Timisoara Impreuna (164) Decembrie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ano facui niste chifle din faina integrala cu tarate si bagai si niste seminte de susan ,in si floare ... nu e-n ton cu monti al meu punand semintele , da ma terorizeaza cioara mea sa pun, sa pun sincer is mai bune asa ....
sunt bestiale de mancat cu lapte, iaurt, ceai seara sau dimineata diseara cand mai fac o sa fac poze pas cu pas .... tot timpul uit

cam slaba activitate pe aici azi ... a venit vacantia la toate ????

ooo da si eu visez cu ochii deschisi la zilele libere... andrei ma implora sa-i promit ca de luni o sa stau cu el acasa ... i-am tot spus ca n-am nici o sansa ... da nah el spera saracutul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Nu am cu ce sa ma molaresc sa vedeti ce fatza de cruela am
Va pricepeti careva cum sa filmez cu o camera weB?Ce pasi trebe urmati?II trebuie lu sora lu Andrei da eu nu stiu sa ii explic exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! La mine e ceru' cam mohorat, asa, cam ca afara... cica se anunta, din nou, restructurari, cam de prin ianuarie, asa ca am un morcov bine infipt. In weekend ne scoate, cica, pe toti la un fel de excursie, dar n-am niciun chef sa ma duc, si ma gandesc ce iesire diplomatica sa gasesc.

Silva, sanatate mult ... daca nu-ti place, trimite ninosarea incoace.

Magghyc - nu stiu ce sa-ti zic de casa, exista multe cartiere limitrofe destul de faine, dar nu prea le stiu. depinde si unde si ce veti lucra, din punctul meu de vedere idealul il reprezint o casa intr-una dintre comunele situate un pic mai departe de oras, asa la vreo 20 km, dar la noi, din cauza job-urilor nu se pune problema. In cazul unor astfel de case poti gasi, inca, adevarate chilipiruri ...

maine are Lori serbarea de sfarsit de an... fara public, dar eu filmez. E romancutza si are de spus o poezie ceva cu bunul si cu buna, si e cam trista, ca ea nu are niciun "bun", chestie care ma rascoleste si pe mine... asa ca dau si fug, sa nu va molipsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

gagici va mai aduceti aminte de enigma cu "rolu'" ala de pe ziduri?? acu c-o scris deya mi-am adus aminte ca rol=molerai
Ano, eu lucru , noroc ca azi is la program scurt ca inca nu mi-o trecut raceala si ma simt ca checu.
Maria, ma bucur ca sunteti mai bine, "mescheroasa" ghiocica
Dana, sa pui neaparat reteta cu chifle ...

gasca

Mergi la inceput

daaa promit ca postez maine reteta cu tot cu pozici .... sper sa ma tin de promisiune

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu sunt cu carca rupta pe motiv de copil de 7.390g carat sa se mai linisteasca ca il chinuie dintisorii ... of , bietul de el ... si ca sa vedeti ca ma iubeste , cand nu il doare se uita la mine si ranjeste si spune ceva pe limba lui.
Vaaaaai , abia astept sa vorbeasca sa vad ce ii poate mintea ca asa limbarita are , oare ce imi povesteste? ca face si grimase , chiar si cand e suparat spune de nu se opreste cu tonul de rigoare

va pupacesc si sanatate la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

poftiti la o cafea fierbinte, un ceai, si lapte cu inka pt andanii

noi inca mai bolim un pic, dar e mult mai bine, sper ca pana pe weekend sa fim sanatosi tun
Mihi draga ce mai faci? am auzit ca Arpi e bolnavior, sanatate multa ii doresc. tu cum te descurci? mamica frumoasa si curajoasa
Mariaa ce face Ghiocica, e mai bine?
Silvana si tu esti racita? off ... sanatate. cum mai e cu spatele, ai inceput sa faci ceva proceduri de tratament?
si zici ca la voi ninge sau am citit io aiurea?
Ana vad ca visezi la vacanta ... si io visez la vacanta pe care n-o s-o prea am, ca lucrez intre sarbatori , poate doar asa vreo zi daca reusesc sa-mi iau.
Deya draga io nu pot sa cred ca arati asa rau .. ce nu-ti place la sprancene? ia pune o poza ...
Dana succes azi la serbare
Aida un dulce la Erik mic, sa iasa dintisorii fara durere.
Andanii si io vreau poze cu chifle ... si reteta

ma retrag intre hartoagele mele
va pe toate si sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Getule, la mine azi noapte au fost -9, acu nu mai ninge dar e bocna totul.

io bolesc inca la greu, acu m-o apucat si tusea si e nasol.
pup gasca

Mergi la inceput

fetele o zi, seara buna sa aveti
io-s intoarsa pe dos azi ... am avut mult de lucru , umblat pe ploaie pe teren acuma ma dor toate de nu mai pot ... a avut copilu teza la romana .... tinut pumnii , nervoasa ca m-au sunat de la Diego sa ma anunte ca nu au la depozitul central toate cele patru dimensiuni de la covoarele vrute de mine, deci pass nu mai cumpar .... toate gramada mult stres

n-am facut aseara ... sper ca fac azi ghiflele

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Io-s MIG!

Geta, multzam de urare, a fost Clin sa-i filmeze, abia astept sa ajung acasa sa vad romancutza mamii mica.

Aidutzu, trec ei si dintzisorii si o sa-nceapa foca mica sa povesteasca, draul mic si scump si dulce

Mariuca, cum e ghiocica, a mai trecut raceala rea?

Domle, ce vreme ... ce somn, ce lene... la noi in redactie aproape toti is gripati la greu si stau cu grija ca o agatz si eu si-o duc acasa

Popaceli la tot poporul

Mergi la inceput