incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 28
Yvon spune:
Laura, hai ca ma faci sa ma simt prost !
Eu am zis ca ma inscriu alaturi de voi ca de una singura ma las repede, ma gandesc ca asa oi fi mai responsabila daca am facut public- trebuie sa ma tin de treaba.
Am luat si nitel crom ca sa-mi alin pofta de dulce, dar se pare ca e de la mansarda aceasta pofta nu ca imi cere organismul.
In rest, la mancare nu mananc orice, mananc destul de sanatos, carne doar pui si peste si foarte rar, maxim de doua ori pe saptamana.
pe langa ca mananc multe dulciuri imi mai lipseste si sportul din program, asa ca nu e chiar usor de dat jos...
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
Laura25 spune:
Nu vreau sa fac pe nimeni sa se simta prost! Imi cer scuze pt exprimarea sincera a propriilor sentimente vis-a-vis de propria persoana
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Nu vreau sa fac pe nimeni sa se simta prost! Imi cer scuze pt exprimarea sincera a propriilor sentimente vis-a-vis de propria persoana Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Pai eu am 1.58m si azi dimineata aveam 59 kg.Concluzia stau mai rau ca tine raportind kg la inaltime.
Arianna_M spune:
Hello....
eu am rezistat eroic azi si ieri fara dulciuri si fara cola.....am baut si cate 2,5 l apa....deci merg spre bine
Dulce m-am uitat la hotel ,f frumos......noi am gasit altceva...am rezervat si biletele din 27 iulie - 5 august...asa k iti povestesc cum sta treaba.
Viitoare
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
Yvon spune:
In fiecare dimineata beau o cana mare de apa calduta cu zeama de la o lamaie si incerc sa evit dulciurile
luni a fost prima zi si m-am scapat la o bucata buna de cozonac, insa ieri am fost tare cuminte sper sa reusesc sa ating greutatea dorita.
Ma cantaresc abia luni, sper sa fie rezultate.
Laura25 spune:
Eu ma bucur si imi frac mainile a satisfactie ca nu am adictia asta la dulciuri. Nu mi-e pofta, nu mananc, nu am nici o treaba.
Dar eu am alt 'pitic': semintele negre fara sare si pofta de pizza de fiecare data cand mananca cineva pe langa mine. La altele ma abtin, dar daca isi comanda ai mei acasa pizza sau iesim in oras ... ala sunt! Si nici nu ma opresc dupa o felie mancata de pofta...
Bazar umanitar DC
dulcetica spune:
Ieri am fost la restaurant si ziua a fost dramatic compromisa ,dar azi sper sa compensez.
Yvon spune:
Stai linistita Laura, ca daca se mananca in jurul meu pizza si mie mi se face pofta si cu atat mai tare daca sti ca ti-e interzis ca esti la dieta.
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
|
Laura25 spune:
La mine arata 59.5kg. Deci mai am 0.5 kg sa scap de ce am pus de Pasti. Daca ajung la 58kg pe 23, dau de baut (ceai de slabit si apa plata cu lamaie, ce credeati!?)
Bazar umanitar DC