea imi vine!!! ma gandesc cum e sa ma intalnesc peste ceva timp cu acea persoana si sa imi vada copilasul, copilas care a rezultat din ovocitul ei, are gena ei? e o situatie ciudata!!!
asa ca m-am oprit la varianta "donator anonim"... momentan chiar suntem la acest stadiu, de "anonim" deoarece ne conversam doar pe mail dar ma gandesc ca nu se va putea ramane la acest stadiu pana la final deoarece e nevoie de un contract la notar, nu?
asa ca si daca nu va fi anonim macar nu va face parte din grupul de prieteni/rude/cunostinte apropiate!
sau poate chiar nu voi avea nevoie si voi reusi cu ovocitele mele!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui patricia

Gabi nu mi-a spus in ce unitati masoara, doar ca 60. Deci sa inteleg ca in orice s-ar masura rezulta sarcina? Eu mi-am facut si HCG in ziua a5 de la ET cu blaso si a iesit 25,35. Era cam a 13 zi de la Ovitrelle. Sper ca e un rezultat bun. Dar tu ce zici de faptul ca mi-a mai dat Ovitrelle in ziua a 7 - 1/4, ziua a 9 -a - 1/4, ziua a 11 a - 1/4, ziua a 12 test HCG. Ajuta la ceva Ovitrelul luat dupa Et. Mentionez ca am mai avut o sarcina biochimica si una oprita din evolutie.

daca ai luat ovitrelle (care contine parca betaHCG) nu poti sti daca testul ala din Z12 e sarcina sau doar ovitrelle...
trebuie sa repetipeste cāteva zile, si apoi sa faci din 48 in 48 de ore testul, macar de 3 ori la rānd, ca sa vezi daca creste!...

valoarea progesteronului nu e suficienta ca sa stii daca e sarcina. Īn plus, probabil ca iei si suplimente cu progesteron, cu atāt mai mult nu te poti lua dupa el.

Mergi la inceput

Gabi eu mi-am facut testul la 5 zile de la transfer cu blaso, plus altele 5 zile de la punctie, plus altele 36 de ore, in aceea perioada nu am facut ovitrelle, doar la 2 zile dupa test. In a 7 zi inainte de a face Ovitrelul am facut si test de sarcina care a fost pozitiv. Dar eu acum ma impacientez ca daca sunt cu bebe si fac si Ovitrele sa nu le afecteze dezvoltarea. Scuya-ma dar sunt ffffffffffffoarte nedumerita. unpentru rabdarea ta.

Mergi la inceput