Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 4
Mona40 spune:
Merci, Libruta.DD ajuta la toate fetele.
Bruna, ma bucur ca esti graviduta.
Ce-ai facut cu ceilalti?
Ce note au avut preferatii...dar cei ramasi...su in frantia nu detaliaza? Cred ca nic aici nu se dau in stamba.
Am vazut pe la fiv ca o fata zicea ca nu trebuie stat la pat dupa pinctie...ca sa se irigheze uterul...
oricum eu ma duc la serv maine.
Pup
Era sa uit
La multi ani Romani de pretutindeni
La multi ani Romania
Mona
:)
galliciana spune:
sorinake,te asteptam cat mai rpd printre noi!!
surorilor,multumim pt voturi!
astept inca o minune in viata mea!!!
luminita42 spune:
Mona, Brunadria sa fie intr-un ceas bun!...
Urmaresc cu interes experientele voastre si ma bucur cand vad ca treceti cu bine prin toate!..
Mona mersi ca ai avut timp sa ma consolezi cand eram deprimata (nu ca acu' as fi in mare veselie!) mai ales ca tu erai in emotiile fivului si numai de mine nu aveai chef
N-o sa fie asa rau, o sa ne descurcam, m-am cam panicat cat eram acolo, acum sunt mai calma am pus pe hartie cheltuielile. dumnealui sotu' bucata de olandez are serviciu in amsterdam ca a aplicat la joburi intensiv de aici si va incepe de la 1 ian. ramane sa gasesc ceva si eu si atunci chiar as fi fericita. Apartamentul de aici nici vorba sa-l vand , deocamdata, poate pun de un inchiriat daca bebelusa asta a mea se hotaraste sa vina la noi de tot. Mona unde-i fetita ta?... e cu voi? sper sa nu te superi ca intreb.
Mersi si celorlalte fete. Ada, Gali,... pupici!
Guze te pup, scapasi cu bine din bratele rudelor de la RO?.:-) sa stii ca pe-acolo pe la olandezi numa' de mayanul nostru vorbeau pe toate canalele (fie ca erau de tv fie ca erau de apa) iar io cu urechile palnie eram
Fetele am gasit o companie de-i zice atlasib si transporta colete postale (inclusiv in olanda) cu 1 euro pe kilogram, o fi OK?..
In rest sunt pe clomid z5-z9,+2vit E+1aspenter+1ac folic+1vit C. Nu fac IA e doar asa sa vad daca raspund la stimulare cu clostylbegyt(clomid. ma duc la eco vineri.
fetele, multi pupici la toate si succese in toate cele!
Libra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana sorinake,te asteptam cat mai rpd printre noi!! surorilor,multumim pt voturi! astept inca o minune in viata mea!!! |
Si pe Mayan, Menics, Anca etc.
_
made in Romania, '73
Lumy_Clt spune:
Seara buna dragelor!
La raport, azi fu zi de scarbici cu varf si indesat. asta este...vine el concediul
Am vazut ca fetele au fost tare curajoase astazie
Abia astept sa va aud vestile bune
Ma duc sa ca nu mai tine gluma.....cand ne e foame, nu ne incurcam... Revin.
-cei la fete cucuiete
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Si pe Mayan, Menics, Anca etc. _ made in Romania, '73 |
da,ai dreptate, scuzele mele!!!!!!!
Libra spune:
citat din mesajul lui Lumy_Clt Seara buna dragelor! La raport, azi fu zi de scarbici cu varf si indesat. asta este...vine el concediul Am vazut ca fetele au fost tare curajoase astazie Abia astept sa va aud vestile bune Ma duc sa ca nu mai tine gluma.....cand ne e foame, nu ne incurcam... Revin. -cei la fete cucuiete http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png |
O sa-ti fie dor de serviciu cand iti vor roade aia mici urechile.
POFTA BUNA!
_
made in Romania, '73
simonia spune:
multumesc libra, din pacate nu intreb pentru mine, ci pentru o prietena.
eu fac monitorizari,laparoscopii, histeroscopii, stimulari, monitorizare, de nu mai stiu cate zeci de milioane, luna viitoare IA , si prietena mea de 42 de ani cu dereglari hormonale, se trezeste gravida cand credea ca intra la menopauza.
asta e! asa au unii noroc.
galliciana spune:
luminita, hai ca dupa tine viu si io!
cu atlasib, no way!! mai bine,intereseaza-te daca este chrono post, sau cronos, cam asa ceva. sunt mai de treaba! parere personala.
coletele de^posta, tre sa le faci la max 20kg. nice,ha?
dar oare ce iti trebuie de pe aici? dont shoot me!
se pare ca si pe la noi bate vant de plecare
deci, nu mai stiu nimic acum.....
lumi, daca stii limba, te vei obisnui si iti vei gasi rpd de lucru!
nu fii pesimista! vb monei-inteleapta noastra!
Libra spune:
citat din mesajul lui simonia multumesc libra, din pacate nu intreb pentru mine, ci pentru o prietena. eu fac monitorizari,laparoscopii, histeroscopii, stimulari, monitorizare, de nu mai stiu cate zeci de milioane, luna viitoare IA , si prietena mea de 42 de ani cu dereglari hormonale, se trezeste gravida cand credea ca intra la menopauza. asta e! asa au unii noroc. |
Nu mai stiu la ce si mai ales la cine te referi dar oricum SA-TI FIE DE BINE! Nu-ti pierde nadejdea! Cu cine faci IA? Cu dr. Moisa?
_
made in Romania, '73