Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
sagetutza spune:
Neata si de la noi
Acu' m-am trezit si hopa la computer...
citesc si revin...
33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Tanaion spune:
Emanuela bine ai venit! Multumim pt informatii.
Nikole si eu m-am gandit la tine, m-am bucurat cand ti-am vazut mesajele cu tonul optimist. Eu tot cu patul si antispsticele, vinerea trecuta si ieri am experimentat si alt tip de contractii decat aveam pana acum. Chiar ma gandeam. ca de atatea contractii nici nu o sa stiu cand chiiar vor fi cele de nastere.
Eu sunt tare fericita ca am ajuns la 34 de saptamani, cand la 17 saptamani am inceput cu contractiile dureroase, sangerari, 34s mi se pareau de neatins. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns aici si bebelina e sanatoasa.
De miki mai stii ceva?
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le xela, ma bucur ca mai treci pe la noi! La multi ani Andreei pentru ieri! Ce mai faceti, sunteti bine? Nico de Isabela si 29+ cu Irina |
Multumim de urari. Noi suntem foarte bine, eu am intrat in concediu si se vede asta ca nu tb sa iau decat un nospa pe zi. In rest nu am spalat nimic pentru bebe, nici macar nu stiu ce sunt in lucrurile pe care le-am primit. Mi se pare totusi ca mai am o gramada de timp. Cel putin teoretic. Am comandat ceva pe net, dar nu mi-au ajuns inca asa ca sunt relaxata din punctul asta de vedere. Mai am un examen ptr care tb sa invat pe 14 dec si am zis ca asta ar fi prioritar decamdata (dupa Andreea ofcourse) si apoi ma pot ocupa linistita de pregatirea "cuibului" . Cam asta despre noi ...
Tu cum mai esti? Mai rezisti? Ma gandesc deseori la voi cele care aveti repaos la pat ca tb sa fie f f greu. Hai ca mai e putin .
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+
sagetutza spune:
citat din mesajul lui mariucasara cristies Mie imi place cum arata! Fetele eu mor de frica. Andre_lina zicea ca a pierdut dopul acum vreo 2 saptamani si a nascut azi....Eu pierd din dop de duminica sa inteleg ca nasc peste vreo 2 saptamani?!?!?!? Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru |
Mariucasara stay calm.... Ce vrei?... sunt altele inaintea ta... Stai la pat si baga apitza la greu....
sagetutza spune:
citat din mesajul lui decenuela a..uitam...am fost aseara in mall vitan ca e la doi pasi de mine...si trecand peste full-eala care era...am vz la centrofarm aspirator din ala nazal...cum ii ziceati voi batista bb. e cazul sa fie luata de acu sau mai putem astepta? costa vreo 47 ron..e scumpa? 32+ |
pe ala de aspirator nasa mea l-a cumparat din auchan sub 40 lei... acolo am inteles ca e cel mai ieftin... si v-am spus ca mai exista un tip la care folosesti gura... mai bun cica decat pompita care frectie la picior de lemn din cate ma inteles eu...ala exista la sensiblu, dar nu pe stoc ci trebuie sa intrebi si sa faci comanda.
sagetutza spune:
citat din mesajul lui emanuelle Camera si imbracamintea -temperatura 22-23 grade Celsius(mai cald la baie!) -aerul confortabil de umed -doarme pe cearceaf de bumbac, fara perna, pe o parte sau pe spate(la cel putin 1 ora distanta de masa);NU DOARME NICIODATA PE BURTA,PANA LA VARSTA LA CARE SE INTOARCE SINGUR (5-6 luni!!!) - este imbracat pentru confort termic, nu exagerat (manutele si picioarele sunt totdeauna reci; incercati temperatura pe torace sau abdomen) -nu infasati copilul; nu puneti caciulita pe cap decat daca are parul ud Raluca Emanuela 29+ Sara Maria |
Multumim, mai scrie 2-3 mesaje ca sa te citim in timp real. Eu mia-m salvat listutzele tale si o sa tin cont.. asta cand m-oi apuca si de cumparaturi... sper ca bblina mea sa stea la caldurica precum Patriotul nostru pana cand termin eu toate cele.....
KarmenS spune:
Tananion si Nik0le, si eu sunt de-a voastra cu stat la pat si contractii. A trecut o luna jumate de cand mi s-a descoperit colul scurtat si au inceput contractiile si uite ca am ajuns, cu ajutorul lui D-zeu si la 30 s. Cand vad ca tu Tananion ai ajuns la 34s si ai tot tras-o cu problemele de la 17 s prind curaj!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat pentru toate!
30 +
danyelana spune:
Neatza si de la noi,
Acum ne-am trezit si noi dup noaptea de emotii.
In primul rand vreau sa o felicit pe Andre_lina si sa-l salut pe bebe Patriot
ANDRE_LINA, FELICITARI PT CA ESTI INTR_ADEVAR O MAMA EROINA. Sa ai parte de tot ceea ce e mai bun alaturi de baiatul tau. Multe pt ca le meriti din plin.
FELIICTARI MAMICO!
Bun venit pe lume, BEBE PATRIOT. Sa fii un bebe sanatos, norocos, mancacios si necolicos.
Si pt ca az e ziua ta.
linioara spune:
Pupacim dulce pe primul nostru pufulet si pe mamica lui ! Sa le dea Dumnezeu sanatate ! Pupacim si pe fetele care ne-au tinut la calculator cu mesajele asta noapte. Io am rezistat doar pana pe la 12 si ceva:(.
Adina Bulina, iti tin pumnii! Noua ne-a zis un nene doctor mai putin priceput (ca sa nu zic altcumva) ca bebe are probleme la inima si dupa alte controale la alti doctori s-a dovedit alarma falsa, dar tot parca nu ma linistesc. Sa dea Domnul sa va dea medicii de acolo vesti bune!
Cristina 30+