incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 18

szivarvany spune:
Laura, ce fel de ceai bei ?
Bei cu zaharina ?
Eu mai am un mar la mine astept ora 5 sa-l pot hali
Incerc din rasputeri sa mentin distanta de 2 ore intre gustari ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela

Laura25 spune:
Ceai antiadipos , din ala in cutie verde, cu chinezul gras taiat cu un X si o tanti subtirica langa. scrie ceva cu litere chinezesti. O fi din ala retras de pe piata pt nush ce radiatii . Ma rog, la mine are efect laxativ si asta e ceea ce urmaresc. Il beau fara nimic, asa cum e el (dar trebuie sa fie cald ca sa mearga pe gat). Dar eu in general nu indulcesc nici un fel de ceai. In cafea imi pun un pic de miere (tot in speranta imbunatatirii digestiei).
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

szivarvany spune:
Ioi, d`ala nu pot bea decat o cana seara , acasa
In rest beau plicuri ce-mi pica la indemana ceai sa fie si dulceag
Sela

dulcetica spune:
Eu nu pot bea ceaiuri,imi dau senzatia ca-s bolnava.Ce-i mai rau e ca nici alte lichide nu prea simt nevoia sa beau.
Cind am ajuns acasa m-am cintarit , aveam 58.5 kg si deodata a indicat 53.5kg.Am avut o emotie puternica...erau slabite bateriile.

Laura25 spune:
Scoateti biciul! Ammancat 2 eclere aseara
. Sotul meu e de vina, eu nu am vrut (
). Le-a adus si mi le-a pus in mijlocul mesei. Ce era sa fac?!
. Dar l-am urechit si i-am zis sa nu il mai prind cu asa ceva acasa
. De azi incep 3 zile de produse animaliere. O sa fie cam ciudat sa mananc carne sau oua cu sare si atat ... Sper sa rezist, daca nu ma intorc la vegetale exclusiv, ca alea le diger mai bine.
Bazar umanitar DC

szivarvany spune:
cred ca ai fost tare happy
nici eu nu m-as putea abtine.
Eu am mancat 3 boluri de ciorba, apoi am facut pipi toata seara cred ca zeama aia plus varza m-au pus pe drumuri.
Contra constipatie eu folosesc - la nevoie - zeama de lamaie dimineata pe stomacul gol. La mine asta are efect imediat.
Laura, ce bine suna carnita aiaaa ... pui/vita fiarta, peste pe gratar numai bunataturi. Tin pumnii sa rezisti eroic !
Eu am papat un grapefruit. Ar trebui sa-mi dau un sut in dos sa mi umplu canile cu apa dar nu mi se face deloc.
Mai am cu mine 3 mere si o portocala. Diseara: ciorba
Nu stiu cum va fi in weekend ...
Sela

victoriamaria spune:
Buna dimineata,
VA citesc de ceva vreme, dar acum ma gandesc ca trebuie sa scriu.
Am slabit in 3 luni 16kg, si mai am de slabit vreo 25kg.
Mentionez ca merg la nutritionist ( si nu la unul foarte scump, e doar 50lei consultatia si se face o consultatie pe luna) , pe langa asta fac masaj anticelulitic si putina miscare zilnic.
Si precizez ca regimul indicat de nutritionist este unul foarte lejer si usor de tinut.
Pentru cei din Oradea pot sa va dau nr.tel nutritionist pe mail sa nu se considere reclama.
Succes!

szivarvany spune:
Eu sunt din Oradea
Nu ma supar pt nr de telefon
Sela

Laura25 spune:
Raportez acum, ca diseara cred ca ma scoate al meu in oras (de 8 martie, in avans, ca azi e 'seara bunicii' cand soacra mea se bucura din plin de nepoti pana maine pe la pranz ). Am mancat dimineata o bucatica de cascaval afumat , o cafea (ok, vreo 3), cam 1l de apa (pana la pranz). La pranz 2 bucati de ficat de vita la gratar (cu sare si piper pe ele, au iesit comestibile) plus o cana de ceai (din ala cah). O sa mai bag probabil o cafea si niste apa. Diseara probabil ma infrupt cu un piept de pui la gratar, fara salata si garnitura. Dar, probabil ca nu o sa ma abtin de la un pahar de vin. Oricum, azi fac sport
Bazar umanitar DC