incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 25
dulcetica spune:
azi 58 ,miine 57.Ieri dupa amiaza aveam 57.5 ,dar i-am tras tare si azi era prapad.Pina la paste vreau sa am 56 si ma concentrez la asta.
Laura25 spune:
Bafta, dulcetica!
Eu m-am blocat intre 59 si 60. Am 2 saptamani aproape de cand oscilez la greutatea asta. Nu stiu cum sa fac sa scad. Cred ca ar trebui sa ma apuc de sport mai serios. Off
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Eu m-am urcat acum cateva zile la 57,7 de am vazut negru in fata ochilor... azi dimineata avea 57,5, deci e spre bine. Stiu si unde am gresit. Tura trecuta de proteine am mancat destul de multa carne de porc si doua zile la rand, nu stiu ce am avut de am baut cate un pahar de vin rosu si organismul meu a luat-o razna... de la un biet pahar de vin si un pic de carne de porc. Ar trebui sa mananc doar slabaturi gen pui sau peste dar de astea mi s-a cam acrit. Vine Pastele si parca vad ca nu ma pot abtine de la prea multe. Asa ca ma pregatesc sufleteste. Da' macar asta e ultimul hop pana la vara. Dupa aceea, daca voi mai avea abateri vor fe nesemnificative.
dulcetica spune:
Elinia 200g mie nu mi se par foarte importante.Sint oscilatii prea mici.Tu stii cit sint de relevante.Chiar un 0.5-1kg e ceva care reflecta ca ai mincat o zi prea mult sau ai ceva apa retinuta.Deja de la 1 kg ma apasa pe suflet.Saptamina trecuta as fi avut sanse sa dau mukt jos ,dar seara ma apuca foamea rau de tot si mai ales le amestecam aiurea.In ultimele 2 zile am mincat si o ciocolata.E clar ca nu am cum sa dau jos,dar speram macar sa nu iau.Ieri am fost prin mall,carrefour ,de asta se vede asa rau.Am umplut sacose de bunatati si am inceput degustarea.Problema e ca aparent n-a fost cine stie ce ,dar combinatiile au fost dezastruoase.De paste plecam la Poiana Brasov si m-am decis sa comand numai salate.Din pacate trebuie sa comand ceva pentru Rares,el nu va minca si atunci o sa ma sacrific eu ,ca nu-mi vine sa dau banii si sa las farfuria plina.Adorm cu capul pe birou...sint foarte obosita.Sport n-am facut ,decit 3 ore cumparaturi si in rest n-am mai dormit de miercuriea trecuta ca lumea,ca l-am tot pazit pe Rares ,ca a fost bolnav.Poate azi.
ellinia spune:
Naspa, asa patesc si eu cu Stefan cand mergem undeva... sa nu mai zic ca el vrea de toate si mananca foarte putin din fiecare, asa ca ne "sacrificam" care cum putem . Si eu am mancat ciocolata neagra cu 85% cacao, de vreo doua ori cate doua patratele. Dar nu e rau, sa stii, dimpotriva, e bine. Doar ca mie mi-e greu tare in zilele de proteine, fara nicio fibra nimic, parca imi cade greu la stomac tot ce mananc...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
dulcetica spune:
57.5 kg ,dar lucrez la asta.Macar sa ma mentin cu ocazia pastelui. Mincatul la restaurant ma omoara.
ellinia spune:
Of, eu am inceput azi zilele de proteine. Nu prea imi place ca ma prind astea inaintea Pastelui, dar asta este, vad eu cum ma descurc. Va doresc succes de pe acum... sa nu puneti mult pe voi de sarbatori!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
anamariame spune:
In sfarsit o veste buna si la mine.60.2 azi dimineata, dupa ce saptamana trecuta ma speriase cantarul cu un 62.2Eu saptamana asta tin doar zilele de vegetale, ca as vrea sa postesc.Sa vedem, vorba voastra, cum trec de sarbatori.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Madi25 spune:
Buna seara! Incerc de ceva vreme sa slabesc si e tare greu! Am 56 de kilograme la 1.60m. Simt ca mor de ciuda pentru ca vine vara si nu ma mai incap hainele. Cum sa am si eu mai multa vointa? mai mult spor la slabit? Eu vreau ca in 6 saptamana sa ajung la 48 de kilograme. Asta inseamna sa slabesc 1.5 kilograme pe saptamana. Eu slabesc foarte incet si greu. :((((
dulcetica spune:
Madi, hai pina trece pastele sa ne concentram sa nu se puna.Adica pina de paste sa incerc sa dam ceva jos,ca sa se compenseze cu mesele inevitabile,iar dupa paste macar 1 kg pe saptamina ,ca sa nu se puna la loc.
Deocamdata am tot 57.5 kg,ceea ce ar insemna ca ma descurc doar la mentinere.