Puiuti de Randunici 2008!! (338)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Am citit numai ultimele 3 pagini, vad ca cel putin 3 puiuti sunt bolnaviori .
Am intrat special sa va spun de o chestie interensanta care e buna pt fluidizarea mucilor. Daca s-a mai vorbit de ea aici, pardonati-ma :)
Asa: de la pediatra homeopata citire, pentru cine are aparat aerosoli si nu mai vrea muci: se amesteca 5 ml ser fiz, cu 0.5 ml suc lamaie si 0.5 ml suc gutuie. Cantitatile sunt spuse pt un bebe de 1.2 ani, deci cam asa cred ca e si pt ai nostri. Cantitatea rezultata de 6 ml se imparte in 2 si se foloseste jumate dimineata, jumate seara. Cica face minuni, e buna si pentru adulti, inclusiv pt cei cu rinita alergica. La weleda, pt cine are posibilitatea sa comande din afara, se gaseste la fiole preparatul gata facut, doar ca e cam scump. parca era 6 fiole de cate 1 ml, cu 18 euro. acel 1 ml este exact sucul de lamaie si sucul de gutuie.
edit: se numeste Gencydo

Mark, Sofi, Mihaita, sanatate maxima

Sora de Ursa

O sa studiez si eu ce ce cu gradinita Olga Gudyn. Desi, noi daca ne dam copiii la gradi particulara, moamaaa ce de bani o sa spargem deodata!

Am o durere de cap de ieri, de mi s-au fisurat lentilele loz! Eu, care nici la nastere n-am luat nici un calmant, acum am bagat o fiola de algocalmin. In rest, toate bune. Sasa sta cu ochii pe cer sa pandeasca "aionu", ana rade in hohote , omu de 2 sapt. vine acasa intre orele 18-19...
pup

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi salutari! pacat ca nu am aerosoli...are si Muf ceva muci iar, nu rau..mai mult infundat!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, mai Mimo...asa eram si eu adepta...si nu zic ca nu aveam de unde sa dau...daaar, sa dau 8,5 mil pt. 5 ore, adica de la 8 la 13 mi se pare f. mult! Si sunt o gramada de gradi de stat f. bune, vezi a lui Ariel sau chiar a Alexiei, prietena lui Vlad...dar vorba lui Cata...ce sa fac, sa-l mut acum, daca se poate cu interventii si pile si nu stiu daca se poate...cand mai are nitel si ia vacanta...apoi la anul avem in gand sa ne mutam...nu stiu unde, daca, cum va fi...zapacesc de tot copilul...si apoi gata, o sa inceapa scoala...tot sper ca vor fi mai bune educatoarele, mai implicate...
La anul o sa ia grupa mica o educatoare super de tot de acolo si as face tot posibilul sa-l dau pe Stef la ea...dar daca se va descurca singurel cu papa si pipi..hmmm...sa vedem...

Pana una-alta, am scotocit si am pus o cutie mare de globuri, beteala, ca sa impodobeasca maine clasa.

Sovi, super ideea, o sa tin minte. Dar de unde gutui tot timpul?? Cu lamaia stiam de la Ariel, ca mi-am pus eu in nas, nediluata de-am zis ca mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, pai de aceea sunt si fiole de cumparat, ca sa fie gutui tot anul . Poate se pastreaza si congelat, nu stiu.

Luny, cica merge si subcutanat

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

ati vazut expertiza filmarii cu Base, a celor de la Criminalistica?..cica e fake
Mufa ia orice cheie ii iese in cale si triumfator fuge la usa cu 'chiiiaaaa' si se chinuie s-o bage-n yala...
si l-a invatat ta-su sa se minuneze de ceva:'moaaamaaaaaa!!!' dar e haios tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare si de la noi!!!!

noi ne motivam absenta de pe cfrenguta din cauza de multa treaba, dar printre picaturi v-am citit si am vazut pozici si filmulete, ia sa vedem ce-mi amintesc:

Amira la Ferma animaleor(si eu va zisesem de ea,dar nu cred ca ati retinut)
poze cu baietii vienezi
am vazut-o si pe Rebe cu racii...Clau sa stii ca si noi suntem innebuniti dupa carnea de rac, este foarte buna ,seamana la gust si consistenta cu carnea de peste
am vazut-o si pe Carolina,bine ai venit pe lume!!!!

si pe andra dansatoarea.....aaaaaaaaaa si pe bubulinii mici dansatori, mai exact pe Vladut

am mai vazut pe cineva si am omis????

Bubule asa mici pirmeste la gradi de stat??adica cand implinetse Stef doi ani????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzu, nu de la 3 ani, la grupa mica. Dar in septembrie o sa aiba 2,5 ani...si poate il mai "lungim" nitel daca s-o descurca singur la masa si la pipi
Ma bucur ca ti-a placut spectacolul

Noi am papat, tomai a plecat si fata si mi-a calcat mormanul de rufe si mai stam nitel si facem baita.

Mergi la inceput

o, mama mea, ce copil de pe Planeta Rautelor mi-a fost trimis 100% era seful lor acolo la el pe planeta...zicea iub atunci cand ma rugam eu sa-mi dea un bebe, 'sefa rautzelor-fetite' i-a spus lui ca fetite n-are, dar are un 'sef al rautilor', si o sa fie asa cum mi-am dorit, si cum sunt varsator si prin definitie experimentez tot ce e nou, am acceptat si asa ceva, hai sa-l incerc p-asta care mi se trimite..cat de rau poate sa fie acuma, na?..
azi, ne-a scos toti perii albi posibili si imposibili..ne-am apucat si noi de amandine...in prima faza, a agatat castronul cu galbenusuri de pe masa si s-au varsat jumate pe perna scaunului si pe jos, apoi a stat numai intre picioarele noastre, apoi a vrut numai pe scaun in picioare sa vada ce facem(in tot timpul a marait si miaunit nonstop) de ma doare capul sunt un car de stres si nervi, Mufa mai are si muci, probabil dobanditi aseara in umezeala aia, amandinele nu-s gata ca nu mai putem sa facem nimic de el si abia astept o noua zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Oana, daca te duci cu cate un cadouas la educatoare, sa vezi ce implicate vor fi! Ia incearca! La multe functioneaza!

Valentina cu Matei si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ce criminal e Base la Carcotasi

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput