Fiv in Ungaria 80

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

pai si???
mirelo,goggy...mergem si noi...sau bem singurele un cafe intr-o zi???

abia astept
iupiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mirela, esti de admirat ! Este greu un esec, dar un esec dupa un inceput de reusita, este ingrozitor ...
Ma bucur ca esti bine, acum important e sa iesi cat mai bine din situatia asta si sa o iei de la capat cu forte proaspete .

Kira, scuza-ma . Histero am facut-o la Medlife, cu dr-ta Predoi .
A fost ok. Ca procedura, eu cu rezultatul am avut probleme .

Vad ca se tot vorbeste despre ovitrelle sau pregnyl. Sunt unele teorii ca flash-uri de cant mici de bHCG dupa ET, pot creste sansele de sustinere a sarcinii, deoarece "pacaleste" organismul ca este gravid si astfel secreta mai mult progesteron si sunt accelerate anumite reactii.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

goldi

am auzit ca sunt unii medici care prescriu pregnyl daca se constata ca beta e prea mic, aport de beta hcg, exact cum ai spus tu un soi de pacaleala a organismului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Da, oricum de stricat nu are ce sa strice . Doar sa dea sperante false in cazul unui test de sarcina.In SUA , am citit in multe forumuri de acolo, ca e o tactica frecventa, insa de multe ori se ajunge la sarcina biochimica, din pacate.
Realitatea este ca o sarcina buna si sanatoasa este aceea care se obtine fara prea multe chimicale, indiferent ca sunt vitamine sau medicamente. Insa pentru multe dintre noi lucrul asta nu este prea usor.

Credeam ca sunt singura care semnez condica de dimineata .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Da, oricum de stricat nu are ce sa strice . Doar sa dea sperante false in cazul unui test de sarcina.In SUA , am citit in multe forumuri de acolo, ca e o tactica frecventa, insa de multe ori se ajunge la sarcina biochimica, din pacate.
Realitatea este ca o sarcina buna si sanatoasa este aceea care se obtine fara prea multe chimicale, indiferent ca sunt vitamine sau medicamente. Insa pentru multe dintre noi lucrul asta nu este prea usor.

Credeam ca sunt singura care semnez condica de dimineata .

ai dreptate
la prima sarcina acum 10 ani nu am luat nicio vitamina, absolut nik, acum vad ca a devenit o moda sa te indopi cu cat mai multe chimcale.

semnam, ca alta condica nu mai semnez, ma duc mai acush sa mi depun dosarul la somaj......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi
o zi buna sa avem gagici.

am de alergat mult azi.
dupa-amiaza ma duc la Kidex sa vad ce gasesc pentru finut.

v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Didlo sper sa stie ce face.Cind iti faci testul?
Retam dr. nu stie ca mi-am facut Hcg la 5 zile. Mi-a facut progesteronul in ziua 7 si a iesit 60. Poate e cam mic. Nu stiu ce sa zic, sper sa nu fi facut o prostie, desi mi-a dat doar 1/4 dintr-o injectie, o data la 2 zile. Am luat jumate, adica de 2 ori, dar nu voi mai lua ca mai pus pe ginduri. Acum Luni la analiza Hcg va fi influentat de Ovitrelle.In a cita zi esti de la et?
Alina m-ai speriat ca dr. te-a abandonat, fara lista de analize. M[ bucur sa aud ca ai trecut. Eu abia astept pina luni, mai ales dupa faza cu Ovitrelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Asta nu e chiar o regula... sigur, cele mai multe sarcini spontane merg bine fara interventii exterioare. Dar sunt si unele sarcini care nu decurg bine daca sunt lasate de capul lor. Fie e risc pt. BB, sau pt. mama, fie fatul are anomalii, doamne fereste...
Īn revers, marea majoritate a sarcinilor astea obtinute mai artificial (cu chimicale, cu FIV, cu stimulari...) decurg foarte... natural si BB sunt perfecti.
Apropo de FIV, mai artificial decāt mediul de metilare din eprubeta de FIV, unde se naste practic embrionul la FIV... e si greu de imaginat. Si totusi, daca fertilizarea aceea reuseste viata decurge dupa aceea normal si natural ca si cum totul s-ar fi īntāmplat īn trompa femeii...

Evident, si de o parte si de alta exista exceptii.
Am eu o vorba: in viata toate combinatiile sunt posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Goldi deci sa inteleg ca mai sunt dr. care da Ovitrille pacientelor dupa ET? Eu m-am cam impacientat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui patricia
Mi-a facut progesteronul in ziua 7 si a iesit 60.

Fetelor, haideti sa punem si unitatile de masura, va rog eu... Uite Synevo exprima si acum progesteronul īn nmol/ml, iar BiosDiagnostic exprima īn ng/ml ...

60 de ng/ml e o valoare absolut splendida pentru primul trimestru de sarcina, si enorma pt. faza luteala a CM...

Daca īnsa sunt nmol/ml, valoarea e relativ modesta pt. sarcina...

Nu ma pot orienta fara unitatile de masura :( ...

Mergi la inceput