incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Tot eu ... . Aveam dimineata 57,9. In ultima vreme merge greu, doar 100 grame ....1,400 grame in 3 saptamani e muuuuuult prea putin dar ce sa fac, ii dau in continuare.
As incerca ceva mai cu masa programata dar stiu ca nu as reusi sa o duc la capat, asa ca merg in continuare asa. Oricum, ma simt mult mai bine decat acum 3 saptamani, asta e clar.
Voi cum stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am 57 kg,dar pe haine par sa fi slabit.Foarte ciudat!Ma straduisc,din pacate fara rezultate spectaculoase.Saptamina viitoare voi avea sigur 56kg.Pina acum am mincat in grafic,dar fara sport.Nu stiu de ce dorm atit de rau noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu am fost destul de cuminte cu mancatul, hainele parca ziceau ca am dat jos ceva, cand colo azi dimineata cu 200 grame in plus....

Perseverez, ce naiba sa fac...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza! Ce mai faceti? Cum mai stati cu slabitul? Eu trec printr-o perioada mai naspa, tot imi vine sa ma sui pe cantar! Cred ca retin apa, nu stiu ce am, ma simt umflata. Sper sa-mi revin zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

e tot ce pot spune, ellinia

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mai, mai, nu vreti sa va faceti mila si sa-mi stergeti porcusorul din lista Eram si eu fericita c-a scazut nenorocitul de cantar sub 60, imi arata saptamana trecuta chiar 59.5. Nu va mai spun ca intre timp am cam exagerat si nu am mai indraznit nici sa ma apropii de cantar Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Apai daca tot mai sunt pe lista sa zic si eu ceva... M-am mutat in tabara Montignacilor si am ajuns la 52. Nu e ceva spectaculos, dar la haine se vede bine-bine. Si, bineinteles, ulimele kile sunt cele mai grele.

S-aveti spor si sa ne vedem

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Hai ca v-am modificat eu valorile.
Moonvas ai dat jos 5kg.Foarte bun 52 kg la 1.57m.Eu am 57 kg la 1.58.Inaltimea e aproape la fel,doar apetitul si vointa sint diferite.Mai am de dat jos doar 9 kg.Ce-o fi asa greu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

e tot ce pot spune, ellinia

[b][red][url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?

Eu retin ciocolatele,fistic , alune caju si tot ce mai introduc impotriva vointei mele.
Culmea e ca la haine par sa fi dat jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Hai ca v-am modificat eu valorile.
Moonvas ai dat jos 5kg.Foarte bun 52 kg la 1.57m.Eu am 57 kg la 1.58.Inaltimea e aproape la fel,doar apetitul si vointa sint diferite.Mai am de dat jos doar 9 kg.Ce-o fi asa greu?

dulcetica

Dar la cat vrei sa ajungi? Eu imi propusesem 49, cat aveam inainte de sarcina, dar acum imi dau seama ca e nerealist.
A, si la 1 oct. aveam 61 de kile, deci am dat jos... 9 5-6 cu disociat si restul cu Monti, ca sa nu mai zicem ca au fost Sarbatorile. Imi vin hainele, dar am ramas cu ceva burtica (de vergeturi nu mai zic da' alea nu trag la cantar) si aia cred ca numai cu sport iese. Si io-s puturoasa... nu fac sport deloc!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput