incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dulcetica, daca esti gravidutza, sa fie intr-un ceas bun! Sau mai bine iti spun sa fie asa cum iti doresti tu! Asa am patit si eu cu prajiturelele de la ziua lui Stefan, de le-am mancat eu pe toate pana la urma.
Laura, bravo tie! Felicitari! La mine inca nu se vede mare lucru, de abia am incheiat un ciclu de 6 zile. Cele trei zile de proteine au fost foarte grele. Nu am reusit sa termin un piept de pui fiert in trei zile, am baut mai mult lapte, am papat sunca (era afumata da' mi-a fost pofta), peste la gratar, si cam asa am tinut-o. Azi am reinceput cu vegetalele si crantan de zor niste fulgi de porumb fara zahar de ma dor gingiile de acum...
Maine dimineata ma cantaresc, nu simt mai nimic la haine, probabil doar se obisnuieste organismul deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Crezi ca fulgii de porumb sint buni?Intra la carbohidrati nu la vegetale.

Mergi la inceput

Teoretic, da, insa am citit pe site-ul cu dieta ca nu trebuie ocolite cerealele integrale, fara zahar, in zilele de vegetale. Si ii mananc singuri, fara nimic.

Mergi la inceput

Gata nu fac nici un BB,sint numai eu defecta.Revin la slabit.Ce faceti?Cum merge?
Ellinia cit ai mai dat jos?Deci 3 zile legume , fructe si citeva cereale si 3 zile carne si lactate?Cit se da jos teoretic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
dulcetica, lasa ca e data viitoare cu noroc .
Teoretic, cam 1 km la 10 zile, dar se poate si mai mult, daca ai de unde . Eu am ajuns la 59 (de la aproape 63) cam in 2 saptamani jumate (sau 3?? nu mai stiu de cand m=am apucat, dar cer este ca mie mi se potriveste f. bine dieta asta). Doamna de la care am 'furat' ideea ar fi slabit 40-45 kg intr-un an.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Buna!
, lasa ca e data viitoare cu noroc .
Teoretic, cam 1 km la 10 zile, dar se poate si mai mult, daca ai de unde . Eu am ajuns la 59 (de la aproape 63) cam in 2 saptamani jumate (sau 3?? nu mai stiu de cand m=am apucat, dar cer este ca mie mi se potriveste f. bine dieta asta). Doamna de la care am 'furat' ideea ar fi slabit 40-45 kg intr-un an.

Bazar umanitar DC

Ai vreun link sa vad concret cind , ce maninci,cum le combini?

Mergi la inceput

Azi maninc numai iaurt si fac o ora sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

dulcetica, uite link de unde m-am inspirat eu:
http://www.irinareisler.ro/2009/08/21/regimul-disociat-3-zile-vegetale-3-zile-proteine-animale/comment-page-4/

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Neatza! Si eu sunt super incantata! M-am cantarit dimineata si aveam 57,3 (daca ma aplecam un pic in fata imi arata si 57,2 ). Nu am mai avut greutatea asta cred ca nici asta-vara. Si ma simt super bine! Tot cu disociatul asta, Laura mii de !

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

(daca ma aplecam un pic in fata imi arata si 57,2 ).

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Daca ma aplec in orice directie am tot 59.M-am ingrasat 2 kg.
Laura merci de link.Dar aia a slabit si iar s-a ingrasat.

Mergi la inceput