incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 21
ellinia spune:
Azi am mancat doua portocale dimineata, la serviciu am mancat niste alune crude si iarasi o portocala. Ma incearca o senzatie de foame dar incerc sa o ignor. Diseara am sa manac o salata de pastai galbene cu usturoi si ceva fructe daca imi este foame tare. Sa vad ce combinatii pot face zilele urmatoare ca intru la proteine.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Azi am mancat doua portocale dimineata, la serviciu am mancat niste alune crude si iarasi o portocala. Ma incearca o senzatie de foame dar incerc sa o ignor. Diseara am sa manac o salata de pastai galbene cu usturoi si ceva fructe daca imi este foame tare. Sa vad ce combinatii pot face zilele urmatoare ca intru la proteine. |
Eu am constatat ca varza iti umple burta, da senzatie de satietate si are f, putine calorii. Varza cruda ca salata, dar mai ales supa de varza.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Am sa fac supa de varza la urmatoarea tura de vegetale. Trei zile nu am sa pot manca nimic lichid, nu am cum sa fac supa sau ciorba doar din carne.
dulcetica spune:
Poti sa faci un rasol ,dar asta ar insemna sa-l maninci cu usturoi sau hrean.E voie?
Azi e ziua lui Rares.Facem 6 ani si avem megapetrecere,33 de persoane.Clar ca maninc,asa ca-s o cauza pierduta.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui dulcetica Poti sa faci un rasol ,dar asta ar insemna sa-l maninci cu usturoi sau hrean.E voie? Azi e ziua lui Rares.Facem 6 ani si avem megapetrecere,33 de persoane.Clar ca maninc,asa ca-s o cauza pierduta. dulcetica |
La multi, multi ani fericit! Sa creasca mare norocos si sanatos,iar voi sa va bucurati de el in fiecare zi!
Nu are voie nici usturoi nici hrean, nici mustar... nimic vegetal in combinatie cu animal.
Bazar umanitar DC
ellinia spune:
LA MULTI ANI! Sa creasca mare, sa fie sanatos si norocos!
Asa-i, azi pap sana si o budinca din branza de vaci cu oua siindulcitor la serviciu, iar pentru acasa am niste peste pe acre-l fac la gratar si un piept de pui pe care am sa-l fierb. Plus lapte, telemea, trei zile asa am sa fac, sper sa nu-mi fie prea greu. Plus ceai de slabit ca mi-e firca cu atatea proteine!
Sa aveti un wk placut si fara prea multe abateri!
dulcetica spune:
Belea! Am impresia ca sint insarcinata.Rares a ales si numele:Cleopatra.Crede ca s-ar potrivi.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui dulcetica Belea! Am impresia ca sint insarcinata.Rares a ales si numele:Cleopatra.Crede ca s-ar potrivi. dulcetica |
Ai motive? (adica stii tu ca e posibil?). Orice ar fi, sanatoasa sa fii si sa ne dai imediat de veste!
Eu sambata dimineata am reusit sa cobor cantarul sub 60kg Mamaaa, nu=mi venea a crede, am vrut sa fac poza la cantar. Dar azi nu ma mai cantaresc, ca plang tare. Sambata am fost la gratar pe zapada, am mancat carne si branza, ca la carte, dar am stropit si cu niste visinata si un pic de vin, ca era un friiigggg la un moment dat ... trebuia un combustibil. Iar duminica nush cine si-a bagat coada, ca m-a apucat bucatareala cu drag si spor, asa ca ma facut niste strudele cu mere si altele cu branza. Ieri era zi de vegetale, deci am bagat doar strudel cu mere, dar am bagat .
Bazar umanitar DC
dulcetica spune:
Am mincat ca a fost ziua lui Rares ,dar nu de acolo mi se trage ci din faptul ca am comandat prea multe dulciuri si nu era sa le las la restaurant...le-am luat acasa.Si de atunci ciugulesc.De mincat abia maninc,dulciurile ma omoara.