Fibroza chistica-clinici pt teste genetice ?
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 ledi imi poti da pe mail te rog rezultatele testului genetic? prietenii mei merg saptamana viitoare in ungaria si unde merg ei este si un centru pt fibroza chistica. au vorbit deja cu o dna doctor de acolo si a zis ca ar vrea sa vada prima data rezultatele de pana acum si ca cei din budapesta recomanda centrul de la timisoara si pe dr popa de acolo |
Cris, ai reusit sa trimiti rezultatele ?
Eu ma ofer sa vorbesc, daca imi spuneti ce clinica este.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Luna1 spune:
Ledi cum spuneam daca vrei sa contactez Great Ormond St Hospital spune-mi, traducem analizele si vedem ce urmeaza. Sanatate multa. Nici eu nu cred ca se poate diagnostica asa usor fibroza chistica dar nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul vostru.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Ledi cum spuneam daca vrei sa contactez Great Ormond St Hospital spune-mi, traducem analizele si vedem ce urmeaza. Sanatate multa. Nici eu nu cred ca se poate diagnostica asa usor fibroza chistica dar nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul vostru. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Luna,poti vorbi.Ma intereseaza ce costuri implica testul genetic,in cat timp se dau rezultatele si daca testul este conditionat de vreun tratament actual sau de curand,sau raze.
Stiu ca am vorbit la Bios in Bucuresti,ei trimit sangele spre prelucrare in Italia si mi s-a spus ca nu trebuie sa fie pe tratament cu antibiotice si sa nu fi facut raze de curand.El a facut raze cam acum 1luna jumate-2 si tratament cu antibiotice,acum o luna.Costurile mi s-au parut oricum ridicate fata de cele din Ro,daca mai pun si drumul si restul..nu stiu ce sa zic.
In principiu voiam o clinica mai aproape de Ro,pt ca testul dureaza cateva minute,cat ii iau sange.(asta daca asistenta se pricepe si ii gaseste repede vena,altfel e mai aiurea,dar oricum noi am stat la genetic lab cam o ora sa-i ia sange,plus sa completez un formular,sa-l schimb pe David ca era tot transpirat de la plans..sa pape un laptic..cu totul cam 2 ore)
Daca vrei iti pot trimite rezultatul de la testul genetic pe e-mail,numai sa-mi dai adresa.
Multumesc.
POZE CU NOI
de David Christian
cristi_2003 spune:
mamagiuliei - e o clinica din budapesta, prietenul nostru a vorbit, dar acolo se pare ca fac doar testul de sudoare, nu si cel genetic. ei merg acolo saptamana viitoare si o sa arate si testul lui david
eventual daca vorbesti la szeged - acolo am vazut ca fac foarte multe studii, si cu fibroza chistica, si stiu ca este un centru medical mare. noi inca cautam un site sau date de contact de la ei. am vazut ca si ungaria are un centru national de fibroza dar nu inteleg eu mai nimic, ca nu stiu maghiara.
Luna1 spune:
Trimite-mi pe alinafisher@gmail.com
Am sa traduc rezultatele si apoi le trimit pe email la ei cerand un cost.
Luna1 spune:
Ledi am primit. Am sa-l traduc in pauza de pranz (stiu ca nu pare dar sunt la munca) si am sa-l trimit la spital. Te anunt cand vine raspuns.
crisspy spune:
Luna ti-am trimis pe mail rezultatele traduse pt David...te rog insa sa te uiti pe ele inainte de a le trimite, sa nu se fi strecurat o greseala
Multumim frumos pt ajutor
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
szivarvany spune:
-am scris clinicii pediatrice - boli genetice la Debrecen.
Astept raspunsul si eu.
sunteti in toate gandurile mele !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Luna1 spune:
Crisspy multumesc, le-am primit, arata foarte bine, le trimit acum.