incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 30
Musette79 spune:
Mai dati exemple de meniuri, ce mancati voi, sa ma inspir. Pot orez cu legume, cartofi cu salata etc, nu?
Iar la animale carne, branza, iaurt, oua?
Sincer cred ca si daca tineati 2+2 sau 1+1 tot la fel slabeati, asa in a 3-a zi de proteine ai da orice sa mananci o rosie, ceva De scarba slabesti, ca nu-ti mai trebe nimica [:d]
Voi de cat timp tineti?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame In alta ordine de idei, dulcetica, pentru a nu fi cele mai losere fara vointa de pe planeta, hai sa ne stabilim targetul la -1 kg pana pe 23, ca e rezonabil si aproape realizabil, ce zici? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Scuze, nu m-am putut abtine sa nu rad. Esti de coma! Ma aliez propunerii si incerc sa raportez macar 59, daca nu <59 pe 23. (am zis 'incerc')
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Musette, s-a inceput cu o dieta pe are o tineau mai multe fete, apoi a ajuns un amalgam de metode, fiecare dupa inspiratie. In fond, incercam sa slabim si sa ne 'suportam' una pe cealalta. Cam asta e idee.
Iar la disociat, cred ca pe langa faza cu organismul care proceseaza intr-un anume fel cand mananca doar proteine animale sau doar vegetale, mai e si scarba de care ziceai tu. Daca fructe si legume ai de unde alege si combina, cand ajungi sa bagi 3 zile numai carne cu branza si iaurt ... iti vine sa o iei pe campii. Asta te face sa mananci mai putin decat daca ai avea o salatica langa carnea gratar.
In zilele de vegetale poti manca orice combinatie de legume si fructe (ca atunci cand se tine post de ex. ), fara paine, fainoase, f. putin ulei. In zilele de proteine poti manca iaurt, branza, lapte, oua (ochiuri cu cascaval de ex.), carne fiarta/la cuptor/gratar.
Daca reusesti sa te abtii total si la dulciuri (de orice fel) si alcool (a se intelege un pahar de bere sau de vin, nu presupune nimeni ca nu ne putem abtine de la litru' de palinca ), rezultatele se vad destul de repede.
spor!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Musette79 spune:
Laura, mersi mult de lamuriri . Mi-ai facut pofta cu ochiurile tale cu cascaval (is moarta dupa papara, ochiuri, paine cu ou)
Cand erati la inceput, la cap 1, m-am inscris si eu (aveam 66 kg si imi doream 58). Dar neavand un program cat de cat mancam haotic si nu am slabit.
Acum am 63-64 si as vrea sa ma scoateti de la naftalina (am un fulg de nea) si sa ma urnesc si eu. De la alcool ma abtin, ca nu beau deloc, beau apa plata si ceaiuri, in schimb dulciurile is problema (fornetti, turta dulce etc)
O sa ma apuc de luni, sa vad cum ma simt, ca bine inca nu-s.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg