Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 5
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Galli, ce vant bate pe la voi????? _ made in Romania, '73 |
da,da,serios, cum vezi.... nu facem fata la nimic,sa imi bag ...piciorul...ma deprima deja toate...
astept inca o minune in viata mea!!!
Libra spune:
Si unde, ma rog frumos dumitale? Ti s-a facut dor de Franta, ai? In tarisoara asta vanturile dominante sunt din N-V asa ca ai sanse mari sa ajungi... in Turcia?
Hei, unde e fata care facea FIV in ianuarie?
_
made in Romania, '73
lyly_mar spune:
Doamne ajuta Mona! Tinem pumnii pentru vineri!
Libra,simonia face cu Tutunaru.
Luminita,dar tu nu te duci la cursuri de olandeza?Dc stii engleza o sa iti fie mai usor.........Ca am auzit ca au o topica a frazei.Ar fi bine pt fata ta,dc vrea sa vina la voi in olanda,sa se inscrie la cursuri de olandeza la sala dalles. Ca orice inceput..este mai greu.....dar o sa fie si bine.....
Amy si eu cred ca o a2-a opinie nu strica...ce daca esti la CM!? Mie madam moisa imi facea control in ziua 2 a CM.
trupa si bebelusi
luminita42 spune:
citat din mesajul lui galliciana luminita, hai ca dupa tine viu si io! cu atlasib, no way!! mai bine,intereseaza-te daca este chrono post, sau cronos, cam asa ceva. sunt mai de treaba! parere personala. coletele de^posta, tre sa le faci la max 20kg. nice,ha? dar oare ce iti trebuie de pe aici? dont shoot me! se pare ca si pe la noi bate vant de plecare deci, nu mai stiu nimic acum..... lumi, daca stii limba, te vei obisnui si iti vei gasi rpd de lucru! nu fii pesimista! vb monei-inteleapta noastra! astept inca o minune in viata mea!!! |
Hai gali zii? unde pleci? de ce tii secret?..
mersi de ideea cu chrono post-ul, dar astia nu zic de preturi nimic, se pare ca nu livreaza in olanda, mai mult la italieni; asa ca mai vad, acu nu am nevoie sa fie de treaba , vreau doar sa-mi trimita pachetele la destinatie.
auzi si tu "de ce imi mai trebuie lucrurile de pe aici?"!!! stiu ca glumesti, dar am auzit de prea multe ori intrebarea asta!!!!
De exemplu: astia de la serviciu meu imi datoreaza vreo 160 milioane lei vechi, adica vreo 4000 euro (!!!!!)... si cand am cerut tabelul cu datorii ma intreba una: dar ce mai ai nevoie de banii astia daca te duci in olanda?...m-am uitat la ea, vorbea serios, femeie in toata firea!...pai nu fato, i-am raspuns eu, ca aia cum ma vad pe mine imi umplu buzunarele cu bani si ma indeasa cu de toate de-a gratis etc etc..., astia cica nu-s bani buni si la olanda...asa si cu coletele potale, nu ma mai intreba de ce imi iau lucrurile mele de aici, ca ...chiar te fugaresc !!!!
Nu-i cazul tau (sperrrr!!) dar ma cam uimeste atitudinea romanilor care cred ca banii se castiga usor in afara si ca umbla cainii cu covrigi in coada pe acolo. Eu am mai fost in olanda in 2003 la o specializare (1 an) si m-au muncit aia de la universitate ca pe hotii de cai. Asa ca galii, dragutule , nu prea-s pesimista sunt realista, realista.
Ce-o fi o fi, mie insa tot sa-mi zici unde pleci???...
Libra spune:
citat din mesajul lui lyly_mar Doamne ajuta Mona! Tinem pumnii pentru vineri! Libra,simonia face cu Tutunaru. Luminita,dar tu nu te duci la cursuri de olandeza?Dc stii engleza o sa iti fie mai usor.........Ca am auzit ca au o topica a frazei.Ar fi bine pt fata ta,dc vrea sa vina la voi in olanda,sa se inscrie la cursuri de olandeza la sala dalles. Ca orice inceput..este mai greu.....dar o sa fie si bine..... Amy si eu cred ca o a2-a opinie nu strica...ce daca esti la CM!? Mie madam moisa imi facea control in ziua 2 a CM. trupa si bebelusi |
Si nu mai faci cu Moisa? Am vazut ca uneori ii iese. Ca si la altii...
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Dedicatie pt Luminita42 si un pont pentru fetele care au ganduri de plecare de-acasa pe vreme de criza:
http://www.trilulilu.ro/cicoare2/12102d3abc730d
E de pe trilulilu ca sa auda si Nico.
_
made in Romania, '73
lyly_mar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Si nu mai faci cu Moisa? Am vazut ca uneori ii iese. Ca si la altii... _ made in Romania, '73 |
Fetita draga ,eu nu mai fac nimica,tb sa ma operez de fibrom si dc totul este bine dupa cel putin 6 luni mai pot incerca ceva.......Stiu ca la alti iese,dar madam mi-a facut 3IA si nu mi-a vazut fibromul decat a 3 oara ,ca era cam mic..avea, 6,7 cm
luminita42 spune:
citat din mesajul lui Libra Dedicatie pt Luminita42 si un pont pentru fetele care au ganduri de plecare de-acasa pe vreme de criza: http://www.trilulilu.ro/cicoare2/12102d3abc730d E de pe trilulilu ca sa auda si Nico. _ made in Romania, '73 |
Mortal!!!! superb cantec! sa-l trimiti si la aia de la serviciu meu!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui Libra Dedicatie pt Luminita42 si un pont pentru fetele care au ganduri de plecare de-acasa pe vreme de criza: http://www.trilulilu.ro/cicoare2/12102d3abc730d E de pe trilulilu ca sa auda si Nico. _ made in Romania, '73 |
SUPER TARE!!!
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png