incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am tinut si eu 2 zile si am dat 1.5kg.Din pacate azi le-am combinat.De la ora asta inchei sesiunea de mincat si poate nu pun la loc nimic.Rares are febra si am coborit sa-i iau covrigi calzi si o gogoasa si n-am putut sa ma abtin si am mincat un covrig.Daca tot s-a produs paguba am mincat piine bagheta cu pate de rata cu vin.
E tare asta cu "o clipa pe limba o viata pe fund " ,dar eu parca nu pricep ceva atit de evident.
Ma domina mincatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si pe mine m-a amuzat chestia asta cu "o clipa pe limba, o viata pe fund", incerc sa-mi aduc aminte ori de cate ori pot.
Pai, mergi in continuare!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Heelp.Cantarul mi-a aratat dimineata cu un kg in plus Ieri am mancat asa: 2 portocale,2 kiwi, un mar si seara o portie de ghiveci de legume, cam generoasa portia ce-i drept . L-am gatit asa: in 2 linguri de ulei am calit 1 ceapa, praz si un morcov, am adaugat apa, si apoi am pus 1 canita orez, 1 cartof, 1 cutie mazare. Intrebarea mea e unde am gresit? De ce imi arata un kilogram in plus? Sigur nu sunt retineri de apa, ca simt la talie ca m-a ingrasat, crapa hainele pe mine.Si a doua intrebare: sa mananc si azi ghiveci din ala? Ca tare bun a iesit si mai am.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

anamariame, posibil sa te fi balonat. Stiu ca e greu sa rezisti, dar nu te cocota pe cantar in fiecare zi. Baga niste ceai pt digestie si mananca ghiveciul la pranz, nu seara. Mie nu mi se pare ca ai mancat mult. Ai rabdare. Stiu ca e greu, dar... incearca

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Nu ma simt deloc balonata, dimpotriva. Azi chiar m-am urcat incantata pe cantar, ma gandeam ca o sa imi dea o veste buna. Ok, perseverez.Deocamdata nu am mancat nimic, am vrut sa vad ce imi ziceti voi.Acu tb sa plec, o sa vin acasa pe la 5, e ok sa mananc atunci? Si eventual rabd de foame pana maine.Multumesc de raspuns, Laura.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu cred ca nu e bine sa nu mananci nimic. Infometarea nu e o solutie buna. Iti privezi organismul de resurse , el te tine minte si cand mananci, inmagazineaza tot. Mai bine inaine de a pleca, mananca macar 5 linguri de tocanitza. Si mai baga pe la 2-3 un mar ceva. Putin si des. Asa e cel mai bine.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Si eu zic ca si Laura, nu-i bine sa te infometezi. Eu mananc mult mai mult ca tine si tot am slabit. Eu sunt mai mancacioasa, asa, de felul meu . In zilele de legume/fructe eu ma simt balonata, iar in cele de proteine mai grea. Beau ceai care ma ajuta la digestie, la zilele de proteine chiar e mai greu fara fibre. Dar da rezultate. Eu ma simt mult mai bine, se simte si la haine, chiar daca am doar 1 kg slabit pana acum. Azi e a doua zi de proteine si deja m-am saturat de carne, beau mult lapte si iaurt, mai bag o felie de cascaval pentru diversitate. Ultima e cea mai grea, sa nu vad carne in fata ochilor!

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Ma credeti ca nu ma infometez cu intentie?Pur si simplu uneori nu apuc sa mananc, sunt cam stresata in ultima vreme si mesele au picat chiar pe ultimul loc. Am iesit in oras la pranz si am mancat o portie de orez cu sofran si o salata de rosii.Cafea putem bea, nu? Eu pun totusi cam o lingurita de zahar la o cana mare de cafea. E ok?Diseara desi suntem invitati la masa de peste, voi manca doar legume la cuptor sau o salata, vad eu. O sa incerc sa nu ma mai cantaresc pana saptamana viitoare, sper sa rezist.Mult succes la slabit!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Poti sa bei cafea, dar evita zaharul alb. Pune zahar brun sau indulcitor.

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia
Poti sa bei cafea, dar evita zaharul alb. Pune zahar brun sau indulcitor.Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)Pozele_meleBazarGeneral
Brun am pus Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput