incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 9

Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Vezi ca si Laura tine scarsdale.Parca as incerca si eu un pic. dulcetica |
Ihim... as vrea eu, dar din pacate corect este "Laura tinea...", la trecut. Nu am reusit sa tin a doua saptamana si rezultatul se vede la cantar, cu + .

Spor! Si sa nu faceti ca mine! Faceti ca dulcetica! Ea e exemplu bun!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

anamariame spune:
Eu mi-am pus pe desktop la laptop o fotografie super hot cu Charlize Theron si a tinut, in sensul ca am reusit sa duc pana la capat ziua de lactate desi scosesem din cuptor o friptura apetisanta de porc Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

ellinia spune:
Anamaria, eu as pune o poza cu mine cand eram slaba, slaba! Eventual si pe frigider ca sa ma ambitionez mai tare!
Cand am slabit dupa nastere cu Montignac, am avut si eu praguri. Si erau chiar foarte stresante. Mai aveam putin pana la target si saptamani stateam cu cantarul la fel. Si atunci fortam un pic nota. Am tinut odata o cura de slabire timp de 4 zile, cate un aliment pe azi, cate un kg: 1 litru de lapte, 1 kg de cartofi fierti, unul de mere si unul de carne. A fost groaznic. Am slabit 3 kg din care 1 jumate l-am pus instantaneu pe mine. Dar am trecut de pragul ala nesuferit. Am mai tinut o data o dieta cu 4 zile - 4 kg, se manca din 2 in 2 ore dar tot foarte grea mi s-a parut. Efectul a fost acelasi yo-yo cat se poate, dar s-a miscat un pic in jos cantarul. Reluam apoi Monti.
Acum nu cred ca as mai putea. Mi se pare si foarte nesanatos, dar atunci ma cuprindea disperarea si eram in stare sa fac orice.

anamariame spune:
Ellinia, da, ai dreptate, trebuie s caut o fotografie cu mine din vremurile bune. Doar ca mi-am schimbat hardul la laptop si nu mai am nicio poza cu mine, de asta am apelat la Charlize. Pe frigider nu pun ca nu vreau sa o vada sotul toata ziua si sa faca o comparatie Eu parca nu am rabdare cu monti, stiu ca e ft sanatos...dar eu vreau in primavara sa fiu mai-mai :))Ana-Maria, mami de

Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Arianna tradu,esti sau nu esti insarcinata?Daca esti vezi-ti de ciugulit! ![]() dulcetica |
Nu sunt......inca

te pup !
Viitoare

MsLara spune:
Buna fetelor!
Eu azi aveam 48.8 kg, deci am slabit 1 kg in aproape o saptamana. Desi dupa primele 2 zile urcasem putin,apoi am reusit sa ma echilibrez.
La mine cheia succesului este in a manca cat mai putina paine si mai ales sa mananc ultima masa cat mai devreme sau mai usoara (daca mananc pe la 5-6 seara sa fie cel mult o salata).
Spor tuturor in continuare!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

ellinia spune:
Incep eu astzai: 58,9. Nu e cine stie ce, doar 400 grame, dar e un inceput. Inca n-am trecut pragul psihologic, de cateva luni nu am reusit sa scad sub 58,6. Poate reusesc pana saptamana viitoare.

anamariame spune:
Neatza! Sunt foarte dezamagita, cantarul imi arata dimineata 62.1 kg
De azi sunt la Scarsdale. Deocamdata am mancat 1/2 portocala si am baut o cafea neagra.Sa vedem cum rezist 2 saptamani.Ana-Maria, mami de

dulcetica spune:
Eu sint de-a dreptul catastrofala:58 kg.
Parca-mi vine sa maninc ceva de nervi.Nu mai maninc nimic dupa ora 18.Culmea e ca ieri am iesit cu Rares cu saniuta,l-am plimbat,deci teoretic am mai consumat ceva calorii.Nu m-am asteptat la 58 kg.Dezastru!

Arianna_M spune:
Hello ,
eu ma cantaresc lunea viitoare k sa fac o sapt de dieta.
ieri am rezistat toata ziua foarte bine....sunt mandra de mine....vedem si azi ce facem.......
Viitoare