Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mai ,fetelor..eu nu am somn ...si aripa tanara doarme dusa..
Acu ma uitam pe lista si sunt fete care erau 'de-ale casei' si nu le-am mai vazut demult ..stie cineva ceva de ele?!..Vicroria28,myrella21,luciandrea,christinam,larisel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

mai ,fetelor..eu nu am somn ...si aripa tanara doarme dusa..
Acu ma uitam pe lista si sunt fete care erau 'de-ale casei' si nu le-am mai vazut demult ..stie cineva ceva de ele?!..Vicroria28,myrella21,luciandrea,christinam,larisel..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

si eu ma ntreb adesea unde au disparut fetele active de atfel la un moment dat.
Larisel cred ca activeaza la odiseea ianuarie-februarie.
Christinam ma ingrijoreaza,avea o sarcina tare dificila ...i-am trimis si vreo 2 pm-uri dar nici nu cred ca le-a deschis.
Mai sunt multe fete despre care mi-ar placea sa stiu macar ca sunt bine.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

mda ...sunt de acord cu tine ,shtephy..

Vad ca pe 4 dec. e marea intalnire cu 'fratioru'....o sa fie cam pustiu pe aici fara tine...

Mergi la inceput

Felicitari RAMONIKA!!!Bine ai venit RUXANDRA!!!

Felicitari LAURADI!!!Bine ai venit RALUCA!!!

Felicitari A_DRIANA!!!Bine ai venit DAVID!!!

Felicitari BIARA!!!Bine ai venit MAYA!!!

Mamicilor sa va refaceti rapid ,sa aveti mult laptic pentru minunile voastre ,sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Citat:

mda ...sunt de acord cu tine ,shtephy..

Vad ca pe 4 dec. e marea intalnire cu 'fratioru'....o sa fie cam pustiu pe aici fara tine...

miany

Da ,vineri este .
Eu sper sa nu fie pustiu ,sa fie numai petreceri si voie buna cat lipsesc ...sa vad apoi cum m-or lasa piticii pe forum ,dar fac eu cumva sa intru macar o data pe zi

Asadar bebe Iustin este foarte bine ,nu da semne ca ar vrea sa iasa inca.Este maricel ,se pare ca peste 4000 g ,nici nu mi-a mai dat raportul sa vad exact cat a iesit la cantar .
Nu asta ar ingreuna nasterea naturala ,ci DBP care este la limita ,adica 99 si deja la 100 pot aparea nu mai retin ce probleme ,dar importante care ar face dificila "iesirea".
Pana s-ar declansa nasterea e foarte probabil sa ajunga sau sa depaseasca 100 mm.Deci e prea capos baiatul meu .
Medicul spunea ca as avea sub 50% sanse sa nasc natural ,asta este...Apoi mi-a gasit si TA cam mare 125/90 si a spus sa mergem clar pe varianta ceza in data de vineri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Da ,vineri este .
Eu sper sa nu fie pustiu ,sa fie numai petreceri si voie buna cat lipsesc ...sa vad apoi cum m-or lasa piticii pe forum ,dar fac eu cumva sa intru macar o data pe zi

Asadar bebe Iustin este foarte bine ,nu da semne ca ar vrea sa iasa inca.Este maricel ,se pare ca peste 4000 g ,nici nu mi-a mai dat raportul sa vad exact cat a iesit la cantar .
Nu asta ar ingreuna nasterea naturala ,ci DBP care este la limita ,adica 99 si deja la 100 pot aparea nu mai retin ce probleme ,dar importante.
Pana s-ar declansa nasterea e foarte probabil sa ajunga sau sa depaseasca 100 mm.Deci e prea capos baiatul meu .
Medicul spunea ca as avea sub 50% sanse sa nasc natural ,asta este...Apoi mi-a gasit si TA cam mare 125/90 si a spus sa mergem clar pe varianta ceza in data de vineri.

ma bucur ca Iustin e bine si e voinic ; important e sa se actioneze astfel incat sa nu aiba de suferit,ca restu'trec..iar tu esti puternica si iti vei reveni repede ..sunt convinsa..nu iti va fi usor dupa,dar te vei descurca si asa...

De chefuit ,vom chefui in cinstea voastra "for sure"..si tinem pumnii ca si Iustin sa aiba naravurile surioarei si sa o lase pe mami sa ne viziteze din cand in cand...

Mergi la inceput

shtephy draga,cred ca ma retrag ..se pare ca "mos ene" imi da tarcoale...

P.s.acu am vazut ca e "luna plina" ..de aia nu aveam somn..mereu patesc asa cane e luna in faza asta...cica e astrul care imi guverneaza zodia..

Mergi la inceput

Citat:

shtephy draga,cred ca ma retrag ..se pare ca "mos ene" imi da tarcoale...

P.s.acu am vazut ca e "luna plina" ..de aia nu aveam somn..mereu patesc asa cane e luna in faza asta...cica e astrul care imi guverneaza zodia..

miany

iti multumesc pentru cuvinte.

somn usor draga mea ,sa faceti nani pana dimineata.multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cu intarziere, vin cu informatii despre Ramonika ( micul meu terorist scump m-a retinut:
A nascut la ...."Elena Doamna" nu la Cuza cu D-na Pavaleannu( nu stiu daca in lista vrea sa apara numele doamnei) Sunt bine amandoua, ea era inca la terapie intensiva, doare operatia dar suportabil, Pitica s-a lasat grau scoasa ( vorba vine pitica, e mai lunga ca fii-miu la nastere cu 1 cm) Acolo nu seta bebe cu mama in salon decat la rezerva... probabil ca va lua si ea una dupa ce iese de la terapie intensiva. O sun Maine pt mai multe detalii ca Mihnea a intrerupt intempestiv convorbirea

strumfy_12, ssper sa reusesc maine sa scriu detalii

cris.dogarel, multumim de stiri

andre_lina, curaj! puiul tau va fi bine. Iti trimitem toate ganduri bune si asteptam vesti tot atat de bune

dymomo77, multumim

Biara, 61 cm? uaaaaau! fotomodel. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea

Monis, lasa ca trece.... da si eu ma enervez rau fara net... chiar daca nu mai am asa mult timp pt el. Zici ca-s dependenta.... de fapt chiar sunt. Buna ziua, ma numesc Ionela si sunt dependenta de net. ( e un inceput?)

Lalu felicitari Bun venit Raluca!

DORIS_71, iti tinem pumnii sa vina bebe de buna voie

Lumi, oare nu e in mare masura si vina noastra ( a pacientelor) ca tanti dr aia e asa cum e?

shtephycapos, necapos... va fi un scump de copil perfect sanatos

merg sa fur o ora de somn pana se trezeste iar micutul meu

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Ce a mai nins astazi pe la noi ...numai cu bebici dolofanei si fac pariu frumosi ca mamicile lor.Sa fiti sanatosi dragilor fulgusori si mamici de fulgusori.Va asteptam acasa si cu povesti si pozici pe forum.

Ionela mi-a parut tare mult cum ai descris meseria de mamica.Sunt total de acord..

Floricika multumesc ca te-ai gandit la mine ,te astept miercuri pe tine cu vesti mai bune decat ale mele.Adica si ale mele sunt super, conteaza doar ca bb e bine si se va naste cum e mai bine pentru el.

Mamica de rechinas sa te tii cand or disparea hormoneii

Lavi si noi pupam cu drag pe mami si micutul Rares

Mariaandreai e posibil sa fi facut prea mari tampoanele alea,dar lasa-le asa si foloseste-le in primele zile .
Cu hainele de externat nu stiu ce sa zic, dar haine dinainte de sarcina sigur nu sunt bune.

Ramo sarutmana de breezere (le-am luat pe toate sa le "rad" eu pana vineri )si de tortulet ,sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.Sunt sigura ca veti scapa de toate neplacerile astea cat de curand si era de asteptat din pacate sa aiba de tras dupa microbii din spitalele noastre .Cand om fi in siguranta ,nu stiu....te duci pentru ceva si te intorci cu altceva...e generala regula asta cred.
Va pup,sanatate multa

Andre_lina bafta multa.

Alinussarutmana de cinste,sa-ti traiasca baiatul si sa creasca mare si frumos impreuna cu surioara lui.
Stefita e bine,din ce in ce mai dragastoasa si mai scumpa
Sa ne zici rezultatele solutiei anticolici,chimenul e f bun si e si natural pe deasupra.

Dymomo multumesc frumos .
Stefi nu numai ca e o mandrete de fetita ,dar e minunata ,ne iubeste mult mult pe toti si asta ne da o putere fantastica.
Eu iti doresc din inima sa ai puterea sa o iei de la capat intr-o zi si sa ii faci o surioara desteapta si frumoasa si sanatoasa lui Danut.

Biara fotomodelul tau e pe primul loc aici la dimensiuni.Poate ne povestesti mai multe despre voi,cum a decurs nasterea ,cum sunteti acum

Monisut imi pare rau ca nu ai net.Ce s-o fi intamplat??

Crissa nu mai retin cand ai zis ca ai cezariana.Pe 14?ca sa te trec in listuta te intreb

Strumfy felicitari pt numelre ales

Doris iti doresc sa ti se declanseze spontan cat mai curand nasterea.

Mihamora tare faza cu usa dulapului si eu eram atenta la lucrurile ce o faceau pe buburuza sa rada.
Spune-mi a venit tati acasa?

Miany e tare frumos mesajul de pe felicitare

Mergi la inceput