Timisoara Impreuna (164) Decembrie
Raspunsuri - Pagina 11
silvana75 spune:
belea mare, is ragusita si cei mai fericiti sunt Paul si Florin ca nu mai pot sa
maine cred ca zis pas la lucru, abia ma tarasc pe acolo si in plus isi cam dau toti ochii peste cap cand vad ca esti racit.
silvana75 spune:
Io mai stau pe aici ca astept chiflele lu' Dana
pana atunci va pun o muzichie ca nu s-o mai cantat demult pe aci
andanii spune:
poftiti la o cana de lapte cu o chifla care arata cam asa http://picasaweb.google.com/andaniii/PAINICI#5413724049274286226
o zi buna sa aveti ... io-s cam turbo azi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
aidaciolac spune:
'neata si de la mine , acum cat inca am net ca nu se stie ce ii apuca iarasi
o zi usoara sa aveti
deya spune:
Fetele ne votati si pe noi?
http://www.tan-tan.ro/show_video.php?id=21
Va rog sa imi spuneti care votati
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Fetele ne votati si pe noi? http://www.tan-tan.ro/show_video.php?id=21 Va rog sa imi spuneti care votati deya |
votat
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mariaa spune:
sanatate la tot boboru'
noi tot pe medicinale si speram sa iesim la liman wk asta...nasoala forma a facut zuza mea da-i spre bine acum.
Andule, refacere rapida si tie
silvana, multa sanatate
noi azi avem o luna de cand ghiocica a intrat, efectiv, in viata noastra si in casa noastra. ne-a umplut casa, zilele si viata si o face in fiecare zi tot mai mult. efectiv imi creste inima cand vad cum creste puiul de om ce-l am in brate!
habar nu am cum imi umpleam timpul inainte, chit ca era full programul si atunci. fiecare zi e o provocare si un test iar ea e o bandita si jumatate si stie prea bine asta
daca in primele 1-2 saptamani am fost ca loviti de tren in urma mai multor evenimente comasate atunci, acuma ne-am asezat toti 'la casa noastra' si tare bine ii!
'trio express' va pupa si va doreste un week-end de milioane
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
andanii spune:
mariaa sanatate la ghiocel
sa fie intr-un ceas bun ziua de azi , si la cat mai multe luni , ani , decenii impreuna fericiti in trio exprex ul de acuma
ANDANII