incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Sper ca v-au trecut supararile!
Eu ieri am mancat iaurt cu cereale pana n-am mai putut. Azi am de rontait morcovi la serviciu si acasa o budinca de spanac cu branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mie mi-a trecut! Incerc sa ma obisnuiesc cu foamea Ieri am mancat la pranz cubulete de piept de pui cu o rosie, iar la cina peste cu dovlecel si broccoli, in tigaie, fara ulei, doar cu putina apa si multe condimente.Azi la pranz am fructe iar diseara pui cu varza de Bruxelles.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Oau,atit pot sa spun!Vreau si eu sa fiu ca voi!
Gata imi reanalizez strategia.
Azi am mincat cam asa:
-o cafea dimineata
-pe la 10 3 kiwi
-la prinz putin pui cu fasole verde
Pina acum nu e rau.

Mergi la inceput

Dulcetica, foarte bine pana acum! Daca reusesti sa iei ultima masa inainte de 18 e super!Eu tocmai am servit fructele...nu vreti sa stiti ce foame am Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Eu rontai al treilea morcov deja si ma cam deranjeaza stomacul. Mai mergea totusi ceva pe langa ei... Maine cred ca ma dau iar pe iaurt si cereale, sunt mai satioase.
Ah, si eu manac dimineata, de regula ori doua oua fierte tari, ori cateva felii de sunca slaba, in functie de timp. E nasol daca plec nemancata dimineata, toata ziua mananc in continuu dupa aceea.

Mergi la inceput

Am mincat si eu 3 mere mici.Mie nu mi-e foame acum,seara ma apuca.Ma duc sa ma culc.Macar cit dorm nu maninc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Am mincat si eu 3 mere mici.Mie nu mi-e foame acum,seara ma apuca.Ma duc sa ma culc.Macar cit dorm nu maninc.dulcetica
Somn usor!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Sigur nu mai repet faza cu morcovii, ma doare cam tare stomacul ... Sa vad maine ce improvizatii fac.
Seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Teoretic numai de la morcovi n-ar trebui ,ca nu dau aciditate mare.Inteleg daca ai fi mincat citrice sau chiar si de la mere...

Mergi la inceput

Veste mare:ieri am facut 15 minute miscare.Leg magic 10 min si 5 min stepper.Stiu ca e putin si nu se pune ,insa sper sa ma tin.
Din pacate pentru cura de slabire ,sint invitata la restaurant la prinz ,la o aniversare.Clar ca o sa ciugulesc ceva!Seara insa, va fi lipsita de evenimente culinare.

Mergi la inceput