Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara
Raspunsuri - Pagina 3
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Zici ca-s dependenta.... de fapt chiar sunt. Buna ziua, ma numesc Ionela si sunt dependenta de net. ( e un inceput?) |
shtephycapos, necapos... va fi un scump de copil perfect sanatos |
da stiu,asa va fi,multumesc frumos.
merg sa fur o ora de somn pana se trezeste iar micutul meu |
somnic dulce si cat mai lung si multumim ca ne tii la curent cu starea Ramonikai.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin
shtephy spune:
citat din mesajul lui PrettyBaby A NASCUT ANDRE_LINA UN BEBE GRAS FRUMOS SI SANATOS DE 3,200 KG !!!!!!!! Diana 31+ |
Multumim de vesti.
Felicitari Andre_lina!!!Sa-ti traiasca baietelul grasun,frumos si sanatos!!!
shtephy spune:
Se pare ca a venit si la mine mos ene,pup pe toate, sper sa puteti dormi toate si burtici si mamici si bebici cat mai mult ,pana spre amiaza.
La multe lunite primului nostru fulgusor,Gabriela !!!Implinesti 3 luni azi ,puiule ,sa cresti mare ,sanatoasa si frumoasa!
O asteptam pe mami sa vina sa stea de vorba cu noi
monis5 spune:
Felicitari Ramonika! Bun venit pe lume Ruxandra!!
Felicitari Laura! Bun venit pe lume Raluca!!
Felicitari Adriana! Sa-ti traiasca puiul DAVID!!
Felicitari Biara! Bun venit pe lume Maya Teodora!!
Felicitari Andre_lina! Sa-ti traiasca puiul!!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
Miany, Shtephy, Simonette, Floricik, Ionela, Lavinia, Strumfy, Dymomo - multumesc .
Sunt senzationala, abia azi am descoperit in picassa un "boton" pe care apesi si vezi toate commenturile la albumele proprii . Si eu care ma gandeam ca mi-au mai revenit mintile acasa dupa nastere... ya, right! Deci pup pe toata lumea, ca acum am vazut ce multe aprecieri avem la pozici
Ancutza si tu esti in echipa cu Laurairina si cu Lavinia... Vazut pozici cu fata frumoasa . Sper sa treaca perioada asta de agitatie noaptea si somn ziua . Pana atunci singura solutie pare sa ne adaptam noi programul dupa ei. Ca in tinerete cand mergeam la disco si veneam la 4 acasa flenduri
Flavours - eu n-am decalotat nimic si nu cred ca o voi face curand. Incerc sa ma mai documentez intre timp...
Mihamora - cred ca te-a 'spart' Domi aseara la faza cu frigul! Cred ca e senzationala perioada asta care incepe de cand invata sa vorbeasca.... La Iulian i-a cazut parul doar de pe jumatate de cap din partea de sus.. cred ca "bros" se numeste stilul in care i-a ramas lui niste par
Ce tare ai fost la faza cu usa de la dulap
Shtephy - si eu sper sa ne intoarcem usor si lin la "stilul" pe care il aveam, dar nu stiu de ce ma indoiesc de asta . Insa ai dreptate, asteptam mai intai impresii proaspete de la Lumi
Simonette - odihna placuta si sa petreci frumos zilele astea cu puii de acasa!
Dianeali - imi pare rau de necazul cu raceala, dar ce e important acuma este ca a trecut la timp. Eu am plecat racita la nascut si, desi in travaliu nu am avut probleme - stiti cum e, organismul nu e in stare sa se ocupe de 2 stresuri in acelasi timp, il rezolva prima oara pe cel acut... - dupa nastere, inafara ca ma luase toata lumea la ochi acolo cum ca as avea vreo gripa , nu am indraznit sa tusesc vreo saptamana (am fost ca in bancul ala vechi cu diareea si cu tusea ) de spaima ca ma dureau toate, in special fundu'... si multa sanatate.
Alexa - bine ai revenit la noi uite in ce zi frumoasa si plina! te imbratisez cu drag
Roxyaly - fazut poze cu Matei frumos
Ionela - ce frumos ai scris tu
Floricik - am pus 14 kile in sarcina, am lasat la maternitate 4, iar in 3 saptamani am ramas cu un plus doar de 4.5-5 kile. Din pacate sunt toate pe talie / fund ca altfel m-ar fi aranjat si pe mine surplusul. Daca ai metabolism bun... nu cred sa ramai cu ceva, desi mai stii...
Camy - felicitari pentru vestile bune de la doctor .
Poze cu mamicile de pepenasi nu ai?
Lumi - la "Aerosmith" m-as duce si eu, dar numai daca ajung pe aici, ca sunt putin prea soft pentru mine ca sa-i alerg prin cine stie ce tara. De voi e super fain ca la Tokio chiar se intampla concerte mari
mariaandreai - mie mi-au iesit 20 de tampoane dintr-un pachet de vata (mare ce e drept). Cred ca ai niste tampoane destul de .... generoase . Din spital am iesit exact in aceleasi haine ca ramasesera in portbagajul masinii si ca sa nu-l chinui pe tati prea rau... oricum nu avea ce sa-mi aduca, cum as fi putut sti ce-mi vine?!?! A fost cam aiurea, ca salopeta de gravida arata chiar ca pe gard, la propriu, insa pe de alta parte ulterior acasa nu am gasit nici o pereche de pantaloni sa-mi vina, asa ca tot in de aia de gravida m-am imbracat vreo 2 saptamani. Asa ca daca ai vreo rochie ceva sau pantaloni mai mari sa-ti pregatescti sa-ti aduca tati... ca nu iesi din spital chiar in cea mai buna forma. A, plus ca e bine sa nu te stranga cine stie ce pantaloni de burta / fund etc
RamonaC - multumim de breezer si dam cioc urandu-i sanatate lui Dominic
Doris - iti tin pumnii sa nu ajungi la declansare. Pe aia cu siecsu' ai incercat-o?
Shtephy - ce rau imi pare ca esti pe muchie cu cezariana.... dar ce bebe grasunel ai tu acolo abia astept sa te vad acasa cu el si sa ne pui pozici cu copiii frumosi . O sa fie totul ok, ai sa vezi ca aici e o ceata de fete care se vor gandi la voi.
Ionela - clar suntem dependenti... eu si la starea vremii ma uit si la programul tv si la stiri... tot pe net... asta e realitatea, ce sa ma mai ascund?
Am inceput acest mesaj ieri la 10 seara... asta e o premiera, dar pare doar inceputul . Cred ca pe masura ce va creste copilul, va creste si frecventa raspunsurilor scrise intr-o mie de ore
Va pup, si abia astept nasterile de decembrie!! Ca in 1 oct si nov nu e nimeni. Doar micuta Giei face 3 luni azi
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
laviniablaga spune:
Felicitari RAMONIKA!!!Bine ai venit RUXANDRA!!!
Felicitari LAURADI!!!Bine ai venit RALUCA!!!
Felicitari A_DRIANA!!!Bine ai venit DAVID!!!
Felicitari BIARA!!!Bine ai venit MAYA!!!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
betty78 spune:
Alexa75 din poza pe contul comun, am vazut ca ai nascut la euroclinic. Cu ce medic?
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
laviniablaga spune:
Neatza fetele!
LA MULTI ANI...CA E ZIUA NOASTRA!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
simina_kin spune:
Buna dimineata fetele.
Vad ca au venit multi fulgusori pe lumefelicitari noilor mamici, sa creasca puiutii mari sa va aduca numai bucurii!!!
MyLady asa rau imi pare ca nu am fost pe faza cand ai nascut, felicitari !!!
Sper sa fiu "i direct" vineri pt scumpa Stefy si pt cand o fi sa nasca Floricik
Noi suntem bine in general dar fata mea are program artistic ziua, plange mult si se calmeaza numai la mine in brate, si uite asa nu pot face nimic, nici la calc nu pot sta ca vrea sa o tin numai pe umar si n-am cum sa tastez din pozitia asta.Bine ca nu plange noaptea!
Spun si eu LA MULTI ANI CELOR CARE SI-AU SERBAT IERI ZIUA NUMELUI, TUTUROR FULGUSORILOR SI MAMICILOR CU NUMELE DE ANDREI SI ANDREEA!!
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!