Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Dedicatie pt Luminita42 si un pont pentru fetele care au ganduri de plecare de-acasa pe vreme de criza:

http://www.trilulilu.ro/cicoare2/12102d3abc730d

E de pe trilulilu ca sa auda si Nico.

_
made in Romania, '73

Libra,mortala melodia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor scuzati ca v am facut sa asteptati dar cum toate mi se intampla numai mie,ET a fost destul de dificil a durat o ora jumate , era pe punctul sa renunte dr...
eu am suportat o conizatie in 6 ian si era cicatrizat , tot ok super dar nu a reusit sa treaca cu catheterul respectiv...m a chinuit f tare , dar a trecut , sunt foarte fericita posesoare a 2 blasto foarte buni ..
deci ; sunt gravi!!!!
beta in 9 decembrie
multumesc ca ati fost alaturi de mine..
revin mai incolo...

FELICITARI MAMICO!

Dar, evident, EU nu inteleg: ce e conizatia, ce era cicatrizat, pe unde nu reusea sa treaca dr.? Punctia pe unde a reusit sa ti-o faca?

PLS HELP cine imi poate detalia procedura ET - de preferat din Ro, ca la noi e mai altfel.

INCA O DATA FELICITARI!!!!!!

_
made in Romania, '73

Pour le transfert, les embryons sont placés dans un fin tube (cathéter) en plastique, dans une goutte de milieu de culture. Après introduction de l'extrémité du cathéter dans la cavité utérine par le col, cette goutte est poussée par la pression d'une seringue.

La conisation est une technique chirurgicale qui consiste à l’ablation d’un fragment du col de l’utérus en forme de cône, d’où le nom de conisation.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:

Citat:

Citat:

fetelor scuzati ca v am facut sa asteptati dar cum toate mi se intampla numai mie,ET a fost destul de dificil a durat o ora jumate , era pe punctul sa renunte dr...
eu am suportat o conizatie in 6 ian si era cicatrizat , tot ok super dar nu a reusit sa treaca cu catheterul respectiv...m a chinuit f tare , dar a trecut , sunt foarte fericita posesoare a 2 blasto foarte buni ..
deci ; sunt gravi!!!!
beta in 9 decembrie
multumesc ca ati fost alaturi de mine..
revin mai incolo...

FELICITARI MAMICO!

Dar, evident, EU nu inteleg: ce e conizatia, ce era cicatrizat, pe unde nu reusea sa treaca dr.? Punctia pe unde a reusit sa ti-o faca?

PLS HELP cine imi poate detalia procedura ET - de preferat din Ro, ca la noi e mai altfel.

INCA O DATA FELICITARI!!!!!!

_
made in Romania, '73

Pour le transfert, les embryons sont placés dans un fin tube (cathéter) en plastique, dans une goutte de milieu de culture. Après introduction de l'extrémité du cathéter dans la cavité utérine par le col, cette goutte est poussée par la pression d'une seringue.

La conisation est une technique chirurgicale qui consiste à l’ablation d’un fragment du col de l’utérus en forme de cône, d’où le nom de conisation.

deci colul meu era dur si nu reusea sa treaca catherul(adica ustensila aia lunga) prin col pt a pune embrionii in cavitatea uterina.. sper ca m am facut inteleasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Doamne ajuta Mona! Tinem pumnii pentru vineri!
Libra,simonia face cu Tutunaru.
Luminita,dar tu nu te duci la cursuri de olandeza?Dc stii engleza o sa iti fie mai usor.........Ca am auzit ca au o topica a frazei.Ar fi bine pt fata ta,dc vrea sa vina la voi in olanda,sa se inscrie la cursuri de olandeza la sala dalles. Ca orice inceput..este mai greu.....dar o sa fie si bine.....
Amy si eu cred ca o a2-a opinie nu strica...ce daca esti la CM!? Mie madam moisa imi facea control in ziua 2 a CM.

trupa si bebelusi

mersi lyly de ideea cu sala dalles , nu stiam. stiu engleza, nu perfect, dar e ok. olandeza habar nu am,nu m-am pregatit spre rusinea mea (!) voi vedea mai incolo, pare o limba grea, ai dreptate cu topica.
Tare rau imi pare de faza cu fibromul. :-(
cand te duci in vacanta in olanda?...promite ca o sa te distrezi!!!!:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Brunadria 3in1, am inteles textul, dar pentru punctie nu tot pe-acolo a intrat sa aspire?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Versurile cantecului apartin Anei Blandiana

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

LA MULTI ANI ! tuturor si sa dea Dumnezeu sa ne fie mai bine

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

Mergi la inceput

Luminita - pentru seful care ar trebui sa-ti dea totusi o gramada de bani (desi tu nu ar mai trebui sa-i astepti) am alta melodie:

http://www.trilulilu.ro/copilmatur/195209e42ecd1a

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:

Luminita - pentru seful care ar trebui sa-ti dea totusi o gramada de bani (desi tu nu ar mai trebui sa-i astepti) am alta melodie:

http://www.trilulilu.ro/copilmatur/195209e42ecd1a

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Buna dimineata! Dar unde-s harnicutele? Nu va reveniti dupa 1 Decembrie?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput