incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
Iulix, in prima postare de la subiect, aia cu lista, este si un link catre o dieta. Ne-a dat-o Ana Maria si e scrisa de un nutritionist.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Carmon spune:
Of, fetelor, mi-e si rusine sa scriu...
Am ajuns inapoi la 65 kg (azi dimineata)! Ceva e gresit in programul meu, si nu stiu ce sa fac. Ideea e ca dupa o ora de sala ma apuca o foame de numai, si de-o saptamana la 10 noaptea dau iama in frigider
Cred ca ori ma las de sala, ori incerc sa ma duc dimineata, desi asta ar insemna sa ma trezesc pe la 6...
Dulcetica, felicitari!! Ca si Laura, sunt curioasa cum ai dat jos atata? Dieta Dalma sau vreuna a ta, mai personalizata?
dulcetica spune:
Am o criza de pancreas sau nu stiu ce naiba o fi si nu pot minca nimic.Asta-i explicatia!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Am o criza de pancreas sau nu stiu ce naiba o fi si nu pot minca nimic.Asta-i explicatia! dulcetica |
Off, sanatate multa! Pai nu e bine asa! La medic ai fost? Sa te faci repede bine.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Roxana28 spune:
Imi doresc sa slabesc, dar nu prea pot, nu stiu de ce . Mi-ati putea spune, va rog ce cura de slabire urmati? Eu doresc sa slabesc 15 kilograme cel putin. Am 60 de kg la 1.60 inaltime si sunt chiar deprimata din cauza asta. Eu doresc sa ajung la 44 de kg. M-ati putea ajuta cu un sfat, va rog?
dulcetica spune:
58.5kg.Bun si atit!
Buna roxana si spor la slabit.
Vezi ca e o dieta la inceput ,data de un nutristionist.Eu n-am tinut-o ,dar la fete a dat randament.
eu am tinut asta:
Aceasta cura de 7 zile consta in 6 mese pe zi, din 3 in 3 ore, intre orele 7-22. Mesele inseamna cite un singur aliment, iar ordinea lor se pastreaza pe toata durata curei:
• cafea amara
• un ou fiert tare
• 100 g carne fiarta de vita, pui sau curcan
• un mar
• 100 g brinza de vaci
• un ceai neindulcit sau un suc de rosii
Ai grija, insa! Noi iti recomandam sa nu urmezi acest regim mai mult de 7 zile, fara sa consulti un doctor in prealabil.
E buna insa n-o poti tine pe termen lug ,adica o saptamina.
Apoi disociat 3 zile fiecare sau pe zile: carne ,lactate , legume si fructe.
Si asta e eficienta.
Cel mai usor de tinut e disociat pe mese ,insa la ora 18 ultima masa.
Hai tine si tu ceva ca sa ma stimulezi.Eu acum sint cam cit tine,doar cu 0.5kg in plus,adica 1,58m si 58,5 kg.
Cel mai importyant :fara dulciuri ,sucuri .
Roxana28 spune:
Multumesc mult pentru raspuns. Asa ma ambitionez si eu mai mult sa slabesc. Nu e chiar asa simplu. Am sa incerc sa tin dieta aceasta. As mai avea o intrebare. Eu am mai slabit si m-am ingrasat succesiv in timp si acum am constatat ca s-au format niste cute de piele albe pe coapse si imi vine sa plang cand vad ce aspect oribil au. Stiti cumva vreun remediu pentru disparitia lor, crema, tratament? dar nu operatie. Multumesc anticipat.
dulcetica spune:
Dupa cum le descrii banui ca-s vergeturi si nu exista inca remediu pentru asa ceva.Cel mai bine e sa slabesti si sa te mentii.
Iti pui ciorapi si nu se mai vede nimic.