incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sa aveti o seara pe cinste
Eu am refuzat sa merg maine la tara unu pt ca vin la servici si doi pt ca deja imi faceam planuiri de mancat slaninuta prajita la foc cu paine si ceapa verde - de dimineata pana seara, evident
Asa ca am zis stop si stam sa rumegam verdeturi
Maine e si ziua de gatit pt acasa ... ioi ce greu e asta

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Buna dimineataaa, trezireaaa, unii muncesc deja demuuult ba chiar pe stomacul gol ca inca nu m-am decis care din cele doo mere sa-l incep
Aseara nici supa n-am apucat sa mananc, doar cateva masline ca au venit o mamica cu fie`sa la noi asa ca seara a trecut cu bine
Azi cred ca ma surprind cu un compot de mere cu zaharina si varza acra calita in apa sa mai schimb meniurile.

Voi ce faceti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,
Eu merg la petreceri si nu pot dormi,dupa.Mi se pare ca nu maninci nici 500 calorii ceea ce e rau tare.Vezi ca a pus Deus la un subiect cu caloriile cit inseamna 1000 calorii ,sub care nu e indicat sa cobori,deoarece se obisnuieste organismul si tinde sa stocheze ca simte ca e criza.
Eu as vrea sa maninc 1000 de calorii ,sa fac sport sa scad cu 500 si intr-o luna sa dau jos 10kg fara sa simt,numai ca atunci cind ajung la greutatea dorita ma trezesc si iar nu mai pot adormi.Ma omoara insomniile.
Ieri am fost sa ne batem cu zapada si am avut intentia sa mergem pe jos cu saniuta,insa pina la masina mi-a ttecut,afara fiind relativ rece.Zapada era foarte afinata si nu mergea de sanie.Facuse minunatul niste falcute molcute rosii,o nebunie.Deci am avut intentia sa fac miscare;sa se consemneze.Am mincat tare usor ieri,deci m-am pastrat in limitele bunului simt.
Dimineata iaurt si o cafea.
La prinz vreo 5 fursecuri si-o cafea plus 3 bucati de somon,ecxact in ordinea asta.
Seara o salata ,un piept de pui la gratar plus inca o cafea.Prajitura n-o adusese cind am plecat si am adormit gindindu-ma ce ar fi putut fi.M-ar fi uns la suflet o inghetata, desi afara era groaznic de frig.Astazi as mai iesi putin la aer,doar sa nu-l mai las pe Rares la playstation.
Aparent vom avea acelasi menu,cu mentiunea ca lor le fac si chiftele ,din care eu nu maninc si traiesc cu speranta ca somonul sa nu-l mai frig atit de tare,umblind aiurea prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani doamnelor !!!!

Viitoare

Mergi la inceput

dragi doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, dragi doamne si domnisoare! Sa va simtiti mereu frumoase si speciale, asa cum sunteti in realitate.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani si din partea mea!

Am cam tras chiulul zilele astea, am fost plecata si mai mult carbohidrati rai am papat, gen pizza, orez si bere. Asa ca azi am mancat doua ore fierte tari si un sfintisor la serviciu. Sfintisorul sigur nu era dietetic dar mi-a fost pofta...
Am si eu vreo doua mere la mine, diseara sa vad ce apuc sa fac.
Laura, daca am inteles eu bine, tu acum tii un regim disociat, trei zile legume si fructe fara adaos de ceva proteine si trei zile in care mananci doar proteine preparate sub orice forma sau doar fierte sau pe gratar? Cu ulei poti sa le combini?
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi fortez cumva organismul, sa schimb ceva, altfel ma chinui eu mult si bine. M-ar tenta disociatul asta, dar nu stiu cum as rezista eu trei zile numai cu fructe si legume, ce as putea manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, da, cam asa ceva ar fi regimul asta. Mie nu mi-e greu sa tin zilele de fructe/legume, dar aseara aproape plangeam de pofta langa un mar. Cred ca ideea (pe langa neamestecatul legumelor cu proteinele animale) e ca nu poti manaca multa carne asa, seaca, goala si mananci putin. Ulei, sare poti folosi in oricare din zile, dar cu moderatie uleiul (adica preferat gratarele in locul fripturilor si saltele cu un dressing mai lung, nu mult ulei.
Interzis alcoolul si dulciurile. (vineri am baut un coctail, sambata am mancat 2 clatite cu finetti si am baut un pahar de vin, duminica am mancat niste popcorn. Sa mai zic!?!? In we sunt dezastru )

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pai as incerca si eu, de maine, cu fructele si legumele. As manca dimineata o banana, iar la serviciu sa vad ce pot lua. Ma mai gandesc .
Si eu am o treaba cu wk-end-ul. Parca-mi sopteste cineva la ureche ca nu conteaza o gurita , de parca m-as opri acolo...

Mergi la inceput