incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dulcetica, la noi inca se mananca pe tastatura, la comun, asa ca nu prea am sanse sa ma abtin, mai ales ca sunt pofticioasa tare si, daca spun ca sunt la dieta toata lumea sare pe mine ca ce-mi trebuie dieta, ca sunt slaba, stii tu chestii din alea ca sa te duca in pacat. Dar, incerc si eu sa ma abtin. Cred ca am sa zic ca nu pot sa mananc, ca mi-e rau , sa vad ce scuze mai gasesc. Ah, si mai am o meteahna, dar mai spre vara asa, pe seara, cand ne adunam cu totii acasa, mai beau o bere sau mai mananc o inghetata, de asta e musai sa dau jos vreo 3 kg macar, pana la vara. Marti e zi de cantareala, nu? Sa vad daca e vreo schimbare!
Wk placut si fara multe abateri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu ieri si azi m-am mentinut la 49,2 kg; nu-i mult dar e in jos...sper sa ma tin pe pozitiimai mult de 3 zile.

Week-end placut

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si eu la fel,tot 57 kg desi ieri am fost la o petrecere,dar n-am mincat mai nimic toata ziua ca sa compensez acolo,iar la masa lor m-am abtinut peste limita normala de rezistenta.Pina marti as vrea sa dau si eu 0.5 macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

buna fetelor! spune-ti-mi si mie mai multe,despre aceste "10 kg"...sunt noua...si TREBUIE sa dau jos cel putin 10 kg, din acest minut incepand...sunt intr-o cura de slabire,dar mai am mici abateri,de aceea caut ceva care sa ma motiveze...duminica placuta!

Mergi la inceput

Buna Rrraluca,
Cuvintul de ordine e moderatie,insa n-am ajuns nici una dintre noi la acest subiect probindu-l.Incercam sa mincam echilibrat,pe termen lung.S-au testat diverse diete ,insa tot ce e prea restrictiv nu conduce la rezultate bune.
Aseara era un nutritionist pe tvr2 si spunea ca inafara de schimbarea modului de viata ,in sensul introducerii mersului pe jos ,sport de orice fel(fara sah) si diminuari ale ratiilor, nu exista variante miraculoase de a slabi.E adevarat ca si metabolismul poate fi mai alert sau incetinit ,insa in principiu nu te ingrasi nemincind exagerat.Metabolismul poate fi imbunatatit prin mese regulate ,minim 3 si 2 gustari,adica des si putin.Rolul gustarilor ar fi sa inhibe apetitul la mesele principale.
O prietena de-a mea spune ca un singur exemplu e foarte relevant:ati vazut oameni grasi la auschwitz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello.....

din nou la apel ....de azi am reluat lupta

bine v-am regasit

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata si de la mine!
Maine e zi de cantarit, sa vad daca se cunoaste ceva la mine, macar de incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dulcetica, ce spunea prietena ta am citit si eu in cartea Mihaelei Bilic. Ea spunea ca nu are rost sa ne tot gasim scuze (ba ca avem probleme cu tiroida, ba metabolism lenes)...Eu stau prost...foarte prost. De 4 saptamani mananc ceva mai atent, iar o data sau de doua ori pe saptamana tin o zi de lactate. Oscilez intre 61 si 62.5 si ma dispera lucrul asta. Asa ca astazi ma aprovizionez cu piept de pui si de maine (SPER!!!!!) ma apuc de Scarsdale.Spor la slabit!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Arianna tradu,esti sau nu esti insarcinata?Daca esti vezi-ti de ciugulit!
Anamariame si eu la fel stagnez in intervalul 57-57.5kg.Asta inseamna ca noi mincam corect de mentinere si sa retinem cum facem acum ,sa aplicam cind ajungem la greutatea dorita.Vezi ca si Laura tine scarsdale.Parca as incerca si eu un pic.
Elinia si eu vroiam miine 56.5kg ,dar ma indoiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, dulcetica, stiu ca ai dreptate, dar pentru mine e tare trist. Pentru ca mi se pare ca mananc destul de putin.Eu am tinut in vara Scarsdale, si atunci am slabit usor peste 4 kg, insa nu a fost usor. E destul de nasol ca tot trebuie sa gatesti, iar la birou imi e greu. Doar martea si sambata ai fructe la pranz, in rest gratar, omleta...Sa le fac dimineata si sa le iau cu mine? Nu mai zic de micul dejun, care consta in doar o cafea si 1/2 grapefruit. Si mai stai si gatesti dimineata si lesini de la miros, ca tb sa astepti pana la pranz sa mananci. Deh, detalii, daca vrei, poti. Trebuie sa ma ambitionez si sa ma apuc. Cred ca de maine!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput