incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 4

Roxana28 spune:
Doamnelor, cum stati cu slabitul? Eu am pierdut 2,5 kg si mai am inca de slabit doar 14 kg .

mgabi spune:
Buna.
Dragi doamne doritoare sa deveniti Slabute eu am scapat de 10 Kg in 2 luni, astfel:
- mancat cereale cu lactate (de orice fel) in orice cantitate si de orice fel la orice ora. Suna bine nu!
- in loc de paine, mamaliga cu orice fel de branzeturi
- paine integrala preparata in casa (80% tarate de grau, restul faina alba, seminte de orice fel, cat mai diversificat) cu lactate sau peste;
- paste integrale
- apa si daca puteti si ceai antiadipos la 2-3 zile
- fara altfel de dulciuri (si cerealele sunt dulci dar contin multe fibre)
- fara carne (exceptional 1 data pe saptamana asa simbolic)
- se pot consuma seminte de floare soarelui, dovleac;
- dovleac copt
Veti spune ca este prea restrictiv, dar proteinele vin din lactate si branzeturi, si din cereale. Nu ma simt obosita, slabita deloc. Nu-mi este foame, deoarece nu am ore fixe de masa.
Nu este o dieta indicata de cineva, dar cu multi ani in urma am inceput sa consum ceva mai multe cereale in favoarea altor mancaruri si am observat ca slabesc si am continuat. Am reusit in acest fel sa slabesc in 6 luni 17 kg (dupa care a venit bb 2 si m-am facut iar maaare).
Cerealele fac minuni. Eu in general sunt un fan cereale asa ca nu mi se pare greu. Efectele se vad si la nivelul tenului.
Va doresc sarbatori fericite si spor la treaba

Laura25 spune:
Eu nu mai zic nimic, ca ar trebui sa umplu lista, pe randul meu, de porci si grasane. Nu m-am mai tinut nici de diete, nici de miscare ...doar de mancat aiurea si aiureli. No, o sa fie "new year resolution" sa dau jos kilele care ma supara. Asta e acum ...
roxana, felicitari pt kilogramele date jos, spor mai departe!
mgabi, bune ideile tale. Chiar suna bine. Poti detalia ce fel de cereale mananci? din comert? o marca anume?
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

mgabi spune:
Laura25 ideale sunt cerealele tip Musli ce contin si ceva fructe uscate, sau cele simple flugi de grau, fulgi de ovaz, orez (in care poti adauga diverse seminte, alune, stafide, fructe uscate) dar mai sunt si cele marca Nestle. Este bine sa ai mai multe sortimente si sa le variezi pe parcursul zolei pentru a evita monotonia si gustul.

Laura25 spune:
mgabi, multumesc pt raspuns. Credeam ca iei din alea de la magazinele naturiste si le combini tu. Daca e sa iau din supermarket ce e pe raft, atunci e ok, ma descurc . Mie imi plac musli de la DrOtker, ale cu fructe multe si fara zahar. si combinate cu iaurt merg la orice ora. S-ar pute sa ma bag la asa o dieta, ar fi ok si pt mine.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

mgabi spune:
Laura25 eu astazi pap la job un iart cu fulgi de grau si ceva seminte de flarea soarelui ( am si rezerva de batoane de cereale, cred ca am omis de astea sa-ti spun -clasice nu din cele cu L-carnitina - se spune ca fac rau), iar acasa voi papa mamaliguta cu branza de burduf
si ceva smantana
Eu in caz de necesitate mananc si pufuleti simpli (tot mamaliga este)
Mai completez cu cafea cu lapte fara zahar sau eventual indulcitor

dulcetica spune:
Bravo Roxana!
Eu am 58 kg ,deci nu am dat decit 0.5kg jos.
Mgabi 10 in 2 luni ne-ar aranja pe toate.Dupa ce-ai reusit performanta asta cum arata pielea?Eu am niste cute peste operatia de cezariana si ma gindesc sa nu fac niste falduri ,dupa.
Stiam ca e bine cu cereale ,dar daca va uitati pe niste fructe uscate cite calorii au ,pare incredibil ca aceasta combinatie e buna pentru slabit.Totusi sint convinsa ca ce e prea restrictiv si monoton nu poate fi tinut.
Acum te mentii?Ce maninci in continuare?
Eu incet,incet ,sper ca voi da inapoi.

mgabi spune:
dulcetica niciun regim nu este usor, numai gandul ca nu ai voie ceva te dezamageste. Daca de fel esti o persoana gurmanda si supraponderala nicio scadere in greutate nu va dura o viata. Mai mult daca pe fond de stres dai iama in mancare (cum fac eu) atunci dezastrul este si mai mare. Acum 10 ani dupa ce am nascut primul copil am slabit 25 kg intr-un 1,5 ani cu diverse regimuri (nu cu cereale) si dupa 4 ani de la 57 kg am ajuns la 63 kg), apoi a urmat a doua sarcina am muuult si iar m-am umflatit.
De piele ce sa-ti spun daca inainte acolo era ceva grasime si acum numai este nu-i prea grozav (eu am doua operatii cezariene)dar nici inestetic.
Cum voi manca in continuare? Sa-ti explic eu hotarat sa iau aceasta masura deoarece sufar de arsuri ingrozitoare la stomac. Mancam mult si mai ales seara si tot timpul ciuguleam ceva. Acum stomacul s-a micsorat si numai simt nevoia sa mai manca dupa ora 19 si numai am arsuri Acum de sarbatori voi manca eu ceva mai normal dar nu voi abuza si nu voi renunta totusi la cereale mai ales seara si sper sa ma mentin pentru ca de la nul sa continui pentru ca mai am de dat inca 10 kg jos si apoi mai vedem